Κλέφτες και αρματωλοί

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Λοιπόν φίλοι του φόρουμ θέλω τα φώτα σας,πρόσφατα λοιπόν κατέβηκα στο χωριό μου,και αντικρίσαμε πάλι για 28η φορά το ίδιο θέαμα, βγαλμένο το σιδερένιο το παράθυρο και σπασμένο το αλουμινένιο το παράθυρο (το τζάμι),μπήκαν κλέψανε μια μικρή τηλεόραση και τίποτα άλλο.Το θέμα είναι ότι εδώ φοβούνται ότι βολιδοσκόπησαν το σπίτι,και θα ξαναέρθουν για τα υπόλοιπα.Για δώστε μου τα φώτα σας για οποιαδήποτε κατασκευή περί το θέμα ασφαλείας,διότι και τι δεν έχει περάσει αυτό το σπίτι..

κανείς καμιά ιδέα?
Βλέπαμε για σίδερα πριν λίγο αλλά εκτός του αντιαισθητικού κομματιού,ακούγετε και το σενάριο ότι με οξύ παγόνι και σπάει σαν ξυλάκι..

Αν βαψεις τα καγκελα με ενα "αορατο" χρωμα για τα συνηθισεις κατι που γινεται πολυ γρηγορα σε διαβεβαιω οπως και να εχει μια κατηγορια κλεφτων θα την αποτρεψει .

Αυτοι που θελουν να μπουν μεσα θα μπουν και χτιστα να τα κανεις.

Μάλιστα.
Τώρα παιδιά κάτι θα γίνει δεν ξέρω ακόμα,αλλά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τους γύφτους είναι ελεεινοί..
Μια φορά είχαν μπει και από τα κεραμίδια,και είχαν σαπίσει τα ξύλα στην σκεπή..
Ντροπή.

Ε ναι αυτό είναι το πρόβλημα…
Εάν βάλεις σίδερα στα παράθυρα…
Θα περάσουν από πιο εύκολο δρόμο
Με καμία βαριοπούλα

Συναγερμό θές ? Για εκφοβισμό…

Σίδερα στα παράθυρα…......σίγουρα.
Συναγερμό....
Και αν δεν θες ολοκληρωμένο βάλε μόνο την εξωτερική σειρήνα(βρες μια παλιά)μονο και μονο για εκφοβισμό. . .

'Εχε μόνο υπ όψιν πως σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού τα σίδερα στα παράθυρα σε εγκλωβίζουν εάν είσαι μέσα στο σπίτι.
Τι θα κάνεις εάν δεν ανοίγει η πόρτα απο το σεισμό ή αν δεν μπορείς να την φτάσεις από τη φωτιά;

Μιας θειάς δέσαν τα σίδερα στο φορτηγό και κατεβάσαν και τον τοίχο!
Μετά φορτώσαν στο φορτηγό το σπίτι...
Μόνο τους τοίχους αφήσαν.
Το σπίτι όμως αλλά και η περιοχή είναι πολύ ερημική.

Βάλε ρεύμα αφου είναι σιδερένια τα παράθυρα, όχι 60V αλλά 230.

Last edited by a moderator:
αμαν αλκατραζ ρεσεις θα το κανει ο ανθρωπος!!!!! βασικα οπως ειπε κ ο συμφορουμιτης αμα θελουν να μπουν θα μπουν.... αλλα αμα ειναι να φερουν κ φορτηγο για να ριξουν το τοιχο κ να παρουν μια τηλεοραση καντου μια ασφαλεια τουλαχιστον να μη ξοδευεσαι ....

Παιδία μόλις είδα τις απαντήσεις σας ευχαριστώ,
Λέω να προτείνω ρολά μαγαζιών τα διάτριτα τι λέτε?

ειχα δει μια διαφημιση στη τι βι,που σου βαζουν ατσαλινες μπαρες στα παραθυρα,οι οποιες κλειδωνουν,οποτε θες τις βγαζεις και οποτε θες τις εφαρμοζεις,κλειδωνοντας τες.

ειναι εντοιχισμενες μπαρες εσωτερικα του παραθυρου,οποτε μου φαινεται δυσκολο να τις διαρρηξουν,εκτος και αν τις δεσουν και τις τραβηξουν με καποιο φορτηγο και ξεκολλησει ολη η κασα του παραθυρου.

Εμένα μου κατεδάφισαν την πόρτα με μπάρες για κόντρα που χρησιμοποιούν στις σιδερένιες κατασκευές κτιρίων με κλεμμένο φορτηγό,απλά γκρέμισαν το μαγαζί και να φανταστείς ότι είναι απλά μια αποθήκη και δεν είχε τίποτα μέσα εκτός από σαβούρα.
Πληρώνω την ζημιά τώρα..

Εμένα μου κατεδάφισαν την πόρτα με μπάρες για κόντρα που χρησιμοποιούν στις σιδερένιες κατασκευές κτιρίων με κλεμμένο φορτηγό,απλά γκρέμισαν το μαγαζί και να φανταστείς ότι είναι απλά μια αποθήκη και δεν είχε τίποτα μέσα εκτός από σαβούρα.
Πληρώνω την ζημιά τώρα..

δυστυχως σ'αυτη τη περιπτωση,δεν μπορεις να κανεις και τιποτα!

Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...
Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να αποθαρρύνει το κοινό κλεφτρόνι που θα κοιτάξει για εύκολη πρόσβαση.
Αν σε βάλει στο μάτι "επαγγελματίας" δεν πα να κλείσεις διαμέρισμα και στο Guantanamo; Θα βρει τρόπο να σε κλέψει.

Οπώτε τι λέτε να τα πρωτείνω τα ρολά ή όχι..
γιατί αν όχι και αυτά πραγματικά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο..

Έχει κατά τύχη ADSL / κοντινό wifi ??? (δε φαντάζομαι) Να έβαζε καμία δικιά του κάμερα με motion detect και μεγάφνο ?

Οι σιδεριές δε κάνουν τίποτε εφόσον κάποιος μπορεί να πάει από εκεί… σε ένα απόμερο μέρος από όσο καταλαβαίνω… και να κάτσει με τις ώρες να βρει λύση – δίοδο.

Αλλά σίγουρα προσφέρουν ασφάλεια όταν είσαι εσύ μέσα στο σπίτι.

Εστω καμερες μαιμου.
Ισως να ειναι αποτρεπτικο για καποιον να δοκιμασει