Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

22 June 2006
1,097
Sweden
Είναι η δεύτερη φορά που ανεβάζω αυτό το thread καθώς, όταν το ανέβασα στη κατηγορία Hi-End που αφορά, σβήστηκε αμέσως από την διαχειριστική ομάδα χωρίς καμία διευκρίνηση. Το κείμενο που ακολουθεί νομίζω είναι συμμορφωμένο με τον κανονισμό του Avclub. Το thread είχε τίτλο "Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων". Τα συμπεράσματα δικά σας..

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σχολιάσω πρωτοβουλία διαχειριστή, αλλά σίγουρα είναι ελάχιστες οι φορές που το έχω κάνει. Αυτή τη φορά όμως ξεχείλισα από αγανάκτηση..

Θα ήθελα να μάθω πραγματικά από τον κύριο Dipie που είναι διαχειριστής και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, για να μην ξέρουμε το πραγματικό του όνομα, να μας εξηγήσει για ποιό λόγο κλείδωσε το thread "κλείδωμα θέματος" και γιατί διέγραψε χωρίς καμία προειδοποίηση το thread του Βασίλη Τσαντουλή τον οποίο δεν γνωρίζω καν. Απλά θεωρώ εντελώς αναίτια, υπερβολική και σπασμωδική αυτή την κίνηση και θα ήθελα να διευκρινιστεί εδώ ενωπίων των υπολοίπων.

[...]Τούτο το φόρουμ έχει δημιουργηθεί απο χομπίστες πληρώνοντας απο την τσέπη τους,έχει μόνο χομπίστες και σ´αυτούς απευθύνεται.Δεν εξαρτάται απο κανέναν πέρα απο τα μέλη του.

Από ότι συμπεραίνω το forum δεν εξαρτάται ακριβώς μόνο από τα μέλη του εφόσον αυτά:

1ον Δεν επέλεξαν αυτά το κύριο Dipie διαχειριστή της κατηγορίας Hi-End

2ον Ο κύριος Dipie δεν εξηγεί καν τους λόγους που σβήνει ή κλειδώνει thread κάνοντας κατάχρηση ουσιαστικά του αξιώματος που του δόθηκε.

Αναμένω μία απάντηση για αυτήν τη στάση, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.

Στην περίπτωση που σβηστεί το thread χωρίς προειδοποίηση πάλι, θα φροντίσω να ενημερωθούν και άλλοι διαχειριστές για το θέμα (έχω αντιγράψει το thread).

Eντάξει, δύο κλειδωμένα thread και 3 εξαφανισμένα δεν είναι κακό ξεκίνημα...
Τουλάχιστον εμπεδώσαμε ότι ο κ. DIPIE δεν συμφωνεί με το power buy!

Tο ένα thread που κατάφερα να κρατήσω υπάρχει εδώ.
Επίσης έχω κρατήσει και το thread του Βασίλη του Τσαντουλή..

Πρώτον.Να εκφράσω την συμπάθειά μου στον πάντα ευγενέστατο Κύριο Τσαντουλή..
Είναι απολύτως εκτιμητέο ότι θέλησε να απαντήσει εδώ και όχι αλλού,όπως συνηθίζεται μερικές φορές.
Τον παρακολουθώ στά γραπτά του,αν και δέν έχω χρηστεί high-end άς,και με εντυπωσιάζει πάντα η ηπιότητα τής εκφράσεώς του.
Επίσης τον γνώρισα γιά λίγο στην τελευταία έκθεση όπου επισκεφθηκε το περίπτερό μας και μου επιβεβαιώθηκε η γνωμη που ειχα σχηματίσει γι´αυτόν απο τά γραπτά του.
Επίσης ο Πολυχρονίδης είναι φίλος μου και ενεργό μέλος τού club μας και στην μουσική....Ουδέποτε έχει διαμαρτυρηθεί αναιτίως.
Αυτή η πρωτοφανής νύχτα τής μεγάλης γομολάστιχας προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες όχι εδώαλλά αλλού.καί δίνει τροφή γιά εκμετάλλευση.
Δυστυχώς τά ´μηνύματα´ αυξανονται απο πολλές πλευρές και σε πολλές κατηγορίες..
Αλήθεια η Δανιμαρκία αποφάσισε να εφαρμόσει μεθόδους που αναλυτικά περιγράφει ο Σάιξπηρ στά μυθιστορήματά του??

Ποιός είναι αυτός ο Ντίπις ρε παιδιά γιατί με την τελευταία μόδα να αλλάζουμε τα username's μας-λες και ντρεπόμαστε γι´αυτά που είχαμε γράψει με το παλαιό- έχουμε χάσει τη μπάλλα.

Mά πέραν τού κλειδώματος τών θεμάτων έχουμε περάσει στην εποχή τής εξαφανίσεως τών θεμάτων..
Σε λίγο θα τά ψάχνουμε στίς πάλαι ποτέ ´αναζητήσεις τού Ερυθρού Σταυρού´.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Αυτή η πρωτοφανής νύχτα τής μεγάλης γομολάστιχας προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες όχι εδώαλλά αλλού.καί δίνει τροφή γιά εκμετάλλευση.

Φίλε Σπύρο, οι συγκρίσεις είναι επόμενο να γίνονται.
Ελπίζω, έστω και γι'αυτό το λόγο και μόνο, ορισμένοι να αναθεωρήσουν τις επιλογές τους (βλ. νέο μέλος της Δ.Ο. της HiEnd, αλλά και γενικότερη στάση της Δ.Ο.)....

