Κινητούμπα που να παίζει flac αξιοπρεπώς αν του κοτσάρεις κανα καλό ακουστικό

Εχω μια διαφωνία με τις προτάσεις...Προτείνετε κινητά σαν κινητά και οχι σαν media players.

Δεν αναφερετε τι chipset έχει μέσα, τι ακουστικά μπορούν να οδηγήσουν,αν εχουν hiss απο τις παρεμβολες απο τα αλλα κυκλωματα και τα σχετικα.

Πολύ καλό ονομα εχει το S3 αν το ψαξετε.

Galaxy S3

The WM1811 audio chip is a 24-bit, two channel DAC (digital-to-analog converter) that includes active noise reduction circuits and a four-channel equalizer. According to Wolfson’s press release (see below), the WM1811 provides crystal-clear voice quality and enriched audio playback for music, along with minimum power consumption, to ensure a much longer battery life.

Βαζεις και ενα καλο software player, γιατι παιζει και πολυ σημαντικό ρολο ποιος player θα συνεργαστεί μαζί του, οπως ισχύει αντιστοιχα για τα pc

Εγω έχω και τα 2

Neutron player με 5 ευρω τον εχεις full

Poweramp .

Το s3 εχω κι εγω. Δεν ειναι ασχημο αλλα ειναι σκληρουλι και δεν εχει drive.
Sorry που δεν εχω δωσει update για το sony M που εχω πλεον στην κατοχη μου αλλα ειναι τοσο ξενερωτο σαν κινητο που δε μου δινει κεφι ουτε καρτα μνημης να του παρω.

Τα SONY ειναι καSONY εκτος αν δωσεις πολλα λεφτα οπότε ειναι πολυ καλα μηχανήματα σε οτιδηποτε

Λες και ειναι 2 εταιριες....

Τα SONY ειναι καSONY εκτος αν δωσεις πολλα λεφτα οπότε ειναι πολυ καλα μηχανήματα σε οτιδηποτε

Λες και ειναι 2 εταιριες....

Δεν ειμαι σίγουρος οτι συμφωνούν ολοι εδω στο φορουμ. Οι ψείρες της Sony κάνουν πάταγο πχ

Στα παρακάτω topic και συγκριτικά δεν υπαρχει η Sony

1.http://www.head-fi.org/t/531063/earbud-guide-22-earbuds-compared

Ακόμα και στα hi end δεν υπαρχει Sony

2.http://www.head-fi.org/t/727309/hig...and-earbud-gear-discussion-impressions-thread

Εκεί βασιλέυει η Sehn με την σειρά MX, τα συλλεκτικά Blox , τα κινεζια yuin.

Η sony είχε τα e-888 τα οποια ειναι πλεον εκτος κυκλοφορίας.

Καλα ειναι τα ΕΧ-600 και EX-1000 , αλλα και παλι δεν ειναι earbuds.

ΥΓ To μονο ωραίο στην Sony ηταν η κοπελα που ηταν χθες στην εκθεση.

Last edited:
Παράγγειλα ένα Moto G 4G sta 199 . Flac παίζει , θα πάρεις και ρέστα και με εγγύηση διετή από την αντιπροσωπία . Τώρα αν ψάχνεις quality ισως να κοίταζες σε κάποιο εξειδικευμένο φορητό προϊόν, αν και καταλαβαίνω ότι 2 σε ένα είναι καλύτερο deal

Στα παρακάτω topic και συγκριτικά δεν υπαρχει η Sony

1.http://www.head-fi.org/t/531063/earbud-guide-22-earbuds-compared

Ακόμα και στα hi end δεν υπαρχει Sony

2.http://www.head-fi.org/t/727309/hig...and-earbud-gear-discussion-impressions-thread

Εκεί βασιλέυει η Sehn με την σειρά MX, τα συλλεκτικά Blox , τα κινεζια yuin.

Η sony είχε τα e-888 τα οποια ειναι πλεον εκτος κυκλοφορίας.

Καλα ειναι τα ΕΧ-600 και EX-1000 , αλλα και παλι δεν ειναι earbuds.

ΥΓ To μονο ωραίο στην Sony ηταν η κοπελα που ηταν χθες στην εκθεση.

