ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-DENON ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

ακριβως ετσι Βασιλη οτι λενε οτι μ@#$κια σκεφτουν για να στα παρουν κ να σε κοροιδεψουν.Ακους εκει να αμφισητιθει η γνησιοτητα του ανταλακτικου απο την Αγγλικη-DENON,επειδη ο ελληναρας αντιπροσωπος το παιρνει απο Γερμανια κ καλα.Το εχω παρει επι προσωπικου το θεμα ομως κ εχω ειδη στειλει μαιλ στην DENON στην Γερμανια κ περιμενω κ την δικη του τιμη.Και δεν νομιζω να μου πουν 700 ευρο σε καμια περιπτωση.Η πλακα ξερεται πια ειναι??Μου λενε εδω στην Κινοτεχνικη,ξερεις το ανταλακτικο εχει 280 ευρο στην Γερμανια,αλλα ο Γερμανος παιρνει 50 ευρο την ωρα.Με την ενασχοληση του 8 ωρες με το μηχανημα σας ειναι ενα κοστος 400 ευρο εργασια.Συν τα 280 το ανταλακτικο.Ναααα μου λεει πως ερχομαστε στα ιδια χρηματα στα 700 ευρο.Υμαρτον Χριστε μου,που προσπαθει να με πεισει οτι για την αλλαγη μια πλακετας θα ασχολιθει 8 ωρες.Οταν η διαδικασια αυτη παιρνει λιγοτερο απο μιση ωρα.Πραγματικα παιδια,μου ερχεται να φτιαξω ενα ερωτηματολογιο που να απευθυνεται σε ατομα που χρειαστηκαν να απευθυνθουν στην Κινοτεχνικη-DENON κ να το στειλω στην μαμα,εδω ετσι να δουν πως τα παει η αντιπροσωπια τους στην Ελλαδα με το Afrer Sales Marketing κ το Customers Services.

αντε και ειναι και 50.... ποσες ωρες θελει?

1-2 ????

τωρα αν αναμεσα εχει καφεδακι ...τσιγαρακι... κουβεντουλα....μουσικουλα...πρωινο καφε....

δεν παμε καλα , καθολου καλα.... πληρωνε μαλ... Ελληνα...

γενικα αναφερομαι!!! μην γινει και καμια παρεξηγηση!

Απλα αυτοι σεβονται τους πελατες τους.Σε προσφατη επικοινωνια μου με το partsconnexion,μου απαντησαν λεπτομερως για ανταλλακτικο ,κοστος εργασιας ανα ωρα,και συνολικο χρονο αντικαταστασης ρολογιου,και φυσικα εξοδα αποστολης.

Απάντηση: Re: ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ-DENON ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

ακριβως ετσι Βασιλη οτι λενε οτι μ@#$κια σκεφτουν για να στα παρουν κ να σε κοροιδεψουν.Ακους εκει να αμφισητιθει η γνησιοτητα του ανταλακτικου απο την Αγγλικη-DENON,επειδη ο ελληναρας αντιπροσωπος το παιρνει απο Γερμανια κ καλα.Το εχω παρει επι προσωπικου το θεμα ομως κ εχω ειδη στειλει μαιλ στην DENON στην Γερμανια κ περιμενω κ την δικη του τιμη.Και δεν νομιζω να μου πουν 700 ευρο σε καμια περιπτωση.Η πλακα ξερεται πια ειναι??Μου λενε εδω στην Κινοτεχνικη,ξερεις το ανταλακτικο εχει 280 ευρο στην Γερμανια,αλλα ο Γερμανος παιρνει 50 ευρο την ωρα.Με την ενασχοληση του 8 ωρες με το μηχανημα σας ειναι ενα κοστος 400 ευρο εργασια.Συν τα 280 το ανταλακτικο.Ναααα μου λεει πως ερχομαστε στα ιδια χρηματα στα 700 ευρο.Υμαρτον Χριστε μου,που προσπαθει να με πεισει οτι για την αλλαγη μια πλακετας θα ασχολιθει 8 ωρες.Οταν η διαδικασια αυτη παιρνει λιγοτερο απο μιση ωρα.Πραγματικα παιδια,μου ερχεται να φτιαξω ενα ερωτηματολογιο που να απευθυνεται σε ατομα που χρειαστηκαν να απευθυνθουν στην Κινοτεχνικη-DENON κ να το στειλω στην μαμα,εδω ετσι να δουν πως τα παει η αντιπροσωπια τους στην Ελλαδα με το Afrer Sales Marketing κ το Customers Services.

