Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Με "Belgium" έχει μαγάλη πιθανότητα να μην περάσει!

Μεχρι στιγμης δεν εχει περάσει κανενα δεμα τελωνείο με αποστολή Belgium. Και εγω και πολλοί χρηστες μας που παράγγειλαν λένε το ιδιο. (μονο εγω εχω κανει 10+ παραγγελίες προιοντων ποικιλου μεγέθους και κοστους)
Ασε που σε περιπτωση που γίνει "στραβη" (δεν εχει συμβει ως τώρα), η gearbest θα αναλάβει το κοστος.

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Με απλή αποστολή ή regist?τους κάνω υπενθύμιση ή απλά παραγγέλνω? συγγνώμη αν σας κούρασα,αλλά έχω παραγγείλει τελευταία φορά τον Απρίλιο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Μόνο με "Registered Air Mail (Belgium)" ξέχνα τους άλλους τρόπους.

Το shipping way είναι μετά το check out ,δηλαδή μετά αφού πληρώσω δηλώνω το via Belgioum?

Την μεθοδο δεν την επιλεγεις απο την σελιδα του προιοντος.
Πρωτα add to cart. Μετα proceed και κατοπιν επιλέγεις registered και στις επιλογες του Belgium.

1511490903986810894.jpg

Super τιμη για το Xiaomi Mi Max 2. (ειναι το 64αρι και οχι το 32αρι) Στα 169 με κουπονι 2018GBGR00029 και αποστολή με registered->Belgium (χωρις τελωνειο)

Last edited:
Όλα καλά με την αγορά από Gearbest through Belgioum ....κανένα τελωνείο και το δωράκι μαζί ,ευχαριστώ όσους με κατεύθυναν και συμβούλευσαν...

Παιδιά, έχω αγοράσει ένα εξαρτηματάκι ευτελούς αξίας (λιγότερο από 2 ευρώ) από GB και έχει σκαλώσει από 26/12 στο ελληνικό αεροδρόμιο (τουλάχιστον έτσι γράφει το track). Ξέρετε πώς μπορώ να επικοινωνήσω;

δεν εχει νοημα να επικοινωνησεις με κανεναν. Περιμενε πρωτα να περασουν 2 μηνες απο την ημερομηνια αποστολης , αν δεν σου εχει ερθει ως τοτε , και ζητας τα λεφτα σου πισω. Μεχρι τοτε ότι και να ρωτησεις θα παρεις μια τυποποιημενη απαντηση να κανεις υπομονη.

Νεες προσφορές σε Xiaomi κινητά απο Gearbest.

1513986674085024761.jpg

Xiaomi Redmi 5 Plus (Global Version με την 800αρα μπαντα) στα 133 με κουπόνι 5plusgb και δωρεαν αποστολή με Registered Belgium.

1514330103675082264.jpg

XIAOMI Mi A1 RED 4GB RAM 64GB ROM στα 178 με κουπόνι hsa1gb και δωρεαν αποστολή με Registered Belgium.

Καλημέρα. Μ' αρέσει αρκετά το Xiaomi Redmi 4X 4G που το θέλω για δώρο. Τι λέτε; Αξίζει γι' αυτά τα λεφτά (γύρω στα 120);
Αλλά τι λειτουργικό είναι αυτό το MIUI; Μπορεί να αλλαχτεί σε Android;
Επίσης μήπως υπάρχει κανένα κουπόνι για το συγκεκριμένο;

φίλε μου είναι πολύ καλό καλό και το miui είναι πολύ ποιο εύχρηστο και εύκολο από το απλό android. Το λέω γιατί το έχω και το ξέρω και το συγκρίνω με τα προηγούμενα android τηλέφωνα. Καμία σχέση.