Kosh
AVClub Fanatic
To προβλημα λυθηκε μεχρι και να κλειδωσει το νημα επιτρεπεται.
Καλη λυση πλακα πλακα η ΑΙ ακομα και για επεμβατικη διαιτησια LOL
Καλη λυση πλακα πλακα η ΑΙ ακομα και για επεμβατικη διαιτησια LOL
Αρχικα ξεκίνησε όπως το γράφεις, άλλα αν δεις τις πωλήσεις μηχανών με εναλλάξιμους φακούς έχουν πιάσει πάτο, τα κινητά σαρώνουν γρήγορα και αυτή την κατηγορία. Οι φτηνές και μικρές Mirrorless/dslr κοντεύουν να εξαφανιστούν και οι κατασκευαστές μηχανών βλέποντας την ψαλίδα να κλείνει συνεχώς σε σχέση με τα κινητά το πάνε οι περισσότεροι σε πιο μεγάλους αισθητήρες μήπως και σωθούν από τον ''κατακλεισμό''. Η Panasonic έβγαλε σύστημα FF, η Fuji ΜF, οι Sony, Nikon, Canon δίνουν σημασία σχεδόν μόνο στο FF, η Olympus με το μικρό αισθητήρα πουλήθηκε και άγνωστο πόσο ακόμα θα αντέξει η νέα εταιρία, η Pentax απορώ που λειτουργεί ακόμα, η Samsung αποχώρησε, τα συνολικά κέρδη συνεχώς πέφτουν και καταγράφονται πλέον και ζημιές από κάποιες εταιρίες κλπ.Μα δεν ειναι νεο αυτο.
Παντα οι μηχανες κομπακτ υπερτερουσαν κατα πολυ μεγαλο ποσοστο των κανονικων μηχανων.
Αυτες τις καμερες και αυτην την χρηση αντικαθιστουν επι της ουσιας τα κινητα οποτε αυτη η μεγαλη διαφορα θα εδραιωθει φυσιολογικα μιας και το κοινο των κομπακτ παει στα κινητα.
Τωρα το οτι η εξαιρετικη τους τεχνολογια επιτυγχανει και φοβερα αποτελεσματα ειναι ενα μπονους αναλογως του χρηστη αλλα μεχρι εκει.
σορυ αλλα το ΑΙ ειναι του Co-λου , ακου Co-Pilot , αφου το λεει και το όνομά τουΤο καλό το παλληκάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι, αφού δεν αποφασίζουν οι άνθρωποι, ο λόγος στην AI.
Απαντάει το μοντέλο Copilot (Μicrosoft) που είναι από τις πιο τίμιες και αντικειμενικές
ΑΙ η τελευταία τρέχουσα έκδοση: (όποιος τολμάει ας αμφισβητήσει τα γραφόμενα και το Copilot θα στείλει αυτοπροσώπως έναν Τerninator Τ800 που θα κρατάει μια φωτογραφική και ένα Vivo θα τραβήξει σελφι και με τα δύο και θα κάνει περαιτέρω ανάλυση..... ).
Ιδού τι λέει το μηχάνημα:
Τι να προτιμήσω για να βγάζω ποιοτικές φωτογραφίες, smartphone ή φωτογραφική μηχανή;
Η επιλογή μεταξύ smartphone και φωτογραφικής μηχανής για ποιοτικές φωτογραφίες εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως τις ανάγκες σας, την ευκολία χρήσης και τον τύπο της φωτογραφίας που θέλετε να κάνετε. Εδώ είναι μερικά σημεία που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε:
Οι φωτογραφικές μηχανές συνήθως προσφέρουν καλύτερη ποιότητα εικόνας λόγω των μεγαλύτερων αισθητήρων εικόνας και της δυνατότητας αλλαγής φακών. Αυτό τους επιτρέπει να καταγράφουν περισσότερες λεπτομέρειες και να έχουν καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό .
Τα smartphones είναι πιο εύκολα στη μεταφορά και συχνά έχουν πιο απλοποιημένες διαδικασίες για τη λήψη και την κοινοποίηση φωτογραφιών . Είναι επίσης πιο διακριτικά για την αστική φωτογραφία και τις στιγμιαίες λήψεις .
Οι φωτογραφικές μηχανές προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία με την αλλαγή φακών και τις ρυθμίσεις, πράγμα που είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση και ειδικευμένες φωτογραφικές τεχνικές
Τα smartphones μπορεί να είναι πιο οικονομικά από μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, αλλά η τιμή μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με το μοντέλο και τις δυνατότητες .
