Κινητομαγειρέματα / Ανθεκτικά κινητά

Απάντηση: Κινητομαγειρέματα

Η κατηγορία των "σκληρών" κινητών που αντέχουν πολλά δυστυχώς δεν έχει πολλούς εκφραστές της στην Ελλάδα, ενώ το μοναδικό μάλλον κινητό αυτής της κατηγορίας που πούλησε πολύ είναι το NOKIA 5210. Πάντως όλο και περισσότερα τέτοια κινητά κατασκευάζονται τον τελευταίο καιρό και από mainstream εταιρίες όπως η ΝΟΚΙΑ και η Samsung. Πριν από μερικά χρόνια έπρεπε να δώσεις πολλά παραπάνω χρήματα για να αγοράσεις ένα ανθεκτικό κινητό, ενώ σήμερα υπάρχουν περισσότερα του ενός τέτοια κινητά με windows mobile.

Υπάρχει και αυτό το Samsung το οποίο φαίνεται μια χαρά, μη σας πω πως το καλοβλέπω κιόλας... Αντέχει πλήρη βύθιση στο νερό για 30λεπτά. Και τι το έκανα σάμπως το smartphone που έχω;

Χρειάζομαι ένα κινητό ανθεκτικό στις πτώσεις και σκέφτομαι για το Samsung B2100.
Το έχει κάποιος για να μας πει εντυπώσεις?
Υπάρχουν άλλες καλύτερες επιλογές?

Το B2100 το πήρα πρόσφατα εγώ.

Μια χαρά κινητό. Μου έχει πέσει μία φορά (τυχαίως) και έχει βυθιστεί ολόκληρο σε νερό 2 φορές (καθόλου τυχαίως).
Δείχνει πολύ συμπαγές. Δεν είναι τόσο μικρό όσο τα άλλα κινητά, έχει κάπως μεγαλύτερο πάχος -λογικό εξάλλου. Απλό στη χρήση, λειτουργικό, έχει BT, παίρνει micro SD (του έχω βάλει μία 4gb, παίρνει και 8ρα), έχει δυνατό για το μέγεθός του φακό (σημαντικό), έχει καμερούλα 1.3 mp (όχι για τις αναμνήσεις μας, αλλά εάν χρειαστούμε κάπου μας βολεύει). Η οθόνη του δεν είναι τόσο μεγάλη, ούτε με την αναλυση που μας έχουν συνηθίσει τα κινητά της γενιάς του. Επίσης από τις τσιμούχες που έχει, δεν έχει και τον πιο δυνατό ήχο στο ηχείο του (για ανοικτή ακρόαση και κουδούνισμα).

Εάν θέλεις 3G και κάμερα 2mp αντί για 1.3.... (το δεύτερο επουσιώδες, και οι δύο περιπτώσεις είναι λύσεις ανάγκης, όχι αξιώσεων). Νομίζω όμως ότι κρατάει κάπως λιγότερα η μπαταρία. Στο 2100 πηγαίνει ακόμη και εβδομάδα.

Αυτό είδα και εγώ.
Τα πλεονεκτήματα του B2700(3G,Camera,μεγαλύτερη οθόνη) εξανεμίζονται με την σημαντική για μένα διπλάσια αντοχή μπαταρίας.
Μάλλον θα πάω για το B2100.

το εχει για δευτερο το Β2100 ενας φιλος.

το αστειο, οτι συνηθως τα παιρνουν ατομα που δεν τα χρειαονται καθολου,
όπως μερικα τύπου τζιπ.

Αρκέτα καλοφτιαχμένο παντως. θύμισε λιγο siemens me45/65.
και σε καλη τιμη.

Εμένα μου πέφτει συχνά κάτω, του πατέρα μου πάντα καταφέρνει και βρέχονται, φακό (χαρακτηριστικό που έχουν ελάχιστα) χρειαζόμαστε σχεδόν όλοι... δεν είναι και πολλοί εκείνοι που "ελάχιστα" θα χρειάζονταν ένα τέτοιο κινητό. Οκ, το US Seal μπορεί να είναι περιττό, δεν θα το βυθίσουν όλοι σε νερό.

Εκείνοι δε που πραγματικά χρειάζονται τέτοιου τύπου κινητό, θα προτιμήσουν μάλλον κάτι ανώτερο με GPS/πυξίδα κλπ.

Παιδιά το πήρα.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Και εγώ για την Γυναικα τo πήρα!
Είναι κάτι παραπάνω από Navy seal:flipout:
τις πέφτει συνεχεια και δεν προσέχει καθόλου.