Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

αν βαλεις οτι σου δινει αρχικα και το φωτογραφικο κιτ και ρολοι , σου ερχεται κατω απο 1000.
Εγω πχ που το πηρα μεταχ/νο 2 ημερων (υπαρχουν και demo κομματια κλπ) , μου βγηκαν ολα μαζι κατω απο 1000.

ΥΓ... και δεν υστερει σε τιποτα πια, λιγο το software iphone-ιζει , αλλα εμενα με βολευει κιολας!
Απλα οσοι εχουν android μονο συνηθισει, θα τους κακοφανει στην αρχη το λειτουργικο.
Eιναι πιο γρηγορο απο το samsung που ειχα , δεν lagkareι πουθενα, και ειδικα στη φωτογραφικη ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δει σε Android.
Kατασκευαστικα ειναι κι αυτο στη κορυφη με καλυτερο κρατημα επισης απο το S24 ultra.
Το μονο που μου λειπει απο το samy ειναι το penaki....

• Like
Reactions: tiniakos
Γενικά το μόνο πρόβλημα που βρίσκω εγώ στα Xiaomi είναι η μεταπωλητική αξία τους αν αλλάζεις συχνά τηλέφωνα, καταρρέουν εντελώς οι τιμές. Του χρόνου αν βγει το 15 Ultra θα πουλιούνται μεταχειρισμένα στα 14 Ultra σε τιμή χάρισμα, μην πάμε καν σε πιο φτηνές συσκευές αυτές απλά τις χαρίζεις. Βέβαια όσοι κρατάνε τα τηλεφωνά τους 3-4-5 χρόνια μην δώσουν σημασία σε αυτό που έγραψα.

επειδη οπως ειπα πολλοι το παιρνουμε μισοτιμης σχεδον, δεν μας απασχολει τοσο... δεν θα το επαιρνα ποτε στα 1500 αρχικη κλπ.

Επισης , πολλοι οπως ο Παναγιωτης το πηραν σε τρομερη τιμη και θα το κρατησουν πολλα χρονια, οποτε δεν θα τους απασχολησει .

Είστε θαρραλέοι πάντως. Χρειάζεται θάρρος για να δώσεις 1200+ ευρώ για Xiaomi...
Φίλε μου, μου δίνεις μία πολύ καλή πάσα για να σου γράψω δύο συμπεράσματα έχοντας χρόνια Xiaomi κινητά αλλά και άλλες εταιρίες και έχοντας σπίτι εκτός από Android και κινητό με μήλο.
Η Xiaomi θεωρώ ότι είναι από τις λίγες εταιρίες που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα και στην έρευνα αλλά και στην καινοτομία όχι μόνο στα κινητά. Πλέον βγάζει μερικά από τα καλύτερα vfm τεχνολογικά προϊόντα εκείνο όμως που της αναγνωρίζω είναι ότι σέβεται πάρα πολύ τον καταναλωτή και τα λεφτά του. Ναι είναι εταιρεία και κοιτάει το κέρδος της και για αυτό κοστολογεί το τηλέφωνο όσο ο ανταγωνισμός στα 1500 ευρώ τιμή λανσαρίσματος αλλά σου δίνει μαζί και δώρα αξίας 300 ευρώ με το φωτογραφικό κιτ και το ρολόι αρχικά και με ένα κινητό φτηνότερο πλέον. Εκτός όμως από αυτό σου προσφέρει στη ναυαρχίδα της αυτή τη στιγμή που μιλάμε ότι καλύτερο μπορεί με κορυφαία οθόνη σε χρώματα και απόκριση, ηχεία με βάθος και ποιότητα , ταχύτατη φόρτιση όχι μόνο με καλώδιο αλλά ταχύτατη και ασύρματα, κορυφαίο επεξεργαστή, ταχύτατο και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, τεράστια μπαταρία και απιαστες φωτογραφικές δυνατότητες. Όταν ο ανταγωνισμός σέρνεται σε εμμονές παρελθόντος με αργές φορτίσεις, μικρούς αποθηκευτικούς χώρους, απουσία φορτιστή και θήκης και άλλα πολλά ο Κινεζος δεν κάνει περικοπές και σου δίνει ότι πληρώνεις ίσως και παραπάνω.
Στα 1500 ευρώ συμφωνώ ότι δεν αξίζει κανένα τηλέφωνο αλλά όλοι βρίσκουμε την άκρη μας με καλύτερη τιμή.
Σχετικά με την πτώση τιμής τα έχουμε ξαναπεί είτε το αγοράσεις την πρώτη μέρα είτε μετά από ένα χρόνο κερδισμένος είσαι.

