ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Τώρα που θα πέσουν οι τιμές πάρε ένα S7 και θα σε ικανοποιήσει τις περισσοτερες φορές γι αυτό που θέλεις. Καλές φωτο με ένα κλικ στην κυριολεξία χωρίς να μπλέκεις σε πολλά menu.
Αυτά +lumia 950. Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο. Και προφανώς ούτε στο iphone. Ειδικά για φωτογραφίεςΚαλή κάμερα εκτός από Samsung έχει και η lg, επίσης τα τελευταία Nexus 5x,6p και τα pixel
εχω εδώ και μια βδομάδα το le max 2, έχω προβληματιστεί πολύ έντονα για το αν θα πρέπει να κουβαλάω φωτογραφική μηχανή για...ημερήσιες φωτό.
Είναι πολύ καλό, για την τιμή του δε, αξεπέραστο!
Επίσης εξαιρετική εντύπωση μου έχουν αφήσει τα ακουστικά του που είναι cdla που παίζουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! (άλλος ένας προβληματισμός μου για τα 3-4 ζευγάρια ακουστικά που έχω μαζέψει)
Γενικά για τηλέφωνο τουμπανάρα γύρω στο διακοσάρικο... μονόδρομος.
Ενα καλο κινητο για καθε μερα παντου και παντα μαζι και μια αξιοπρεπη μηχανη compact για εκδρομες/ταξιδια, ειδικα για μας που βαριομαστε να κουβαλαμε κατι μεγαλο. Γιατι μπορει στη μικρη οθονη του κινητου ολα να φαινονται καλα αλλα στην οθονη ενος pc πεφτουν οι μασκες (ειδικα βραδυ τα κινητα ειναι ακομη πολυ πισω). Ο συνδιασμος ακομη ειναι το ιδανικο, στο μελλον μονο κινητο.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τις Φωτος που ειδα απο το Κινητο του tegonik
στην οθονη του PC μου τις ειδα ...... και επαθα πλακα ....
και ΝΑΙ αν επαιρνα κατι παραπανω απο 350 ευρω θα πουλαγα ΧΤΕΣ κιολας ολα τα συμπραγκαλα φακους σωμα κτλ ...... και θα επαιρνα ενα καλο κινητο ! Βαρεθηκα πια να εχω πραγματα στο Σπιτι ξεπερασμενα απο πλευρας ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ! γιατι κακα τα Ψεματα η Φορητοτητα παιζει Μεγααααααααλο Ρολο !
αλλα δεν παιρνω παραπανω απο 280 και δεν θελω να τα σκοτωσω ετσι ......
Xiaomi redmi 4x, Xperia E5. Όσο καλές φώτο μπορεί να βγάζει ένα κινητό σε αυτά τα χρήματα βέβαια. Για φώτο εγώ θα έπαιρνα το Xperia. Σαν overall χαρακτηριστικά το xiaomi.Με οριο τιμης τα 100-120ε MAX, αγορα απο Ελλαδα, και βασικο κριτηριο 1ον την φωτογραφια και 2ον να μην κολαει να μην σερνεται, τι κοιταμε?...υπαρχουν καμποσες επιλογες, αλλα τι θα προτεινατε?
Ξέρετε πώς βάζουμε τριγωνική αποστολή στο "Banggood" ???
Ευχαριστώ για την απάντηση :smile:
Έλεγα να πάρω κινητό (Mi Mix) αλλά τελικά δεν συμφέρει έτσι(!), πάλι θα έχεις το ρίσκο συν το άγχος για τυχών τελωνείο.
τελευταία παίρνω κάτι πραγματάκια από banggood και gearbest.
Με nl post και στους δυο με κάποιον τρόπο του banggood δε περνάνε καθόλου τελωνείο, δε ξέρω πως γίνεται, ενώ του gearbest περνάνε (μια φορά πλήρωσα 3 ευρώ)
Σε αυτά του gearbest αναγράφονταν πουθενά η Κίνα επάνω στο δεμα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.