Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Τώρα που θα πέσουν οι τιμές πάρε ένα S7 και θα σε ικανοποιήσει τις περισσοτερες φορές γι αυτό που θέλεις. Καλές φωτο με ένα κλικ στην κυριολεξία χωρίς να μπλέκεις σε πολλά menu.

Καλή κάμερα εκτός από Samsung έχει και η lg, επίσης τα τελευταία Nexus 5x,6p και τα pixel
Αυτά +lumia 950. Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο. Και προφανώς ούτε στο iphone. Ειδικά για φωτογραφίες

Παντως σε φως ημερας τα πιο πολλα συχγρονα κινητα βγαζουν πολυ ωραιες φωτος και σε χρωματα και σε οξυτητα ! Ειναι πολυ καλη λυση να εχεις ενα κινητο που να βγαζει ωραιες φωτος ....

και η DSLR μου εχει πιασει μονιμα θεση στη ντουλαπα ..... δεν κουβαλιεται πλεον.......

αν πας μια βολτα κι ολοι βγαζουν με τα κινητα φωτος και εσυ κουβαλας τον Ματρακα με τη Γκουμουτσα μπροστα και σηκωσεις να βγαλεις φωτο ......αισθανεσαι σαν τουριστας η ρεπορτερ .....

τι να λεμε ....

Εγω ειδα Φωτος του tegonik που εβγαλε με το Xiaomi mi5 και επαθα πλακα !!! αν ειναι να κουβαλαω το Ματρακα 1.000 φορες ενα καλο κινητο ........
και σιγα τις φωτος τις πολλες που βγαζω βραδυ !!!!! αντε να χρειαστω μια στο τοσο να βγαλω φωτο βραδινη !

δεν ξερω για σας αλλα εγω πλεον δεν περνω την DSLR μαζι μου βαριεμαι να την κουβαλαω ....απλα !!!!!!! και εχω χασει ενα σωρο φασεις και λαιβ καταστασεις που γινονται στην αγορα μονο και μονο επειδη δεν εχω τη μηχανη μαζι μου .....η εστω ενα καλο Κινητο !

Ενα καλο κινητο για καθε μερα παντου και παντα μαζι και μια αξιοπρεπη μηχανη compact για εκδρομες/ταξιδια, ειδικα για μας που βαριομαστε να κουβαλαμε κατι μεγαλο. Γιατι μπορει στη μικρη οθονη του κινητου ολα να φαινονται καλα αλλα στην οθονη ενος pc πεφτουν οι μασκες (ειδικα βραδυ τα κινητα ειναι ακομη πολυ πισω). Ο συνδιασμος ακομη ειναι το ιδανικο, στο μελλον μονο κινητο. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

εχω εδώ και μια βδομάδα το le max 2, έχω προβληματιστεί πολύ έντονα για το αν θα πρέπει να κουβαλάω φωτογραφική μηχανή για...ημερήσιες φωτό.
Είναι πολύ καλό, για την τιμή του δε, αξεπέραστο!

Επίσης εξαιρετική εντύπωση μου έχουν αφήσει τα ακουστικά του που είναι cdla που παίζουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! (άλλος ένας προβληματισμός μου για τα 3-4 ζευγάρια ακουστικά που έχω μαζέψει)

Γενικά για τηλέφωνο τουμπανάρα γύρω στο διακοσάρικο... μονόδρομος.

Μιλαγα πριν λιγες μερες με εναν Κινεζο μεταναστη , που ειναι εδω Σαμο, εδω και κανα διμηνο...τα xiaomi να τα ακουσει δεν θελει..τα δε LeEco τα θεωρει ΤΟΠ... Μου λεει οτι εινα παρα καλα, αλλα λιγο ποιο ακριβα στην Κινα...

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

εχω εδώ και μια βδομάδα το le max 2, έχω προβληματιστεί πολύ έντονα για το αν θα πρέπει να κουβαλάω φωτογραφική μηχανή για...ημερήσιες φωτό.
Είναι πολύ καλό, για την τιμή του δε, αξεπέραστο!

Επίσης εξαιρετική εντύπωση μου έχουν αφήσει τα ακουστικά του που είναι cdla που παίζουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! (άλλος ένας προβληματισμός μου για τα 3-4 ζευγάρια ακουστικά που έχω μαζέψει)

Γενικά για τηλέφωνο τουμπανάρα γύρω στο διακοσάρικο... μονόδρομος.

Εγώ έχω το le pro 2 εδώ και 10 μήνες.
Φοράνε την ίδια κάμερα η οποία κυριολεκτικά κάνει παπάδες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (σε σύγκριση πάντα με άλλα κινητά με 2πλάσιο pricetag).

Μόνο πρόσεχε τον φακό γιατί γρατζουνιέται εύκολα.

Τώρα με 6GB RAM και 64GB Rom μπορείς να το βρεις εύκολα από Banggood στα 205 ευρώ (συν 10 ευρώ για γρήγορη αποστολή χωρίς τελωνεία).

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Ενα καλο κινητο για καθε μερα παντου και παντα μαζι και μια αξιοπρεπη μηχανη compact για εκδρομες/ταξιδια, ειδικα για μας που βαριομαστε να κουβαλαμε κατι μεγαλο. Γιατι μπορει στη μικρη οθονη του κινητου ολα να φαινονται καλα αλλα στην οθονη ενος pc πεφτουν οι μασκες (ειδικα βραδυ τα κινητα ειναι ακομη πολυ πισω). Ο συνδιασμος ακομη ειναι το ιδανικο, στο μελλον μονο κινητο. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τις Φωτος που ειδα απο το Κινητο του tegonik
στην οθονη του PC μου τις ειδα ...... και επαθα πλακα ....