• Like
Reactions: donk
Πάντως στα μικρότερα της μοντέλα, βάζει παντού διαφημίσεις στο λειτουργικό και από υποστήριξη προϊόντος με αναβαθμίσεις αναιμικά.

• Like
Reactions: anderm
Διαφημίσεις κλπ δεν είδα.
Bloat ware ελάχιστο και βγαίνει εύκολα.

Από αναβαθμίσεις δεν ξέρω, άλλωστε τώρα βγήκε, δεν έχει πάντως bugs που να ενοχλούν.

Σίγουρα δεν είναι apple σ' αυτό το τομέα, αλλά ελπίζω να βελτιωθεί.

Προσωπικά θα το κρατήσω το καλοκαίρι τουλάχιστον και βλέπουμε...
Μέχρι τώρα το προτιμώ από το Samsung... Το μόνο που μου λείπει είναι το πενάκι.

• Like
Πάντως στα μικρότερα της μοντέλα, βάζει παντού διαφημίσεις στο λειτουργικό και από υποστήριξη προϊόντος με αναβαθμίσεις αναιμικά.
Διαφήμισεις δεν έχει, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει πουθενά, σε updates όταν δίνει τα δίνει με τρελή καθυστέρηση, ακόμα και τα security updates τα καθυστερεί παρά πολύ, είναι σοβαρό πρόβλημα αυτο και είναι καπως λογικό όταν βγάζει ένα σκασμό τηλέφωνα, τι να προλάβει. Στα ακριβά πάντως μοντέλα δίνει πιο γρήγορα και συνολικά πιο πολλά updates, αλλά όπως είπε και ο Γιάννης απέχει πολύ από Apple σε αυτο το κομμάτι αλλά και από Samsung.

Συνολικά έχει βελτιωθεί πολύ πάντως σαν μάρκα, αλλα έχει δουλίτσα ακόμα για μένα ειδικά στο θεμα του λειτουργικού που είναι ακόμα μπλεγμένο και στα updates που τα δίνει όποτε και αν θέλει.

Προσωπικα επειδή αλλάζω τηλέφωνα συνεχώς είναι όπως ειπα πρόβλημα για μένα οτι πέφτουν παρά πολύ οι τιμές τους για αυτο ειδικά XIAOMI μόνο αν τα βρω σε τιμές χώμα τα αγοράζω. Βέβαια περι ορέξεως.

Υ.Γ. Η μπαταρία επειδή αναφέρθηκε έχει μετριότατη στην καλύτερη το 14 Ultra.

Τη μπαταρία τη ρουφάει το κινητό γιατί δεν έχει βάλει κόφτη η Xiaomi στον επεξεργαστή, ακόμη κρύο μου φαίνεται όσο και να το πουσάρω.
Ούτε εγώ έχω βρει διαφημίσεις.
Υπάρχει βέβαια εύκολος τρόπος να κοπούν.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είδα στα γρήγορα το 14ultra του Γιάννη και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις και βάρος, κορυφαία ποιότητα κατασκευής με πολύ καλό grip, αρκουντως snappy χωρίς εμφανές lag που έχω δει σε άλλες ναυαρχίδες android. Πολύ ωραία φάση το photography kit που το μεταμορφώνει σε compact camera με άμεση απόκριση στο shutter button και στα αλλά κουμπιά (όπως για video). Μπορείς να προσθέσεις και φίλτρα πολύ εύκολα.
Το λειτουργικό, ξεκάθαρα κοπιαρισμένο από το iOS, άρα στα θετικά για έναν iPhone user.
Δεν το τεσταρα να δω τι φωτός και βίντεο βγάζει, αλλά από τα δείγματα που είδα έμεινα πολύ ικανοποιημένος, ειδικά στα Fuji like χρώματα και στο χαμηλό επίπεδο θορύβου λόγω μεγάλου αισθητήρα.

• Like
Στο πορτρέτο δεν υπάρχει σύγκριση αλλά δε βρίσκω μοντέλο να μου οκ να το ανεβάσω.
Μέχρι τότε καλή όρεξη.
Μου είχε λείψει στα κινητά αυτό το 3D της φωτογραφίας.
1000000429.jpg

Λεφτά υπάρχουν.... Ειδικά για κινητό.
Βλέπω από τους μαθητές στο σχολείο, κάρτα δεν έχουν να κάνουν κλήση αλλά το μήλο μήλο.