Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Γενικά η miui ως λογική είναι πολύ κοντά στην λογική του ios .
Ο launcher του δεν δινει πολλές επιλογές όπως ένας ανεξάρτητος πχ Nova.
Μπορείς βέβαια,να βάλεις κάποιον άλλο αλλά λόγο το διαφορετικού framework που χρησιμοποιεί ο ξένος launcher , δεν δένει το ίδιο αρμονικά όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές.
Στο παρελθόν που είχα χρησιμοποιήσει launcher ( Σε miui 5 ) η συσκευή βαρενε αρκετά και το λαγκ πήγαινε σύννεφο.
Ελπίζω στην miui 6 να είναι καλύτερη αλλά προσωπικά θα κρατούσα μικρό καλάθι.
Να σημειώσω πως και το honor κάνει τα δικά του στο android αφού χρησιμοποιεί το δικό του emui αλλά η αλλαγή launcher δεν προκαλεί κανένα απολύτως θεμα και λειτουργούν άψογα.
Root δέχονται όλες οι συσκευές .
Σχετικά με την υποστήριξη των devs είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με ότι συμβαίνει στις γνωστές τοπ φίρμες. Στις miui είναι καλύτερα σε σχέση με την Huawei αλλά η xiaomi ετσι και αλλιώς δίνει ατέλειωτη επίσημη υποστήριξη ( σχεδόν κάθε εβδομάδα γίνονται αναβαθμίσεις) συνεπώς δεν βλέπω τον λόγο να περιμένεις κάτι από τους devs.
Στη Huawei είναι πιο πίσω σε αυτόν τον τομέα αφού μόλις τώρα ξεκίνησαν διαθεσιμότητα για την lollipop

Launcher μ αρέσει να δουλεύω στοκ καταστάσεις, ποια εταιρία έχει καλύτερο launcher? Φίλε vendetta θετικό αυτό που υπάρχει ελληνικό φόρουμ ,άντε να δούμε που θα καταλήξουμε, ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας, παίρνω πρώτη φορά κινέζικο και δε θέλω να το μετανιώσω

,Ανδρέα πόσο καιρό κάνει να ερθει από το site που πρότεινες; πρέπει να τους πω να μου βάλουν Google play κλπ κλπ ; δε μπορώ να τα κάνω εγώ μετά εύκολα ;

Πρέπει να τους το αναφέρω ή σε χρειάζεται; ευχαριστώ

Υπαρχουν περιπτώσεις που δεν το στέλνουν με store και πρεπει να το βαλεις μονος σου.
Συνήθως αναφερουν εαν περιεχει store η αν θελεις με root.
Σε πιο κινητό ομως αναφέρεσαι;

Δεν αποφάσισα φίλε ακόμη, το honor η το mi4i ,ένα από τα δύο ,αύριο θα κάνω παραγγελία, επειδή είμαι εκτός και γράφω από κινητό μπορεί κάποιος που έχει χρόνο να μου δώσει δύο λινκ ένα για το καθένα με την καλύτερη τιμή αγοράς για και τα δύο; θέλω οπωσδήποτε να είναι μαύρο

Ουπς σωστά , ευχαριστώ, όταν κάνω παραγγελία θα σας πω πιο πήρα :)

Λεβέντες κάτι τελευταίο και sorry αν σας κούρασα, sar ξέρουμε πόσο έχουν αυτά τα δύο ; έψαξα και δε βρίσκω κάτι

Honor 6: SAR 0.422W/Kg.

Mi4i : SAR 1.290 W/Kg
Μας έκοψες τα πόδια τώρα , πφφφ πριν λίγο είχα καταλήξει στο mi4i για το λόγο ότι έχεις όλη την οθόνη διαθέσιμη και για την πολύ καλή τιμή που έχει , τώρα βλέπουμε πάλι ,ευχαριστώ

Δηλαδή η μέτρηση του honor είναι ευρωπαϊκή ενώ του mi4i ινδική ; τεσπα , κάτω από 1 καλά είναι , μετά ξεφεύγουμε λίγο