Σύμφωνα με αυτά που σου λένε δηλαδή, και οι Γερμανοί της Denon μάλλον δεν χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά για να δίνουν τη πλακέτα (με όλα τα έξοδα να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, αν κατάλαβα καλά) στα 299 !

http://www.denon.de/site/frames_main.php?funk=main&main=prod&sub=1&Pid=265&MID=3&action=detail

Όσο κι αν λατρεύω τον ήχο της Denon... μ'αυτά που διαβάζω δεν πρόκειται ποτέ να ξανακουμπήσω ούτε ένα ευρώ στην εταιρία αυτή...

Αν το κάναν όλοι αυτό θα υπήρχε μια πιθανότητα να αλλάξει κάτι... Τώρα απλά θα συνεχίζει για πάντα..

Παρεμπιπτόντως, διαβάζοντας την ανακοίνωση τύπου για αυτές τις αναβαθμίσεις μπορούμε να δούμε ότι από την αρχή (Αύγουστος του 2006) η Denon έδινε τιμή περίπου 250£, οπότε το να λένε για μη γνήσια ανταλλακτικά είναι προφανώς μπούρδες όσο δεν πάει...

http://www.hifiportal.co.uk/NewsArchive.htm (κάπου στο τέλος της σελίδας)

DVD-A1XV Upgrade to A Spec (1080p)
Price £249.99
- ADDS - the latest Anchor Bay ABT1010 upscaling to 1080p for full High-Definition imagery

και εδώ,

http://www.smr-forums.com/forum_posts.asp?TID=53

Last edited:
το προβλημα ειναι οτι η DENON δεν το δινει αυτο δε ιδιωτη αλλα μονο σε εξουσιοδοτημενους αντιπροσωπους.Κοινως,αν θελω να το παρω απο Γερμανια,απλα δεν μπορω,το ιδιο και απο Αγγλια.Μου λενε ολοι δεν μπορω να σου δωσω το ανταλακτικο,φερε το player να στο φτιαξω.Οποτε παταει σε αυτο η κυρια Κινοτεχνικη κ λεει,ελα εδω παλιοελληναρα,φερε 700 ευρο αφου δεν προκειτε να το στειλεις εξω αλλα ουτε κ να στο δωσουν μονο του σαν ανταλακτικο απο οπουδηποτε αλλου.Ετσι ειναι τα πραγματα κυριοι...

επεσες σε λούπα....
Οι ξένοι τι σου απαντάνε όταν τους λες στα email ότι εδώ ζητάνε τα τριπλάσια;

Πάντως σου προτείνω να αφήσεις τα email και να πιάσεις τα τηλέφωνα εφόσον σε πάνε από "τον άννα στον καϊάφα".... Το τηλέφωνο έχει άλλη αμεσότητα. Να ζητάς επίμονα νε μιλήσεις με υπεύθυνο διευθυντή δεν ξέρω και γω τι, όσα τηλέφωνα αν χρειαστεί να πάρεις και όχι με τις τηλεφωνήτριες. Αφού το έχεις πάρει τόσο ζεστά, σου ξαναλέω με τηλέφωνα και με τρέλα.....ασε τα email με τις κοινότυπες απαντήσεις.... Στην τελική βρες κάποιον φίλο γνωστό που να μιλάει άπταιστα γερμανικά να τους πάρει κατευθείαν στην Γερμανία μιάς και οι εδώ ισχυρίζονται ότι παίρνουν ανταλλακτικά από κει.