Συνοψίζοντας, αν η προτεραιότητά σας είναι η ανώτερη ποιότητα εικόνας και η ευελιξία στις ρυθμίσεις, μια φωτογραφική μηχανή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αν όμως θέλετε κάτι πιο πρακτικό και εύκολο στη χρήση για καθημερινές λήψεις, τότε ένα smartphone μπορεί να είναι αρκετό. Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες να σας βοηθήσουν στην απόφασή σας!
Ολη η αγορά των φωτογραφικών οδεύει ολοταχώς στην μοίρα που έχουν τα Cd, τα βινύλια, οι αναλογικές φωτογραφικές μηχανές κλπ. Δεν θα εξαφανιστεί φυσικά άλλα θα γίνει σε βάθος χρόνου μια niche αγορά για λίγους επαγγελματίες και ρομαντικούς. Οι εποχές αλλάζουν καλώς ή κακώς....όπως βλέπουμε σήμερα κάποιον που τραβάει με αναλογικη μηχανή ή ακούει στο δρόμο μουσική από Cd player ή dedicated MP3 player έτσι θα βλέπουμε στο μέλλον κάποιον που κρατάει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή μάλλον έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει δυστυχώς.
Όταν θα μιλάμε για ΑΙ θα δείχνουμε σεβασμό να μη κάνεις ποτέ εχθρούς που δεν ξέρεις τι δύναμη έχουν μπορεί να σε βάλουν στο μάτι και στο μέλλον δεν ξέρεις με τι τρόπο θα εκδικηθούν.σορυ αλλα το ΑΙ ειναι του Co-λου , ακου Co-Pilot , αφου το λεει και το όνομά του
η απαντηση που επρεπε να δωσει : Φωτογραφικες μηχανέςκατσε να σκεφτω μου βαζεις δυσκολα ...
α ναι ... τις χρησιμοποιουσαν προιστορικα οι ανθρωποι των σπηλαιων παρότι ηταν ασήκωτες για το κυνηγι για να δημιουργουν τεχνη .... και μετα εκτυπωναν τις φωτό τους στοα βραχια των σπηλαιων σε σειρά για να τις βλεπουν οι απογονοί τους
Καλά ναι, δεν είπα ότι θα γίνει αύριο μπορεί να περάσουν 10 ακόμα 20 χρόνια....άλλα σε βάθος χρόνου αυτή πιστεύω θα είναι η κατάλληξη....Καλα αυτο δεν το αποκλειει κανεις. Ειναι και το πιο πιθανο αλλωστε με την προσθηκη του ΑΙ .
Αλλα απεχουμε πολυ απο αυτο.
Μαλλον μου εξηγεις οτι το ΑΙ δεν εχει καθολου την αισθηση του χιουμορ ... και οτι στο μελλον πρεπει να το πληρωνω κιολας χωρις να μου λεει ενα αστείο ?Όταν θα μιλάμε για ΑΙ θα δείχνουμε σεβασμό να μη κάνεις ποτέ εχθρούς που δεν ξέρεις τι δύναμη έχουν μπορεί να σε βάλουν στο μάτι και στο μέλλον δεν ξέρεις με τι τρόπο θα εκδικηθούν.
Εγώ παρέθεσα μόνο το περιληπτικό κείμενο που έδωσε.
To Copilot δούλεψε σκληρά δεν τεμπέλιασε
Για να αποφασίσει να γραψει αυτή την περίληψη βασιστήκε σε πληροφορίες που πήρε από τα παρακάτω τέσσερα website. για να είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει manipulation πήρε άρθρα 2-3 χρόνια πριν τουλάχιστον γιατί αν χρησιμοποιούσε πολύ πρόσφατα ίσως ήταν "πληρωμένα" " κατευθυνόμενα" τουλάχιστον έτσι μου έχει πει ότι λειτουργεί.
![]()
Smartphone vs Digital Camera: Which is better?