Τα μάτια μου τσούζουν από την νύστα και δεν πάω για ύπνο
μόνο και μόνο με τον φόβο ότι το πρωί δεν θα υπάρχει κάτι
να διαβάσω......

Μπορεί κάποιος να σώσει τα γραπτά για εμένα ....... σοβαρά μιλάω....

ΥΓ Κάποιος μου είπε πολύ εύστοχα " μήπως να αλλάξεις την υπογραφή σου σε ........ scripta volant?..."
Όμολογώ ότι ήταν ιδιαίτερα εύστοχο :grinning-smiley-043

Πρώτον.Να εκφράσω την συμπάθειά μου στον πάντα ευγενέστατο Κύριο Τσαντουλή..
Είναι απολύτως εκτιμητέο ότι θέλησε να απαντήσει εδώ και όχι αλλού,όπως συνηθίζεται μερικές φορές.
Τον παρακολουθώ στά γραπτά του,αν και δέν έχω χρηστεί high-end άς,και με εντυπωσιάζει πάντα η ηπιότητα τής εκφράσεώς του.
Επίσης τον γνώρισα γιά λίγο στην τελευταία έκθεση όπου επισκεφθηκε το περίπτερό μας και μου επιβεβαιώθηκε η γνωμη που ειχα σχηματίσει γι´αυτόν απο τά γραπτά του.
Επίσης ο Πολυχρονίδης είναι φίλος μου και ενεργό μέλος τού club μας και στην μουσική....Ουδέποτε έχει διαμαρτυρηθεί αναιτίως.

+1000000000000000

Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

...το πουλι της χουντας το θυματε κανεις....

Αδελφέ άκου να δείς.
Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα πού έχουν βάλει ´πλάτη´σέ δύσκολες στιγμές.
Και που το αγαπάνε αποδεδειγμένα..
Και επειδή το αγαπάνε μπορούν να εκφράζουν την διαφωνία τους..
Θα παρακαλούσα τέτοιες εκφράσεις να αποφευγονται.

...πλακιτσα κανω για να ξαλαφρωσω λιγο απο το απογευματινο μου ''σφραγισμα'' απο το κ.DIPIE....λετε να ειναι οδοντιατρος?

Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

...πλακιτσα κανω για να ξαλαφρωσω λιγο απο το απογευματινο μου ''σφραγισμα'' απο το κ.DIPIE....λετε να ειναι οδοντιατρος?

Μπορεί
icon10.gif

Πολυ κακη αρχη τελικα απο τον DIPIE....

Η κατηγορια της hi-end και οχι μονο απαιτει να εχεις στομαχι καρχαρια....αυτος διαλεξε την ευκολη λυση των εξαφανισμενων θεματων...οι αντιδρασεις ηταν θεμα χρονου.

Καλα ξεμπερδεματα τωρα.....

Οταν καποιοι λενε οτι ολες οι γνωμες πρεπει να ακουγονται καποιοι παιρνουν αμυντικη σταση και νομιζουν οτι οι πρωτοι θελουν να κανουν κακο στο φορουμ....δεν εχουν καταλαβει ομως οτι κατι τετοια περιστατικα (που αρχιζουν πλεον να παιρνονται στην πλακα απο τους φορουμιτες..βλεπεις και στην καφε ..ανοιγει καποιος ενα θεμα λεγοντας...ποτε θα κλειδωθει το θεμα ) ειναι που κανουν κακο στο φορουμ.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Mά πέραν τού κλειδώματος τών θεμάτων έχουμε περάσει στην εποχή τής εξαφανίσεως τών θεμάτων..
Σε λίγο θα τά ψάχνουμε

Εμείς θα τα ψάχνουμε; :cool:
Εγώ νομίζω πως, σε λίγο, θα ψάχνουν εμάς...;) -bye-

Νομίζω ότι είναι και πολύ ευγενικός !!!
Θυμάστε εκείνη την φοβερή απάντηση ( και δεν είχε γίνει ακόμη διαχειριστής : Δεν σε ξέρω κι ούτε το επιθυμώ...
Αν ακούς Πανταζή και Γονίδη,μάλλον εξηγείται το μουσικό σου γούστο.
Δεν θέλω άλλες "κουβέντες" μαζί σου.
[στο Θέμα με τους ζώντες λαϊκούς τραγουδιστές κλπ ]

Γι αυτό έχει και την υποστήριξη του Kosh άλλωστε ...

Τα μάτια μου τσούζουν από την νύστα και δεν πάω για ύπνο
μόνο και μόνο με τον φόβο ότι το πρωί δεν θα υπάρχει κάτι
να διαβάσω......

Μπορεί κάποιος να σώσει τα γραπτά για εμένα ....... σοβαρά μιλάω....

ΥΓ Κάποιος μου είπε πολύ εύστοχα " μήπως να αλλάξεις την υπογραφή σου σε ........ scripta volant?..."
Όμολογώ ότι ήταν ιδιαίτερα εύστοχο :grinning-smiley-043

Αλέξη, καλημέρα δεν συμφωνώ με την διαγραφή των θεμάτων , ωστόσο πρέπει όταν αυτό γίνεται να δίνονται και πειστικές διευκρινήσεις.
Όσο για το άλλο που γράφεις ( μόνο και μόνο με τον φόβο ότι το πρωί δεν θα υπάρχει κάτι
να διαβάσω...... ) νομίζω ότι είναι υπερβολή.:ernaehrung004: