Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Το πρόβλημά σου είναι ο DIPIE κι όχι η διαγραφή/κλείδωμα των άσχετων έτσι κι αλλιώς με την high-end κατηγορία θεμάτων.

Στις 23 Ιανουαρίου που ανέθεσαν στον DIPIE το δύσκολο ρόλο του συντονισμού της High End κατηγορίας δεν μπήκες καν στον κόπο να τον συγχαρείς. Γιατί άραγε ?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20874

Ανοιξε ένα σχετικό με τo high-end θέμα και θα δεις ότι αυτή τη φορά δεν θα σου το διαγράψουν/κλειδώσουν.

Εξακολουθεί να ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ όλα τα post του νήματος και μετά κρίνε.

Δεν είναι βέβαια σοβαρό να θεωρείς ότι ξέρεις καλύτερα από 'μένα ποιο είναι το πρόβλημα μου. Και δεν πρόκειται να απολογηθώ για κάτι που έκανα ή που δεν έκανα γιατί δεν βρίσκω το λόγο.

Αλλά ξέχασα.. είσαι ο Βασιλιάς του Internet.

Εχω την αίσθηση ότι τα συγχαρητήρια επιβάλλονται για όσους έχουν επιτελέσει έργο και έχουν δοκιμασθεί . Συγχαρητήρια εκ των προτέρων δεν οφείλονται , αφού δεν υπάρχει δείγμα γραφής .

Να μην έχεις μόνο την αίσθηση, Δημήτρη, να είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι. Στο τέλος λέμε (αν μπορούμε να το πούμε) ''τον αγώνα τον καλό ηγώνισμαι, την πίστη τετήρηκα.......''.

Τα ''άξιος, άξιος'' στην αρχή μου θυμίζουν Κυριακή των Βαΐων.

ΥΓ
Δεν μιλάω ειδικά για την περίπτωσή μας αλλά γενικά.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Για ποιόν πρόεδρο μιλάμε???Τού Απόλλωνα Πεταλιδίου??
Στο Πεταλίδι παίζει ακόμα φτηνό ψάρι ???
:popcorn::popcorn: άσχετο αλλά την τελευταία φορά έφαγα κάτι ψαρούμπες στο κάρβουνο SPESIAL !!! και σχεδόν τζάμπα !

σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω και θα πω και εγώ την μαλακ@@@ μου , όταν υπάρχει διαγραφή θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση ένθεν και ένθεν το πως και το γιατί διεγράφη , διοτι εδώ είναι βαλκανια δεν είναι παίξε γέλασε , κατα πως φάνηκε !! και μένα με τρελαίνει νά μην μου εξηγούν γιατί και πως και εκεί εντέλει παίχτηκε όλο το έργο !!!

Εχω την αίσθηση ότι τα συγχαρητήρια επιβάλλονται για όσους έχουν επιτελέσει έργο και έχουν δοκιμασθεί . Συγχαρητήρια εκ των προτέρων δεν οφείλονται , αφού δεν υπάρχει δείγμα γραφής .

Ρε σύ...
Μήπως είμαστε στο Κρεμλίνο και δεν το πήραμε χαμπάρι???
Ολοι μαζί να φωνάζουμε συγχαρητήρια...:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Στο Πεταλίδι παίζει ακόμα φτηνό ψάρι ???
:popcorn::popcorn: άσχετο αλλά την τελευταία φορά έφαγα κάτι ψαρούμπες στο κάρβουνο SPESIAL !!! και σχεδόν τζάμπα !

Ολη η Πυλία μιά χαρά είναι απο ψάρι..
Το κακό είναι πού στο Πεταλίδι μπούκαραν κάτι πολυεθνικές και χάλασαν την παραλία .

Ο DIPIE δεν είναι καινούργιος στο χώρο ούτε είναι αλεξιπτωτιστής. Εχω την τιμή να τον γνωρίζω πολλά χρόνια και είναι από το πιο φιλότιμα άτομα που γνώρισα ποτέ. Εχει προσφέρει πολλά και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο με τις γνώσεις του, απλώς δεν το φωνάζει. ´

Σέβομαι τις αποφάσεις του και πιστεύω ότι έκανε αυτό που όφειλε να κάνει σαν συντονιστής.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ελπίζω να σταματήσουν να βάλουν εναντίον του, γιατί βλέπω να υπάρχει και συνέχεια.

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός ...

Last edited:
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός ...

Επειδή αυτή η φράση μπορεί να εκληφθεί ποικιλοτρόπως.
Και επειδή γράφετε με ψευδώνυμο.Και πολλοί επωνύμως
Και επειδή τήν έχω ξαναδιαβάσει ως κλισέ απο εσάς ,σε άλλη σας διαφωνία.
Μπορείτε να διευκρινίσετε πώς τήν εννοείτε??
Υ.Γ.
Εάν έχετε διαβάσει τα διαφορα threads η αντίδραση έχει απο πολλού ξεφύγει απο την στάση του συγκεκριμένου διαχειριστή,και εστιάζεται στην στάση τής Δ.Ο.