Last edited:
Τι να πουνε και αυτοι Τασο,φανταζομαι πισω απο το pc θα κλαινε η' θα γελανε.Απο την αλλη δεν μπορουν να κανουν κατι.Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι σε στυλ,"μαζεμα απο υπογραφες επισημα με μηχανημα κ serial number για παραπονα στην τιμολογιση κ να το στελναμε στην μαμα να δουνε τα καμαρια τους.Ετσι να τους τρηξουν λιγο τα δοντια κ να μην νομιζουν οτι κανουν οτι θελουν αυτοι αλλα ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθουν την πολυτικη της εταιριας.Δεν νομιζω η DENON οταν εβγαλε την αναβαθμιση να ηθελε να την πλασαρει σαν "ειδος πολυτελειας" στους πελατες τις.Αποδειξη κ το οτι ζηταγε μονο 300 ευρο.Γιατι να εχουν καποιοι λοιπον το δικαιωμα να "μετατρεψουν" την πολιτικη αυτη της εταιριας σε οτι θελουν αυτοι??

Παντως, για την Κινοτεχνικη εχω ακουσει μονο παραπονα απο καταναλωτες. Φυσικα, η εξηπηρετηση πελατων δεν κρινεται απο την εξηπηρετηση που εκαναν σε πελατες που εχουν ακουμπησει δεκαδες χιλαδες ευρω στην εταιρια, αλλα σε ολους. Προσωπικα, επειδη μενω πολυ κοντα τους, σε 2-3 περιπτωσεις που ζητησα κατι απλο (κατα τη γνωμη μου) απο αυτους, δε με εξηπηρετησαν. Το θεμα ειναι πως ειναι μεγαλη εταιρια με πολυ καλες αντιπροσωπευσεις, οι οποιες πουλανε αρκετα ετσι κι αλλιως. Denon και B&W ισως να ειναι και leaders της αγορας σε καποιους τομεις. Συνεπως, οι πωλησεις τους δεν επηρρεαζονται καθολου απο 20-30 ατομα που διαβασαν κατι σε ενα φορουμ. Μονο οι "μαμαδες" εταιριες μπορουν να τους τραβηξουν το αυτι...

αντε παλι..παιδια δεν ζουμε αμερικη, στην ελλαδιτσα ειμαστε, με την περιορισμενη αγοραστικη δυναμη...οι 20-30 εχουν και 10-20 γνωστους εν δυναμει πελατες, οχι ασχετους...αν τα βαλεις κατω αυτοι οι 200-300 που θα επηρεαστούν ειναι 5% μην πω και 10% της πελατειας της κινοτεχνικης η οποιας αλλης, "μεγαλης" ελληνικης αντιπροσωπειας...νομιζεις θα το φτησουν...? απλα εδω και χρονια αυτος ο ενας που εχει το προβλημα το κανει γαργαρα γιατι ετσι εχουμε μαθει.

και εγω ετσι πιστευω.Απο την στιγμη που θα γινει μια τετοια κινηση κ θα ενημερωθει αμεσως η μαμα εταιρια,νομιζω οτι πραγματικα θα το παρουν πολυ σοβαρα οτι καποιοι καταναλωτες μπηκαν στην διαδικασια να κανουν κατι τετοιο.

αντε παλι..παιδια δεν ζουμε αμερικη, στην ελλαδιτσα ειμαστε, με την περιορισμενη αγοραστικη δυναμη...οι 20-30 εχουν και 10-20 γνωστους εν δυναμει πελατες, οχι ασχετους...αν τα βαλεις κατω αυτοι οι 200-300 που θα επηρεαστούν ειναι 5% μην πω και 10% της πελατειας της κινοτεχνικης η οποιας αλλης, "μεγαλης" ελληνικης αντιπροσωπειας...νομιζεις θα το φτησουν...? απλα εδω και χρονια αυτος ο ενας που εχει το προβλημα το κανει γαργαρα γιατι ετσι εχουμε μαθει.

