Κινητά vs φωτογραφικές, υπέρ και κατά

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Έχω pixel 10 και iphone 17 pro ...
Και τα 2 βγάζουν πολύ καλές φωτό αλλά δεν πιάνουν μία μπροστά στην compact g5xii που εχω στο τσαντάκι μου συνήθως μαζί μου
e7e9a0dd8c2a80744d9882022048c2a2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: greekfox1 and cacau
Με τετοια μαρκετινιστικα κολπα προσπαθουν να πεισουν τους κατοχους που τα χρυσοπληρωνουν οτι αποκτουν κατι απο την "μαγεια" των κανονικων φωτογραφικων μηχανων.

Μια τρυπα στο νερο βεβαια κανουν γιατι η οπτικη και αισθητικη των καμερων (λογω εναλλασομενων φακων) δεν αντιγραφεται.

Ακομα και πολυ ακομα .

Μπα, τέτοια κολπάκια παράγουν απτά αποτελέσματα ακόμα και με τους μικροσκοπικούς αισθητήρες των κινητών.

Με τετοια μαρκετινιστικα κολπα προσπαθουν να πεισουν τους κατοχους που τα χρυσοπληρωνουν οτι αποκτουν κατι απο την "μαγεια" των κανονικων φωτογραφικων μηχανων.

Μια τρυπα στο νερο βεβαια κανουν γιατι η οπτικη και αισθητικη των καμερων (λογω εναλλασομενων φακων) δεν αντιγραφεται.

Ακομα και πολυ ακομα .
Καλά ας συνεχίσει να ασχολείται το 1% με φακούς και βαρίδια (και από αυτούς οι περισσότεροι για επαγγελματικούς λόγους γάμους κλπ) Το 99% τα έχει ήδη απορρίψει. Είπαμε ο καλός φωτογράφος πλέον είναι ο καλός φωτοσοπάς.

Εγώ έχω να πω ότι στο βίντεο αυτό που έχουν πετύχει τα κινητά με το υπάρχον hardware είναι μοναδικό.
Η ποιότητα εικόνας με την άριστη σταθεροποίηση απαιτούν σε φωτογραφικό εξοπλισμό χιλιάδες ευρώ.
Προσέξτε δεν εννοώ τη σύγκριση 1:1 αλλά τη δυνατότητα λήψης εύκολα και γρήγορα σε κάθε σενάριο.