Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Θα ήθελα να ενημερώσω όλα τα μέλη του AvClub ότι η κατηγορία των δορυφορικών με πρωτοβουλία της συντονιστικής ομάδας κληρώνει ένα android media player, σας καλούμε όλους πατώντας στην περιγραφή του media player να πάτε στο αντίστοιχο νήμα και να δηλώσετε όσοι θέλετε την συμμετοχή σας. MECOOL BB2 pro

εχω κατι ρεστα απο το gearbest και θελω να παρω ενα smartwatch του πιτσιρικα μου(10 χρονων).
θελω να κινηθω χαμηλα σε κοστος(αυτονοητο λογω ηλικιας).
τι θελω?να μπορει να μιλησει σε καποιες περιπτωσεις(αυτονομα) και να μπορει να εντοπιστει το σημειο που ειναι.
βλεπω καποια με 8,10,20 ευρω.
σε αυτες τις τιμες,υπαρχουν αυτα που θελω ή πρεπει να ανεβουμε σε τιμη?

http://www.gearbest.com/smart-watch-phone-c_12004/

Στο itechnews.gr διοργανώνει το 2ο του giveaway. Πρώτο δώρο έχει ένα κινητό, όχι κάτι το φοβερό, αλλά είναι κινητό. Όποιος θέλει να πάρει μέρος....

Μαστορια μια ερωτησουλα.... Πηρα σημερα απο εναν φιλο, ενα Doogee 550 , και εχω το εξης θεμα.. εβαλα μια sim -cosmote Και μια Q .. H cosmote ολα καλα, η Q γιοκ.. μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενη.. Εριξα μια vodafone στην θεση της, ολα οκ.. Βαζω την Q σε αλλο τηλεφωνο ολα οκ... τι παιζει?.. υπαρχει περιπτωση να χει ασυμβατοτητα το τηλεφωνο με συγκεκριμενη σιμ?..

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Μαστορια μια ερωτησουλα.... Πηρα σημερα απο εναν φιλο, ενα Doogee 550 , και εχω το εξης θεμα.. εβαλα μια sim -cosmote Και μια Q .. H cosmote ολα καλα, η Q γιοκ.. μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενη.. Εριξα μια vodafone στην θεση της, ολα οκ.. Βαζω την Q σε αλλο τηλεφωνο ολα οκ... τι παιζει?.. υπαρχει περιπτωση να χει ασυμβατοτητα το τηλεφωνο με συγκεκριμενη σιμ?..

Πόσο παλιά είναι η Sim?

Το δεύτερο για το design που έχει

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βρε ουτε εγω το θελω για καθε μερα.απλα βολευει πανω στο μηχανακι και στην παραλια το καλοκαιρι.

κατεληξα σε αυτο τελικα.http://www.gearbest.com/m-goods-sn-157863601.htm
φαινεται πληρεστατο και καλοκατασκευασμενο.τα reviews που εχει ειναι θετικα.
οταν ερθει θα σας πω.
thx...:2thumb22sup: