Stephania Gk.
AVClub Addicted Member
- 23 April 2008
- 2,381
Οι παρουσιάσεις είναι η αφορμή.
Ο κρυμμένος θησαυρός είναι η αιτία. Κι αυτή η γοητευτική σχέση, που "ξεκλειδώνει" σιγά σιγά, αποδεικνύεται ουσιαστική και γεμάτη.
Και βέβαια υπάρχει, η κλασσική στουντιακή ηχογράφηση του Klemperer με την Ορχήστρα και τη Χωρωδία Philharmonia. Κοντράλτο ήταν η Christa Ludwig. Αν σε ενδιαφέρει το βινύλιο έχω ένα καλούτσικο αμερικάνικο που θέλω να ξεφορτωθώ![]()
Είσαι στο κατάλληλο νήμα για πρώτη επαφή... αν κάτι απ'αυτά που ακούς σε εντυπωσιάσει, ψάξε στο Index με τις παρουσιάσεις και το πιθανότερο είναι ότι θα βρεις κάποιο thread με το έργο που σου αρεσε παρουσιασμένο αναλυτικότατα... Καλωσήρθες!
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και εντελώς νέα στο μουσικό είδος. Διαβάζω και ακούω, αλλά νιώθω πως χρειάζομαι βοήθεια και καθοδήγηση, οπότε κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη!
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και εντελώς νέα στο μουσικό είδος. Διαβάζω και ακούω, αλλά νιώθω πως χρειάζομαι βοήθεια και καθοδήγηση, οπότε κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.