και ΝΑΙ αν επαιρνα κατι παραπανω απο 350 ευρω θα πουλαγα ΧΤΕΣ κιολας ολα τα συμπραγκαλα φακους σωμα κτλ ...... και θα επαιρνα ενα καλο κινητο ! Βαρεθηκα πια να εχω πραγματα στο Σπιτι ξεπερασμενα απο πλευρας ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ! γιατι κακα τα Ψεματα η Φορητοτητα παιζει Μεγααααααααλο Ρολο !

αλλα δεν παιρνω παραπανω απο 280 και δεν θελω να τα σκοτωσω ετσι ......

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Τις Φωτος που ειδα απο το Κινητο του tegonik
στην οθονη του PC μου τις ειδα ...... και επαθα πλακα ....

και ΝΑΙ αν επαιρνα κατι παραπανω απο 350 ευρω θα πουλαγα ΧΤΕΣ κιολας ολα τα συμπραγκαλα φακους σωμα κτλ ...... και θα επαιρνα ενα καλο κινητο ! Βαρεθηκα πια να εχω πραγματα στο Σπιτι ξεπερασμενα απο πλευρας ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ! γιατι κακα τα Ψεματα η Φορητοτητα παιζει Μεγααααααααλο Ρολο !

αλλα δεν παιρνω παραπανω απο 280 και δεν θελω να τα σκοτωσω ετσι ......

Εγω για ταξιδια ουτε καν. Η φθηνη compact μου που μπαινει στο τσαντακι μου βγαζει ακομη πολυ καλυτερες φωτογραφιες απο οποιοδηποτε κινητο, ειδικα την νυχτα που οι φωτογραφιες ολων των κινητων δε με καλυπτουν. Περιμενω βεβαια και γω την στιγμη που η ποιοτητα των κινητων θα φτασει σε επιπεδο που θα με ικανοποιει ωστε να μην εχω ουτε την κομπακτ.

Με οριο τιμης τα 100-120ε MAX, αγορα απο Ελλαδα, και βασικο κριτηριο 1ον την φωτογραφια και 2ον να μην κολαει να μην σερνεται, τι κοιταμε?...υπαρχουν καμποσες επιλογες, αλλα τι θα προτεινατε?

Με οριο τιμης τα 100-120ε MAX, αγορα απο Ελλαδα, και βασικο κριτηριο 1ον την φωτογραφια και 2ον να μην κολαει να μην σερνεται, τι κοιταμε?...υπαρχουν καμποσες επιλογες, αλλα τι θα προτεινατε?
Xiaomi redmi 4x, Xperia E5. Όσο καλές φώτο μπορεί να βγάζει ένα κινητό σε αυτά τα χρήματα βέβαια. Για φώτο εγώ θα έπαιρνα το Xperia. Σαν overall χαρακτηριστικά το xiaomi.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Ξέρετε πώς βάζουμε τριγωνική αποστολή στο "Banggood" ???

Δεν είναι ακριβώς τριγωνική, priority direct mail επιλέγεις και στο στέλνουν με post NL,πάνω στο δέρμα δεν αναγράφεται πουθενά η Κίνα αλλά μπορεί να το σταματήσουν και πάλι, δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα περάσει
Μίλησε μαζί τους στο chat και ρώτα αν το σταματήσουν αν πληρώνουν αυτοί και κρατά τη συνομιλία

Ευχαριστώ για την απάντηση :smile:

Έλεγα να πάρω κινητό (Mi Mix) αλλά τελικά δεν συμφέρει έτσι(!), πάλι θα έχεις το ρίσκο συν το άγχος για τυχών τελωνείο.

Last edited:
Ευχαριστώ για την απάντηση :smile:

Έλεγα να πάρω κινητό (Mi Mix) αλλά τελικά δεν συμφέρει έτσι(!), πάλι θα έχεις το ρίσκο συν το άγχος για τυχών τελωνείο.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/155927-ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές-παραλαβές/page3 στο ποστ #24 βλέπεις ότι είναι με post NL αλλά αναγράφεται η χώρα προέλευσης, σε αγορά τάμπλετ από το banggood η Κίνα δεν αναγράφονταν πουθενά ούτε στο tracking και δεν πέρασε τελωνείο, αν σου απαντήσουν ότι 100% δεν πληρώνεις ή ότι καλύπτουν αυτή τα έξοδα αν πληρώσεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ακόμη και αν πληρώσεις

Edit: δες μήπως βρεις κάνα μεταχειρισμένο στα διπλανά φορουμ

τελευταία παίρνω κάτι πραγματάκια από banggood και gearbest.

Με nl post και στους δυο με κάποιον τρόπο του banggood δε περνάνε καθόλου τελωνείο, δε ξέρω πως γίνεται, ενώ του gearbest περνάνε (μια φορά πλήρωσα 3 ευρώ)

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

τελευταία παίρνω κάτι πραγματάκια από banggood και gearbest.

Με nl post και στους δυο με κάποιον τρόπο του banggood δε περνάνε καθόλου τελωνείο, δε ξέρω πως γίνεται, ενώ του gearbest περνάνε (μια φορά πλήρωσα 3 ευρώ)

Σε αυτά του gearbest αναγράφονταν πουθενά η Κίνα επάνω στο δεμα?

Στο τάμπλετ από banggood πχ δεν γράφει τίποτα για Κίνα η ετικέτα
Στο προηγούμενο μου μύνημα βλέπεις οτι αναγράφει

Attachments

• 2017-06-25-00-16-43.jpg
    2017-06-25-00-16-43.jpg
    69.1 KB · Views: 232