Κλασική Μουσική - Θεοί και Δαίμονες

καλά θα τρελλαθούμε τελείως ... ήξερε κανείς ότι παίζει τέτοιο σενάριο ...; ο Γκλεν να διευθύνει Μάλερ ;;;; Σπύρο ;

http://www.youtube.com/watch?v=H8etl2eBDcU&feature=related
:speechless-smiley-0

απίστευτο. αλλά μάλλον ως αξιοπερίεργο αξίζει, παρά ως ερμηνεία. Η διεύθυνση (στα δικά μου αφτιά, και όσο επιτρέπουν τα ηχειάκια του pc να κρίνεις μιά ηχογράφηση) τόνιζε τόσο πολύ το ρυθμικό στοιχείο της μουσικής ώστε να γίνεται αναίσθητη. Αλλά η Maureen Forrester ήταν εξαιρετική, την ευαισθησία που έλειπε από τη διεύθυνση την προσέφερε αυτή.

καλά θα τρελλαθούμε τελείως ... ήξερε κανείς ότι παίζει τέτοιο σενάριο ...; ο Γκλεν να διευθύνει Μάλερ ;;;; Σπύρο ;

Μόλις το είδα και έχω να δηλώσω ότι:
Σπύρο συνελήφθης αδιάβαστος ως Mahler-ικός ενώ ο έτερος Σπύρος ως συνεπής Gould-ικός το γνώριζε και το είχε αναφέρει από τριετίας εδώ.
:smile:

Υ.Γ.
Φυσικά υπάρχει παραπομπή με τίτλο ''Glenn Gould ως μαέστρος'' στο Ευρετήριο της Κλασσικής στα ΔΙΑΦΟΡΑ.

Last edited:
πωπω γεράματα... δεν θυμόμουν τίποτε... το μόνον που με παρηγορεί είναι ότι ο Σούρλας γερνάει επίσης, όπως φάνηκε δύο τρία ποσταρίσματα παραπάνω ...
245.gif
25r30wi.gif
245.gif

από την άλλη, εσύ Διονύση παιδί μου πρέπει να έχεις από μακρινούς προγόνους γονίδια (γ)καμήλας... δεν εξηγείται αλλιώς....
worship.gif

πωπω γεράματα... δεν θυμόμουν τίποτε... το μόνον που με παρηγορεί είναι ότι ο Σούρλας γερνάει επίσης, όπως φάνηκε δύο τρία ποσταρίσματα παραπάνω ...

χαχαχαχα!!!Δημοκηδή μαζί του τα "χώσαμε"!!!!!χαχαχααχα!!!!!

Re: Απάντηση: Κλασική Μουσική - Θεοί και Δαίμονες

Δεν ξερω τιποτα γι´αυτό και δεν μπορεσα να βρω και κάτι αξιόπιστο..!!!

:flipout::flipout::flipout::flipout:
Τρελλό γέλιο....Έχω πέσει από την καρέκλα μου!!! Δεν είχα προσέξει αυτό το σχόλιο του Σπύρου!!!
Μου θυμίζει το περιστατικό Σούρλας-Tony Duggan...Ανεπανάληπτο και εκείνο και το τωρινό!!!
Αν δε το θυμάστε θα σκαλίσω και θα το φέρω στην επιφάνεια. Ξέρω που είναι. Ο Σπύρος δεν παρεξηγείται.
Κάποιοι γερνάνε και ξεχνάνε εδώ μέσα ρε γαμώτο...

Last edited:
εντάξει, ας μην παρασυρόμεθα... εγώ προσωπικά έχω σχολιάσει κάποια παρουσίαση άλλου μέλους ευμενώς και κάποιο διάστημα μετά ξέχασα τα πάντα και έγραψα δικιά μου για το ίδιο έργο ...

κοίταξε, το ζωτικό όργανο όσων ακούν κλασσική τζαζ, κλπ. δουλεύει καλά, αυτό είναι το πλέον βασικό ... τα άλλα με λίγη ευστροφία τα μπαλώνεις ...
Vishenka_17.gif
stp.gif

εννοώ το αυτί ...

Last edited: