- 28 August 2006
- 1,046
ακριβως ετσι Βασιλη οτι λενε οτι μ@#$κια σκεφτουν για να στα παρουν κ να σε κοροιδεψουν.Ακους εκει να αμφισητιθει η γνησιοτητα του ανταλακτικου απο την Αγγλικη-DENON,επειδη ο ελληναρας αντιπροσωπος το παιρνει απο Γερμανια κ καλα.Το εχω παρει επι προσωπικου το θεμα ομως κ εχω ειδη στειλει μαιλ στην DENON στην Γερμανια κ περιμενω κ την δικη του τιμη.Και δεν νομιζω να μου πουν 700 ευρο σε καμια περιπτωση.Η πλακα ξερεται πια ειναι??Μου λενε εδω στην Κινοτεχνικη,ξερεις το ανταλακτικο εχει 280 ευρο στην Γερμανια,αλλα ο Γερμανος παιρνει 50 ευρο την ωρα.Με την ενασχοληση του 8 ωρες με το μηχανημα σας ειναι ενα κοστος 400 ευρο εργασια.Συν τα 280 το ανταλακτικο.Ναααα μου λεει πως ερχομαστε στα ιδια χρηματα στα 700 ευρο.Υμαρτον Χριστε μου,που προσπαθει να με πεισει οτι για την αλλαγη μια πλακετας θα ασχολιθει 8 ωρες.Οταν η διαδικασια αυτη παιρνει λιγοτερο απο μιση ωρα.Πραγματικα παιδια,μου ερχεται να φτιαξω ενα ερωτηματολογιο που να απευθυνεται σε ατομα που χρειαστηκαν να απευθυνθουν στην Κινοτεχνικη-DENON κ να το στειλω στην μαμα,εδω ετσι να δουν πως τα παει η αντιπροσωπια τους στην Ελλαδα με το Afrer Sales Marketing κ το Customers Services.