To Headfi δεν ειναι τπτ παραπάνω απο (αλλο) ενα φόρουμ. Έχουν μάλιστα και κάποια οικονομικά οφελη οποτε η αξιοπιστία του ειναι σχετική.

Στο εδω φόρουμ εχουν αλλη άποψη http://avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c!

Απο τα earbuds που αναφέρουν στο head fi ποια εχεις δοκιμάσει?

Last edited:
Επίσης, η Sony έχει βγάλει - σε άλλες εποχές - μερικά από τα καλύτερα ακουστικά που κατασκευάστηκαν ποτέ. Ποιοτικά είναι εκεί ψηλά μαζί με τον συλλεκτικό Ορφέα (Sennheiser Orpheus).

Άμα θέλει αυτή η εταιρεία...

Στο head fi διαβαζω διαρκώς αρθρα του απο το 2007 οπότε η αποψη μου δεν ειναι μόνο απο αυτά τα 2 αρθα.

Επισης το επιχειρημα σου οτι και αυτο ειναι αλλο ενα forum υποτιμά αμεσως το Link σου γιατί και αυτο απο forum ειναι..

Επίσης οταν ενα topic εχει 100+ σελίδες δεν νομίζω διαρκώς να ειναι ολα κατευθυνόμενα.

Εχω ακουσει τα EX-600 και τα ΕΧ-1000 απο ανταλλαγες. Αλλά αυτά ειναι σε υψηλή τιμή οπότε ειναι εκτος θεματος.

Επισης ειχα τα pk1,pk2,pk3 , mx 880

Τωρα παρηγγειλα τα Final Audio Piano Forte II.

Τα φτηνά μοντελα της sony ειναι απλα εμπορικα.

Ολα τα φόρουμ πρεπει να τα διαβάζουμε με προσοχη, γραφονται πολλα και δεν ειναι ολα σωστα. Μεταφέρονται προσωπικές αποψεις και φυσικά υπαρχουν και επιτήδειοι. Και για το AVClub ισχύουν αυτα, αν και προσπαθούμε να είμαστε οσο πιο ανεξάρτητοι γινετε, κατι που νομιζω οτι το εχουμε καταφέρει.

Κατα τ'αλλα σεβαστές ολες οι απόψεις, αλλα θα σε παρακαλέσω να μην εισαι απόλυτος στις τοποθετήσεις σου, υπαρχουν οικονομίες κλίμακας που κανουν τις πολυεθνικές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές στις εισαγωγικές κατηγορίες και κάποια μοντελα τους αξίζουν προσοχής αν μη τι αλλο.

Επειδή ομως εχουμε ξεφύγει απο το θεμα μας που ειναι "κινητό για μουσική" αν θες μπορεις να παρουσιάσεις τα ακουστικά σου/ ψείρες κτλ σε νεο θέμα.

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για κάτι αντίστοιχο. Είχα το clip+ και το έχασα οπότε έλεγα να πάρω τι ίδιο αλλά από την άλλη επειδή ακούω και spotify πολύ, έλεγα ότι χρειάζομαι κάτι με ίντερνετ. Από τη μεριά του Android έχετε να προτείνετε κανένα καλό σύγχρονο εκτός από το s3; Το g2 είναι καλό; ξέρει κανείς;

Απάντηση: Re: Κινητούμπα που να παίζει flac αξιοπρεπώς αν του κοτσάρεις κανα καλό ακο

Μετά από ένα μήνα σκαλίζοντας το neutron & τις ρυθμίσεις του στο blackberry μου, το μοντέλο q5, επιτέλους βρήκα την ρύθμιση που μου έδωσε πραγματικά σπουδαίο ήχο με τις γνωστές ψείρες της sony! Λοιπόν όσοι έχετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο κινητό σας θα πάτε στις ρυθμίσεις & θα επιλέξετε την ρύθμιση της κανονικοποίησης...αυτό ήταν θα ακούσετε αναλυτικό ήχο με εξαιρετικό στερεοφωνικό διαχωρισμό κατευθείαν από το κινητό χωρίς εξωτερικό ενισχυτή! Μπορώ να πω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από το sansa clip+ !