κινητο πιατο σε DM500s ????

volleyst

New member
19 September 2009
7
Παιδια σας χαιρετω:fahne90:
θα ηθελα την βοηθεια σας.
Εχω εναν δεκτη (κλωνο) DM500s και περασα ενα image pli.
ο δεκτης ειναι ενος φιλου που εχει κινητο πιατο.
κοιταξαμε το μενου για να βαλουμε και σε αυτον κινητο πιατο αλλα δεν βρηκαμε τετοια επιλογη (νομιζω θελει επιλογη disq 1.2)?
μπορω να κανω καποια επιλογη απο τα downloads και να κατεβασω κατι ?
για να μην μπαινω στην διαδικασια να του περναω αλλο image ?
Ευχαριστω:ADFADF1: !!!

Είχα βάλει εγώ φίλε μου κινητό πιάτο για τον dreambox 500-s που έχω αλλά απ' ό,τι φαίνεται το τροφοδοτικό εάν δεν είναι 3,4 Α δεν αντέχει και κάποια στιγμή τα έφτυσε. Το άλλαξα και είμαι ΟΚ. Προσπάθησα να ρυθμίσω το πιάτο μέσω USALS (με τις συντεταγμένες μου) αλλά τζίφος!!!! Αφού βρήκα το σημείο 0 στη συνέχεια επαιζα με το τηλεκοντρόλ μέχρι να πιάσω τους δορυφόρους. Αρκετά κουραστικό θα έλεγα...!

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου !!!
Δεν εχω ξανασχοληθει καθολου με κινητο πιατο και προσπαθω να το ριθμισω ενος φιλου...!!!
Το τροφοδοτικο εννοεις του δεκτη ετσι δεν ειναι ?
Αυτο που εχει ειναι 12 v και 2 A !
Μαλλον δεν εχει δυναμη να γυρισει το μοτερ ε?
Δεν βγαζω ακρη ρε γαμωτο...πρεπει να του δηλωσεις και το στιγμα του σπιτιου ?

Φίλε μου εγώ σε ένα κλώνο που είχα το κινητό δεν το γυρνούσε με τίποτα!! Στον original δεν είχα κανένα πρόβλημα. Για δοκίμασε να βάλεις και κάποιο αλλο image.

Μόλις σήμερα πήγα και πήρα 4 A τροφοδοτικό για τον dreambox γιατί ο 2 A που σου δίνουν είναι αδύναμος για να κουνάει το μοτέρ. Κάποια στιγμή θα τα φτύσει όπως το δικό μου. Εγώ προτείνω να δώσεις ένα 10ρικο να πάρεις τροφοδοτικό 3-3,5 Α να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...!

ego me gemini 4.10 edosa suntetagmenes kai brike olous tous dosuforous monos tou.

Telika toy perasa allo image..nomizo ayto poy foraei tora einai gemini 4.70 alla pali den kanei tipota...allaksame kai to trofodotiko alla pali ta idia...balame ena sta 4 A alla tipota...:bigcry:
kapoy eixa brei ena link me sintetagmenes...mipos to exei kapoios ?
Thanks