Κινητο.......

Κάτοχος Motor SG, Diseqc 1.2.

Μέχρι τώρα απόλυτα ευχαριστημένος, εγκατάσταση σε πολυκατοικία, δεν έχει παραπονεθεί κανείς για φασαρία (για ακούστε την μονάδα του aircondition, πως κάνει).

Μικρορύθμιση ναι αλλά όχι συχνα (ανα 6μηνο ή χρόνο)

Εγκατάσταση μόνος μου (μου έφαγε 2-3 ώρες).

ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said:
Με υπερβολές τα βλέπεις.. (5μετρο);)

Οπότε πιστεύοντας στον Άγιο Βασίλη και ζητώντας ένα 5μετρο απο τώρα, είναι νωρίς ακόμη αλλά θα πιάσω καλή σειρά, τα Χριστούγεννα θα το' χω το 5μετρο.....:rolleyes:

High above+far beyond said:
Καλά να μην ανοίγουν τα FTA του Astra 2D, άλλο θέμα όμως να μην ανοίγουν κανάλια απο το πακέτο του Sky Digital το οποίο πληρώνεις κανονικά.
Ναι εσυ το πληρωνεις κανονικα αλλα παρανομα γιατι δεν νοειτε νομιμη συνδρομη σε sky στην ελλαδα. Γι αυτο υπαρχουν οι μεσαζοντες που σου ενεργοποιουν τον δεκτη και την καρτα αλλου και μετα στα στελνουν. Οποτε δεν μπρορουμε να γκρινιαζουμε οτι δεν κατεβαινουν καποια καναλια γιατι απλως δεν προοριζονται για την χωρα μας

Παναγιώτη,

Τις δυσκολίες με την συνδρομή του Sky εκτός UK mainland τις ξέρω, είχα αναφερθεί σε αυτές σε post στο ΑV Forum.

Για εκείνο που δεν είμαι σίγουρος είναι το παράνομο του πράγματος εφ' όσον ενεργοποιήσεις την συνδρομή σου μέσω Insat International η οποία στο site της δηλώνει Sky’s premier UK agent και ότι We can supply you with a European Sky subscription. Ξεκάθαρα και επίσημα δηλαδή.

Και μην ξεχνάμε οτι τελικά δεν έχει να κάνει με την χώρα αλλά με τους British expats and tourists οι οποιοι βρίσκονται κατά χιλιάδες, αν όχι εκατομύρια από Κύπρο και
Κρήτη μέχρι Ibiza, Algavre κτλ.

Γιάννης.

Εγω εχω διαβασει σε διαφημιση τετοιας εταιριας ( το κατα ποσο ειναι νομιμες δεν ξερω αλλα ας πουμε οτι ειναι, δεν διαφωνω σε αυτο) οτι σιγουρευτειτε πριν κανετε την αιτηση σας οτι ο εξοπλισμος σας μπορει να λαμβανει τις υπηρεσιες που προσφερονται απο το εν λογω μπουκετο , εμεις δεν φερουμε καμια ευθυνη. Τελος παντων αυτο το οποιο ηθελα να πω ειναι οτι δεν προοριζονται για την χωρα μας οποτε δεν εχουμε δικαιωμα να διμαρτυρομαστε. Ειναι σαν να διαμαρτυρεται καποιος στην αγγλια γιατι δεν κατεβαζει τα surersport.

Εφ' όσον όμως πουλάνε εξοπλισμό και κάρτες σε Ευρωπαΐκές χώρες, με κάθε επισημότητα ξανατονίζω, εγώ το λαμβάνω οτι έστω και μέρος του προγράμματος μπορεί να ληφθεί στην κάθε χώρα. Είτε προορίζεται είτε οχι.Και όσοι έχουν συνδρομή Sky στην Ελλάδα αυτό ακριβώς αποδεικνύουν.

Προσωπικά θα το έβρισκα δύσκολο να μην διαμαρτυρηθώ απο την στιγμή που το administration fee της Insat ξεκινάει στα 120 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 'πέφτει' στα 100 απο τον δευτερο και μετά. Αυτά πέραν της συνδρομής. Τόσα χρήματα θεωρώ οτι μου δίνουν και με το παραπάνω το δικαίωμα στην διαμαρτυρία.

Για το technical και after sales support της συγκεκριμένης εταιρείας βέβαια μόνο καλά εως πολύ καλά λόγια έχω ακούσει. Απο την αρχή σου λένε τι εξοπλισμό χρειάζεσαι και τι θα μπορέσεις να δεις τελικά. Ελέγχουν αυτοί όχι εσύ και σου λένε.Καθαρά και ξάστερα.