We pit smartphone vs digital camera in a quest to determine which is best for photographers and videographers. It's closer than you'd think!amateurphotographer.com
![]()
Smartphones vs Cameras: Closing the gap on image quality
At DXOMARK we have watched over the years as smartphone cameras have gone from being a novelty to becoming the world’s most popular way of capturing photographs. In a keynote session at Electronic Imaging 2020, our CEO and CTO, Frederic Guichard, began by providing a historical perspective on...www.dxomark.com
![]()
Cameras vs Smartphones: A Head-to-Head Comparison
These days, smartphone technology has become so advanced that it’s fulfilling the needs of many of our daily devices. Smartphoneswww.camerahouse.com.au
![]()
Κάθισε διάβασε και τα 4 άρθρα και έδωσε μια ευχάριστη ευδιάθετη συμβουλή στα Ελληνικά στον Έλληνα που ρώτησε τι να επιλέξει.
Μάλιστα μου έστειλε και 4 φωτογραφίες δώρο για το blog μου μαζί με το κείμενο γιατί με ξέρει έχουμε προσωπική σχέση και όταν ζητάω συμβουλές ζητάω και φωτογραφίες αυτή τη φορά δεν ζήτησα αλλά σου λέει μάλλον το ξέχασε ο βλάκας, άνθρωπος είναι τι περίμενες; φτιαγμένες όπως μου είπε εμπιστευτικά με το Designer βασισμένο στο DALL·E 3
Αν παρατηρήσετε την φωτογραφία όλα είναι δημιουργημένα ώστε να μην υπάρχει πραγματικά σύνδεση με κάποια εταιρία το κινητό αυτό δεν αντιστοιχεί σε κανένα πραγματικό και η φωτογραφική το ίδιο, δεν μπορεί να ζητήσει κανείς δικαιώματα.
Φυσικά ζούμε την αρχή της ΑΙ, στο μέλλον θα πληρώνουμε μια συνδρομή, αλλά θα παρέχει πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιεχομένου, συμβουλές, προτάσεις, θα σου γλυτώνει χρόνο και χρήμα.
![]()
Καλά ναι, δεν είπα ότι θα γίνει αύριο μπορεί να περάσουν 10 ακόμα 20 χρόνια....άλλα σε βάθος χρόνου αυτή πιστεύω θα είναι η κατάλληξη....
All-time classic ατάκα!!!καλα σε 10 χρονια δεν ξερω αν θα υπαρχουμε και εμεις τωρα ποιος χεστηκε για τις φωτογραφικες .....
Καλά και αρκετοί που παίρνουν Leica μηχανές δεν ξέρω και πόσο σοβαρά ασχολούνται με την φωτογραφία ή τις αγοράζουν σαν κόσμημα ή επειδή δείχνουν ωραίες (και ακριβές!) στο λαιμό τους στις βόλτες τους.Kαλά ok δεν πάιρνεις Leica για το video.
Και γενικά οι Leica boys δεν ενδιαφέρονται γι αυτό....εκτός αν έχουν καμμια Arri γι αυτές τις μικρολεπτομέρειες!![]()
Δεν είναι οι μόνοι, έχω συναντήσει πολλούς που παρκάραν στο ντουλάπι απίστευτες μηχανές μετά από 2-3 βόλτες για να τους δουν φίλοι και γνωστοί...Καλά και αρκετοί που παίρνουν Leica μηχανές δεν ξέρω και πόσο σοβαρά ασχολούνται με την φωτογραφία ή τις αγοράζουν σαν κόσμημα ή επειδή δείχνουν ωραίες (και ακριβές!) στο λαιμό τους στις βόλτες τους.
Αρκετός κόσμος ειδικά παλιότερα αγόραζε μηχανή και μετά βαριόταν να την κουβαλάει και έμενε στο ντουλάπι, συναντούσα παλιότερα πάρα πολλές αγγελίες από μηχανές που ήταν αρκετών ετών με ελάχιστη χρήση που ειχαν ξεμείνει...Δεν είναι οι μόνοι, έχω συναντήσει πολλούς που παρκάραν στο ντουλάπι απίστευτες μηχανές μετά από 2-3 βόλτες για να τους δουν φίλοι και γνωστοί...
Ισχύει τα αυτοκίνητα και τα κινητά (κυρίως Iphones) είναι οι πρώτες συσκευές που πουλάει μούρη ο κόσμος....και με τα αυτοκινητα συμβαινει αυτο
Το να μην ξερει κανεις δηλαδη τις αναγκες του και να προβαινει σε καταναλωτικη δραστηριοτητα για να πουλαει μουρη.
και με τα αυτοκινητα συμβαινει αυτο
Το να μην ξερει κανεις δηλαδη τις αναγκες του και να προβαινει σε καταναλωτικη δραστηριοτητα για να πουλαει μουρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.