Κιθαριστικό quiz από τον Rick Beato

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,642
Αθήνα
Ο εξαιρετικός Rick Beato σε ένα πολύ δύσκολο μουσικό quiz, στο οποίο πρέπει να βρούμε τον κιθαρίστα ή το τραγούδι, από μια νότα!
Αν και δεν θεωρώ εαυτόν, κιθαριστικό afficionado, είχα 1,5 επιτυχία. Ένα με τη μία νότα και ένα ακόμη όταν έπαιξε και την δεύτερη.
Διασκεδαστικό!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βρήκα τον Gilmour, τον Jimmy Hendrix, τον Eddie Van Halen, τον Stevie Ray Vaughan και (προς μεγάλη μου έκπληξη) τον Peter Frampton.
Νόμιζα ότι άκουσα τον Alvin Lee αλλά ήταν ο Eric Johnson .
Mια χαρά, θα πεί κάποιος, αλλά...... έχασα τον Angus. :cry:
Kαι για κάποιον που ακούει AC/DC από τα γενοφάσκια του είναι ντροπή. 👎👎🥴🫥🥺
Γι'αυτό θα μου επιτρέψετε να εγκαταλείψω αυτή τη γωνιά για να πάω στο Σιδνευ, να πέσω στα πόδια του και να ζητήσω συγχώρεση, αφού ακούσω ξανά το Back in Black 100 φορές συνεχόμενες.

Last edited:
Θα μπορουσα να πω οτι βρηκα 2 ενα Γκιλμουρ, ενα Μαιϋ και ενα Παιητζ, αλλα τελικα δεν βρηκα κανενα γιατι μπορουσα να βαλω αυτα τα ονοματα σε αλλες νοτες, η να τα μπερδευω ολα μεταξυ τους κλπ

Παρ'ολα αυτα τα κομματια αυτα τα ξερω απ'εξω εδω και δεκαετιες αλλα αν θελω να ειμαι ειληκρινης... δεν ειμαι ικανος να βρω κανενα κομματι, οποτε ακομα περισσοτερο κανενα οργανοπαιχτη μεσα απο μια νοτα. Διασκεδαστικο γιατι μετα ακους το μουσικο περασμα και λες Γουαου ! Τι απιστευτη μουσικη κουλτουρα που ηπηρξε αυτο το Ροκ στην ιστορια του Πολιτισμου μας.

Περαν του διασκεδαστικου του κουϊζ ειναι ενδιαφερον να δει κανεις ποσο συμπαθης ειναι ο Μπεατα και τι καλες σχεσεις εχει με σπουδαιους μουσκιους...δημιουργους
Μεσα απο συνεντευξεις του που ειναι εξαιρετικες ευχαριστες και μας εμπλουτιζουν σε οτι αφορα τον χωρο.
Βλεπε...ακομα και τους πιο διακριτικους ιστορικους μουσικους οπως ο Ρομπιν Κριγκερ,
Τεραστεια ονοματα.

Μπραβο

• Like
Reactions: superfly
Περαν του διασκεδαστικου του κουϊζ ειναι ενδιαφερον να δει κανεις ποσο συμπαθης ειναι ο Μπεατα και τι καλες σχεσεις εχει με σπουδαιους μουσκιους...δημιουργους
Μεσα απο συνεντευξεις του που ειναι εξαιρετικες ευχαριστες και μας εμπλουτιζουν σε οτι αφορα τον χωρο.
Βλεπε...ακομα και τους πιο διακριτικους ιστορικους μουσικους οπως ο Ρομπιν Κριγκερ,
Τεραστεια ονοματα.

Μπραβο
Οι συνεντεύξεις του είναι μοναδικές!
Εμφανίζονται τεράστια ονόματα έως και ιερά τέρατα. Ο Rick είναι γνώστης του αντικειμένου και οι καλεσμένοι το αντιλαμβάνονται και μιλάνε, δεν το αντιμετωπίζουν διεκπεραιωτικά. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό: ο Beato αφήνει τον καλεσμένο να μιλήσει χωρίς διακοπές και άστοχες παρατηρήσεις.
Θησαυρός!!!

Last edited:
Βρήκα 6 και έχασα κάποια προφανή όπως Gilmore , Agnus και Beatles.

Κάποια όμως δεν τα γνώριζα καθόλου σαν κομμάτια οπότε ποτε δεν θα πετυχαινα πάνω από 10 όσο και να προσπαθούσα.

Last edited:
Άρχισα δυναμικά βρίσκοντας τα πρώτα δύο... νομίζω ότι το δεύτερο, ο Μαρκ, ήταν πανεύκολο, είναι αδύνατον να μην καταλάβεις την χροιά του ...

μετά δεν ... ούτε ένα

με την δεύτερη νότα βρήκα και το χοτελ καλιφορνια και τους ΑCDC

πολύ δύσκολο τεστ