tiniakos
AVClub Fanatic
Αποστάσεις και μάσκες αδέλφια εκτός και αν είστε σε σούπερ μάρκετ που είναι safe.
Αναμένουμε γνώση.
Αναμένουμε γνώση.
Μπορείς Τάκη να κανεις με τον βασικό φακό, και όταν τελειώσει η ιστορία, σου δίνω τον 35αρη.
Στη μηχανή και στους φακούς θα διαλέξεις το καλύτερο διάφραγμα, μάλλον 5.6 με 8 για καλύτερα αποτελέσματα.
Στο κινητό φυσικά δεν έχεις επιλογή.
Στο τρίποδο θα ρυθμίσεις τη μηχανή στο καλυτερο διάφραγμα και μικρότερο iso (100) και θ αφήσεις το κινητό να διαλέξει ταχύτητα (πρόγραμμα A)
Στο κινητό πάλι δε μπορείς να κανείς κάτι.
Και τα 2 με timer φυσικά .
Στο χέρι βέβαια αλλάζουν τα πράγματα, εκεί το καλύτερο δυνατό για να βγει sharp η εικόνα, θα χρειαστούν ίσως μερικές δοκιμές, ειδικά στην μηχανή.
Σε όλες επέλεξα την Canon σαν προτίμηση...
......
Σε social media επί παραδείγματι, η διαφορά μπορεί να μην ήταν καν ορατή.
Μάλλον πλάκα μας κάνουν! δεν εξηγείται αλλιώς!! Μάτι βγάζουν οι φωτό! οχι οτι το iphone ειναι κακό -κάθε άλλο- απλά οι διαφορές ειναι εμφανείς.
Ορθη διαπίστωση, ισχυει από την πρώτη μέρα και είναι ανάλογη με το που απευθύνεται το κάθε προϊόν !
Δεν το πολύ έψαξα εγώ. Επέλεγα αυτή που μου ήταν αρεστή σε βάθος πεδίου, χρώμα δέρματος και ουρανού.Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως χωρίς να ξέρεις ποιά είναι ποιά, στην πρώτη ματιά δεν καταλαβαίνεις σημαντική διαφορά.
Προφανώς και θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Και εγώ την canon προτίμησα σε όλες, ωστόσο μετά από Pause και pixel peeping.
Σε social media επί παραδείγματι, η διαφορά μπορεί να μην ήταν καν ορατή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.