κλειδωμα θεματος

Status
Not open for further replies.

thanasis k.

AVClub Addicted Member
19 December 2007
1,300
ΠΑΤΡΑ
Παρακαλω μπορει να μου πει καποιος απο τους συντονιστες γιατι Kλέιδωθηκε ιο θεμα για τα PURITY ενα θεμα ποι δεν ειχε υβρηστικους χαρακτηρισμους ουτε ανουσιες διαφωνιες, εκτος του οτι εκθειαζε την προσφορα καποιου αλλου σαιτ, την οποια κατεμε επρεπε να προβαλετε και οχι να αποκρυπτεται για το καλο της ενημερωσης ενος μεσου συμφωρουιτη οπως ειμαι εγω και δηλωνω υπευθυνα οτι δεν γνωριζω κανεναν απο τους διαχειριστες κλπ. απο κανενα σαιτ. Το μονο που μπορει να υποθεσει κανεις ειναι οτι υπαρχουν διαφορετικα επαγγελματικα συμφεροντα και αν ειναι κατι τετοιο παρακαλω δηλωστε το. Αυτα τα κλειδωματα να ειστε σιγουροι οτι μακροπροθεσμα θα βουν εναντιον σας γιατι ενας απο τους βασικοτερους λογους αναπτυξης τετοιων σαιτ ειναι η ελευθερια του λογου και των αποψεων.

Το προφανές δεν σε καλύπτει;Τούτο το φόρουμ έχει δημιουργηθεί απο χομπίστες πληρώνοντας απο την τσέπη τους,έχει μόνο χομπίστες και σ´αυτούς απευθύνεται.Δεν εξαρτάται απο κανέναν πέρα απο τα μέλη του.

Δεν νομίζω,ότι το έχεις αντιληφθεί αυτό...

Σ' ένα άλλο site οργανώθηκε ένα Ρower Βuy για ένα νέο μοντέλλο(των 3000 ευρό),με έναυσμα την ακρόαση απο ένα διαχειριστή του και χωρίς οι συμμετέχοντες να έχουν δεί κάν τα ηχεία,ούτε να υπάρχει διαθέσιμο demo.

Δικό τους ζήτημα τι και πως και γιατί το έκαναν.

Έδώ δεν αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα μ' αυτόν τον τρόπο κι αυτό είναι επίσης κάτι που ξεχωρίζει αυτό το φόρουμ...

Last edited:
Re: Απάντηση: κλειδωμα θεματος

Διονύση μου, στο εξήγησα και στο κλειδωμένο, πλέον, thread.
Ή δεν κατάλαβες ή δεν θέλεις να καταλάβεις...

Στο AVSite κάποιοι από τους διαχειριστές δοκιμάζουν κατά καιρούς διάφορες συσκευές.
Όταν βγήκε στον "αέρα" η συγκεκριμένη δοκιμή αρκετά μέλη ζήτησαν ομαδική αγορά.
Η πρωτοβουλία ήταν καθαρά δική τους.
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένα site είναι να πραγματοποιεί τις απαιτήσεις των μελών του - στο μέτρο του δυνατού - όπως και κάναμε.

ΔΕΝ ήταν ιδέα της Δ.Ο. η ομαδική αγορά, αλλά των μελών. Έχουν γίνει δοκιμές συσκευών 5+ χιλιάδων ευρώ αλλά και 150 ευρώ. Για τον Α ή Β λόγο δεν "γύαλισε" τόσο στα μέλη το ένα ή το άλλο μηχανάκι, δεν ζήτησε κάποιος power buy και, φυσικά, δεν σκέφτηκε κανείς να το ψάξει για power buy.
ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ομαδική αγορά.
Θα υπάρχει demo ΠΟΛΥ πριν τη λήξη της ομαδικής αγοράς.
ΑΝ κάποιοι αποφάσισαν να μην περιμένουν για το demo αλλά να δηλώσουν συμμετοχή νωρίτερα είναι δική τους απόφαση και δικό τους θέμα.
ΔΕΝ βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο σε κανένα για να συμμετέχει στην ομαδική αγορά ΤΩΡΑ και ΠΡΙΝ υπάρξει διαθέσιμο demo.

Και κάτι ακόμη, για το θέμα της "εκθείασης-προβολής ηχείων που ούτε κάν έχετε δεί"...

ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι ο Τσαντουλής έγραψε καλά λόγια γι'αυτό.
ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι είναι ενεργό.
ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι έχει ένα μονομπλόκ μέσα έκαστο.
ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή (δηλ. το να είναι ενεργό) του δίνει μία κάποια ευελιξία που δεν την έχουν τα παθητικά ηχεία.
ΔΕΝ εκθειάζεις ένα ηχείο με το να αναφέρεις τα παραπάνω facts - ειδικά όταν τα περισσότερα από αυτά αποτελούν απάντηση σε μέλος του forum που είχε σχετική απορία.

Στη διάθεσή σου για κάθε απορία, αν κι εμένα μου φαίνονται όλα τόσο προφανή που με κάνουν να απορώ για το αν όντως "το φόρουμ έχει μόνο χομπίστες και σ´αυτούς απευθύνεται".
Εγώ, ως χομπίστας, σου λέω πως θα γούσταρα να έχετε power buy για κάθε μία από τις συσκευές που περνάνε από τις σελίδες του AVClub. Θα ήθελα να ξέρω ότι το AVClub, σε συνεργασία με τις αντιπροσωπείες και τα συνεργαζόμενα καταστήματα, εξασφαλίζει για τα μέλη του την τάδε και τη δείνα συσκευή σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή που υπάρχει στα καταστήματα, ακόμη κι αν δεν τις έχω ακούσει κι ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρομαι γι'αυτές τη δεδομένη χρονική στιγμή.
But that's just me...

Φιλικά,
Κώστας Φ.

Last edited:
Απλά απάντησα στο γιατί κλειδώθηκε το θέμα.

Είναι φανερό,ότι αντιλαμβανόμαστε πολύ διαφορετικά τα πράγματα...

Προφανώς...
Πάντως το να μη συμφωνείς με το Power Buy δεν είναι λόγος για να κλειδωθεί το θέμα - που δεν αφορούσε αποκλειστικά το power buy έτσι κι αλλιώς.
Δυο γραμμές πριν ο άνθρωπος είχε γράψει:
"Αν εχετε να πειτε τα αρνητηκα στοιχεια του πολυ θα το ηθελα γιατι οπως και να το κανουμε σιγουρα θα εχει συμβιβασμους μια σχεδιαση οποιαδιποτε και αν ειναι αυτη...."

Κι εγώ δεν συμφωνούσα που κάποιο μέλος αγόρασε ενισχυτή και πηγή πριν αγοράσει τα ηχεία του (ενώ μας είχε ρωτήσει και του είχαμε πει ότι το σωστό είναι να καταλήξει σε ηχεία πρώτα και τα υπόλοιπα έπονται), αλλά δεν κλείδωσα το θέμα του.

Last edited:
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Εκεί πήραν την ευθύνη να προχωρήσουν έτσι.

Εδώ δεν θέλω να παρασυρθεί κάποιος,διαβάζοντας υπερθετικά σχόλια-που στο κάτω-κάτω είναι τι λέει ένας άνθρωπος-χωρίς να έχει δεί κι ακούσει τι πληρώνει.

Last edited:
το να μην συμφωνη το site με ενα thread δεν ειναι λογος να κλειδωνεται εφοσον δεν υπαρχουν καυγαδες και προσβολες.

Διονύση, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά κατάλαβε κι εσύ ότι τα ηχεία, πιθανόν κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, να υπάρχουν διαθέσιμα για ακρόαση σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα με την Adamco καταστήματα.

Επίσης, υπάρχουν χίλιοι-δύο λόγοι που μου έρχονται στο μυαλό για τους οποίους θα μπορούσε κάποιος να τα παραγγείλει "εν βρασμώ" έχοντας όμως μία, τυπική έστω, δικαιολογία.

Να σου πω περιπτώσεις που έχω υπόψην μου και οι οποίοι δεν ήθελαν να περιμένουν να ακούσουν κάποιο demo πριν δηλώσουν συμμετοχή;
Κάποιος τα έχει ακούσει στου Τσαντουλή. Κάποιος άλλος έχει ακούσει τα Clarity και του άρεσαν οπότε θεώρησε πως τα Purity μόνο καλύτερα μπορεί να ακούγονται. Κάποιος άλλος ήθελε πάντα ένα ζευγάρι Martin Logan και το timing και η τιμή του φάνηκαν σωστά. Κάποιος άλλος δεν είναι χομπίστας και απλά ήθελε ένα καλό ζευγάρι ηχεία που να το ενσωματώσει εύκολα στο home-cinema του και να έχει και καλό WAF. Αυτά είναι πραγματικά παραδείγματα.

Σίγουρα κάποιοι δεν έχουν την παραμικρή δικαιολογία για την απόφασή τους, αλλά μεγάλα παιδιά είμαστε και δε χρειαζόμαστε δικαιολογία για να ξοδέψουμε τα λεφτά μας εκεί που μας..."γυάλισε". Υπάρχουν και τέτοιοι χομπίστες ανάμεσά μας. Είσαι πολύ περισσότερα χρόνια από εμένα στο χώρο και ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα.
Δεν γίνεται να τους πάρουμε από το αυτί να τους πάμε για ακρόαση ούτε να τους βάλουμε να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι έχουν ακούσει τα ηχεία, πριν συμμετάσχουν στην ομαδική αγορά.

Last edited:
Εδώ δεν θέλω να παρασυρθεί κάποιος,διαβάζοντας υπερθετικά σχόλια-που στο κάτω-κάτω είναι τι λέει ένας άνθρωπος-χωρίς να έχει δεί κι ακούσει τι πληρώνει.

Διαφωνω πληρως με το ολο σκεπτικο του κλειδώματος του θεματος. Γενικα, ειναι αστειο να κλειδωνονται θεματα και να σβηνονται ποστς αν δεν ειναι εντελως απαραιτητο αυτο.

Θα γραψω και κατι ακομα. Ναι, μπορει καποιος να δωσει 2μιση χιλιαδες ευρω για να παρει ηχεια που δεν τα εχει ακουσει καν. Π.χ., αν εχω ηχεια των 500 ευρω και ειμαι σε φαση που θελω να αγορασω καινουργια και διαβασω σουπερ κριτικες για τα εν λογω ηχεια και μπορεσω να τα βρω πολυ φθηνοτερα, τοτε ναι, ισως τα παρω χωρις να τα ακουσω. Ειναι βεβαιο πως σε σχεση με τα δικα μου θα ειναι καλυτερα. Αλλωστε, για Martin Logan μιλαμε, οχι για καναν αγνωστο κατασκευαστη!

Re: Απάντηση: κλειδωμα θεματος

Με την λογική σου αυτή και το κλείδωμα λάθος ήταν .......
μάλλον να το διαγράψεις τελείως θα ήθελες ..... αλλά αυτό θα πήγαινε πολύ.

... και κάτι ακόμα ... αν κάποιος παρασυρθεί σε μια τέτοια αγορά
και τελικά αποδειχθεί ότι έκανε λάθος ............ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ

Μεγάλα παιδιά είμαστε ......

Θα συμφωνείτε φαντάζομαι,ότι η εκτίμηση-κρίση για το άν πληροφορούνται ή παραπληροφορούνται τα μέλη του φόρουμ μέσω των θεμάτων που αναρτώνται,είναι κάτι γενικότερο κι έχει να κάνει με την διαχείριση κι όχι προσωπικές απόψεις...

Νομίζω ότι δόθηκαν όποιες απαντήσεις ήταν εφικτό να δοθούν...

Το θέμα κλειδώνει.

Last edited:
Status
Not open for further replies.