Kiss me επί τρία!

Οι Cure δεν ανήκαν ποτέ στις άμεσες επιλογές μου αλλά τελευταία που επανατοποθετούμαι στα 80ς δεν αποκλείεται να μου "κάτσουν" καλύτερα.
Πάντως το the walk ήταν και παραμένει απο τα αγαπημένα μου κομμάτια.Το κομμάτι στην εποχή του είχε και μια γενικότερα ιδιάιτερη σημασία για μένα.Εχει την "ιστορία" του δηλαδή

Πέτρο κατά σύμπτωση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με "στέλνεις" πίσω στο 99 φαντάρο στη Σάμο.Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαιζαν lauryn Hill συνέχεια και στις λιγοστές εξόδους μας πηγαίναμε σε ένα μπαράκι στο οποίο υπήρχε juke box(εν έτη 99!!!) και ακούγαμε διάφορα.Εγώ σχεδόν πάντα το walk.Στην πρώτη άδεια αγόρασα το Japanese Whispers σε cd.

To Kiss me x3 δεν το έχω ακούσει ποτέ ολόκληρο!

Συγκροτηματαρα!!!!!

Και φυσικα τοτε δεν ηταν mainstream.
Γιατι με το σκεπτικου του σημερα και οι Birthday party το ιδιο ητανε.

Και το λεω αυτο γιατι οταν αγορασα ενα lp τους στην Γαλλια ,στην Ελλαδα εκανε να ερθει 1-2 μηνες.

Μαλλον θα πρεπει να μου μαθετε επιπροσθετα και τι σημαινει αυτο το περιβοητο mainstream ,γιατι τα χω χασει με σας εδω μεσα:ernaehrung004:-bye-

Συγκροτηματαρα!!!!!

Και φυσικα τοτε δεν ηταν mainstream.
Γιατι με το σκεπτικου του σημερα και οι Birthday party το ιδιο ητανε.

Και το λεω αυτο γιατι οταν αγορασα ενα lp τους στην Γαλλια ,στην Ελλαδα εκανε να ερθει 1-2 μηνες.

Μαλλον θα πρεπει να μου μαθετε επιπροσθετα και τι σημαινει αυτο το περιβοητο mainstream ,γιατι τα χω χασει με σας εδω μεσα:ernaehrung004:-bye-
mainstream , της μόδας αυτό που φοριέται τώρα , αυτο που γίνεται ντορος , αυτο που ακούγεται απο πολλούς , αυτο που είναι hit , το αντίθετο του ουτ, το in !
εγώ πάντως με cure μεγάλωσα οπότε οποία κρίσης θα είναι προκατειλημμένη :guitarist:
και γω νασου πω την αλήθεια δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει εμπορικό και mainstream

Last edited:
mainstream , της μόδας αυτό που φοριέται τώρα , αυτο που γίνεται ντορος , αυτο που ακούγεται απο πολλούς , αυτο που είναι hit , το αντίθετο του ουτ, το in !
εγώ πάντως με cure μεγάλωσα οπότε οποία κρίσης θα είναι προκατειλημμένη :guitarist:
και γω νασου πω την αλήθεια δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει εμπορικό και mainstream

Βασιλη ολη αυτη η περιγραφη που εδωσες στον ορο mainstream, ειναι νομιζω το εντελως αντιθετο των Cure τοτε που τους ακουγαμε!!!!!!!

Μου φαινεται εχουν περασει πολλα χρονια και εχουμε ξεχασει πως ηταν ΤΟΤΕ η κατασταση.
Ασχετο που σημερα οι cure ειναι γνωστοι τοτε ηταν γνωστοι στους ...γωστους κυκλους:D

Βασιλη ολη αυτη η περιγραφη που εδωσες στον ορο mainstream, ειναι νομιζω το εντελως αντιθετο των Cure τοτε που τους ακουγαμε!!!!!!!

Μου φαινεται εχουν περασει πολλα χρονια και εχουμε ξεχασει πως ηταν ΤΟΤΕ η κατασταση.
Ασχετο που σημερα οι cure ειναι γνωστοι τοτε ηταν γνωστοι στους ...γωστους κυκλους:D

Ακριβώς επειδή το '87 οι Cure δεν ήταν ακόμα mainstream, βγάζοντας το kiss me, τους είδα με άλλο μάτι, μου άλλαξαν.
Από τότε άρχισαν να βαράνε και τα ραδιόφωνα "why can't i be you..." μπλιαχ!

Το τελευταία καλό άλμπουμ της ζωής τους θα είναι το head on the door. Απο κει και μετά βράσε νούντλς.

To seventeen seconds του 1980 ήταν αλμπουμάρα. Για την εποχή του ήταν απίστευτο.
Μη ξεχνάμε ότι το punk δεν είχε ακόμη σβήσει ολοκληρωτικά.

Πάντως το live τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο το 1985 ήταν καταπληκτικό.