Παντελής Supreme Member 10 April 2010 5,604 Κερατσίνι 4 June 2012 #21 Kosmous η κατασκευή ζαρντινιέρας είναι το επόμενο που θέλω να κάνω.Μάλλον όμως τον επόμενο χειμώνα να τις έχω του χρόνου γεμάτες. Πολύ ωραία δουλειά!
Kosmous η κατασκευή ζαρντινιέρας είναι το επόμενο που θέλω να κάνω.Μάλλον όμως τον επόμενο χειμώνα να τις έχω του χρόνου γεμάτες. Πολύ ωραία δουλειά!
kosmous Supreme Member 17 June 2006 4,470 5 June 2012 #22 Κάτσε να δεις και τις γλάστρες .............αν προλάβω σήμερα :vroam:
alefantos2007 Supreme Member 17 August 2007 3,646 European Union 5 June 2012 #23 data said: Αν την φας την γαμ@@ες Click to expand... oχι αμα τη φας.... ακομα κ να πλησιασεις κοντα της σου κατσε παπαλα!!!
data said: Αν την φας την γαμ@@ες Click to expand... oχι αμα τη φας.... ακομα κ να πλησιασεις κοντα της σου κατσε παπαλα!!!
kosmous Supreme Member 17 June 2006 4,470 7 June 2012 #24 kosmous said: Κάτσε να δεις και τις γλάστρες .............αν προλάβω σήμερα :vroam: Click to expand... Είναι μία απλή κλασική γλάστρα , βαμμένη με το χρώμα που περίσσεψε από τις ζαρντινιέρες .
kosmous said: Κάτσε να δεις και τις γλάστρες .............αν προλάβω σήμερα :vroam: Click to expand... Είναι μία απλή κλασική γλάστρα , βαμμένη με το χρώμα που περίσσεψε από τις ζαρντινιέρες .