Νομίζω ότι ακριβώς γι αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν τα φόρουμς στο audio video κι ειδικότερα το avclub. Για να μπορούμε οργανωμένα να αποκτήσουμε μεγαλύτερη δύναμη ώστε να αντιπαρατεθούμε στις ανακρίβειες και στις αυθαιρεσίες των αντιπροσωπειών. Το avclub πάντα δίνει βήμα κι υποστήριξη σε όποιο μέλος έχει να καταγγείλει κάτι επίσημα και μάλιστα ζητά και την επίλυσή του.

Φιλε μου χαρας το κουραγιο σου με ολες τις ενεργειες που εχεις κανει. Αποτελεσμα μηδεν,δυστυχως.Στειλτο Αγγλια αλλιως κρατα το ως εχει, και σκεψου το καλυτερα στην επομενη αγορα σου τωρα που γνωριζεις απο πρωτο χερι.

...κι εμένα μου τα πήρανε πρόσφατα για αναβάθμιση AVC-A1Xv σε XvΑ.
Η δικαιολογία ήταν ότι το κίτ αναβάθμισης δεν υπάρχει πλέον στον επίσημο κατάλογο (όντως) και από την άλλη βρήκα άκρη στην Αγγλία με τα μισά λεφτά αλλά για να τον στείλω εκεί + επιστροφή (45 κιλά) μου ερχόταν τα ίδια. Χωρίς να υπολογίσω το ρίσκο της μεταφοράς.
Έτσι λοιπόν, έκατσα σαν την κότα και έκανα το χρυσό αυγό.
Απο την Denon μέχρι σήμερα, στην Ελλάδα και στα Εμιράτα, έχω αποκομίσει μόνο αρνητική εμπειρία όσον αφορά την υποστήριξη και το After sales service. Δεν θα σχολιάσω τα μηχανήματα στην απόδοση τους, θα το κρατήσω για εμένα.

Γενικά, μετά από δυό μήνες πίσω στην πατρίδα, μου τα έχουν πάρει απο παντού, μου τον ακούμπησαν σε όλες τις περιπτώσεις και τα νεύρα μου έχουν γίνει κουρέλια. Τσαπατσουλιά και αρπαχτή σε όλο τους το μεγαλείο.

καλα παιδια ειναι απιστευτοι.Μιλησα μαζι τους κ τους ανεφερα το επισημο σιτε το Γερμανικο κ την τιμη που αναφερουν κ μου το αμφισβητησαν.Μου λενε κ που ξερουμε απο ποτε ειναι αυτη η τιμη των 300 ευρο??Και αν δεν εχουν στοκ κ ο Ιαπωνας τους ζηταει 500 ευρο την καρτα τωρα για να την φτιαξει??Κ κατι τετοια κουλα.Ρε παιδια γιατι δεν υπαρχει ενας οργανισμος να μας προστατεψει απο αγορες μεσω αντιπροσωποιων μεσα στην Ευρωπαικη Ενωση??Πως μπορει να εχει το ιδιο πραγμα αγορασμενο απο την ιδια "πηγη" 300 στην Γερμανια κ 500 εδω?

Προσωπικά θα προτιμούσα να αφήσω το DVD όπως είναι, παρά να υποκύψω στις αρπαχτικές διαθέσεις τους πάντως. Όπως και να το κάνουμε το να νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου, και κυριολεκτικά σε κλέβουν, δεν είναι και ό,τι καλύτερο...

Σκέφτομαι να στέλναμε το λίνκ του θέματος,μ´ένα mail στην "μαμά" με κοινοποίηση και στην εδώ αντιπροσωπεία.Απλά να τους εξηγούσαμε σε τι αναφέρεται το θέμα,μιά και γι' αυτούς τα ελληνικά θα είναι...κινέζικα.