Τα κινητά εκτός από την επικοινωνία, στα υπόλοιπα μου θυμίζουν πολυμορφικά αυτοκίνητα, τα κάνουν όλα… μέτρια.
edit: και χωρίς να το ευχαριστιέστε…
Ο ερασιτέχνης θα πάει σε αυτό που του βγάζει το πιο safe αποτέλεσμα.
Παντα.
Και εγω οταν βγαζω φωτογραφιες στιγμης με το κινητο μου ειμαι χαπυ γιατι εχω αποτυπωσει την στιγμη που ηθελα αμεσα αδιαφορωντας για την ποιοτητα.
Τελικα αυτο μετραει περισσοτερο στον κοσμο και λογικο ειναι .
Αν μπορουμε να τα διαχωρισουμε αυτα ως καταστασεις και συμβιβαστουμε μια χαρα ειμαστε
Παντα.
Και εγω οταν βγαζω φωτογραφιες στιγμης με το κινητο μου ειμαι χαπυ γιατι εχω αποτυπωσει την στιγμη που ηθελα αμεσα αδιαφορωντας για την ποιοτητα.
Τελικα αυτο μετραει περισσοτερο στον κοσμο και λογικο ειναι .
Αν μπορουμε να τα διαχωρισουμε αυτα ως καταστασεις και συμβιβαστουμε μια χαρα ειμαστε
είδα κάτι φοβερές φωτογραφίες σου στο δίπλα νήμα
https://avclub.gr/index.php?threads/athensflyingweek-hellenic-air-force-aeroplana.99901/page-25
ποιο κινητό είπαμε έχεις ;![]()
Αν είχες βέβαια καλό κινητό (φωτογραφικά) δεν θα χρειαζόταν να αδιαφορείς για την ποιότητα![]()
να δωσω μια περιουσια για μετριο αποτελεσμα το θεωρω ανουσιο.
Τα έχουμε ξαναπεί. Πως καθορίζεις το μέτριο;
Πως γίνεται πάντως τα yt videos που εκθειάζουν το iPhone να είναι όλα εντάξει και όσα όχι να είναι για τα πανηγύρια.Παιδιά, sorry, αλλά αυτό το YouTube test είναι ελαφρώς για τα πανηγύρια. Ο τύπος κάνει τη βασική σύγκριση ΜΟΝΟ σε RAW format (όχι ProRaw), ουσιαστικά ακυρώνοντας το computational photography του iphone.
Προφανώς ο μικροσκοπικός σενσορας του iphone από μόνος του δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν μεγαλύτερο σενσορα. Αν όμως μπει στο παιχνίδι το computational photography με πολλαπλές λήψεις, αλλάζει τελείως το παιχνίδι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.