Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Τι έχουμε εδώ?

Τώρα μου το πέταξε στο Instagram και λέει 300mm hasselblad φακός και μετά βλέπω ότι είναι σε ένα κινητό oppo

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολλά κινέζικα flagship έχουν εδώ και χρόνια κάτι αντίστοιχο... Είτε από την Hasselblad , είτε από την zeiss αλλά και άλλες εταιρείες.

Sent from my SM-F946B using Tapatalk

Πολλά κινέζικα flagship έχουν εδώ και χρόνια κάτι αντίστοιχο... Είτε από την Hasselblad , είτε από την zeiss αλλά και άλλες εταιρείες.

Ναι βρε οκ
Απλά μου έκανε εντύπωση hasselblad - Oppo
Και αν δουλεύει καλά κιόλας... Όλα καλά!

Ναι , όπως είπα και η vivo έχει συνεργασία με zeiss...
Ψάχνουν χρηματοδότηση πια οι μεγάλες εταιρείες οπτικών και καμερων.
Το ίδιο και η Xiaomi με τη Leica.

• Like
Reactions: stratigos24
Το βαλιτσάκι μεταφοράς περιλαμβάνεται; 😁😁

Να δω ποιος θα κυκλοφορεί έτσι έξω. Οι πορωμένοι θα έχουν πάντα κανονική φωτ.μηχανη μαζί τους.

Τα 2000+ ευρώ για βίβο ασχολίαστο 😁

ανετα το επαιρνα αν ειχα τα χρηματα, και να ξεφορτωθώ επιτελους τη μηχανη.
Πολυ μεγαλυτερο βαρος και ογκο εχω τωρα, με μικρο οφελος ...

Ισως σε κανα δυο χρονο στη μιση τιμη που θα εχει σιγουρα.

ΥΓ... τσαντακι μπανανα εχω παντα μαζι μου και ο φακος αυτος ειναι πολυ μικρος για το ευρος που εχει, χωραει ανετα σ αυτην.

ο καθενας με τις αναγκες του...

Το Vivo εχει αυτη τη στιγμη το καλυτερο hardware στις καμερες κι εχει κανει πολυ καλη δουλεια και στο software μαζι με την zeiss και τα οπτικα της.
Εχει και πολυ καλο υπερ ερυγωνιο που δεν εχει καμια αλλη εταιρεια, και τρομερο τηλεφακο και φτανει ανετα μεχρι τα 200mm

αν θελεις το κατι παραπανω, παιρνεις και τον εξωτερικο τηλεφακο που παει ανετα στα 400mm και ψηφιακα μεχρι 1200/3600 και εισαι κομπλε.
Δεν χρειαζεται ομως να τον εχεις παντα μαζι σου... σε καλυπτει στο 90% των αναγκων σου οπως ειναι σκετο το κινητο.

φυσικα μονο οταν πεσει πολυ η η τιμη του, μεταχ/νο....

• Like
Reactions: tiniakos
Όταν μιλάμε για κινητό όπου εκεί μέσα θα έχεις ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ τότε θες αξιόπιστα και συνεχόμενα security updates .
Εκτός αν το πάρεις μόνο για φωτογραφίες βίντεο και έχεις δεύτερο κινητό για κινητό.

Eίναι φοβερή συσκευή άλλα πολλά τα λεφτά και να πω την αλήθεια δεν θα τα έδινα με τίποτα......το κακό με τα κινητά, είναι ότι απαξιώνονται εύκολα καθώς οι εταιρίες βγάζουν κάθε χρόνο νέες συσκευές και πέφτει η αξία τους γρήγορα. Αν σκάσεις 2Κ και πας να το πουλήσει π.χ. σε 3 χρόνια ζήτημα να πάρεις 500 ευρώ πίσω... Μόνο αν το έβρισκα σε μια καλή χαμηλή τιμή σαν μεταχειρισμένο ίσως το σκεφτόμουν.