Re: Απάντηση: κλειδωμα θεματος
Διονύση μου, στο εξήγησα και στο κλειδωμένο, πλέον, thread.
Ή δεν κατάλαβες ή δεν θέλεις να καταλάβεις...
Στο AVSite κάποιοι από τους διαχειριστές δοκιμάζουν κατά καιρούς διάφορες συσκευές.
Όταν βγήκε στον "αέρα" η συγκεκριμένη δοκιμή αρκετά μέλη ζήτησαν ομαδική αγορά.
Η πρωτοβουλία ήταν καθαρά δική τους.
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένα site είναι να πραγματοποιεί τις απαιτήσεις των μελών του - στο μέτρο του δυνατού - όπως και κάναμε.
ΔΕΝ ήταν ιδέα της Δ.Ο. η ομαδική αγορά, αλλά των μελών. Έχουν γίνει δοκιμές συσκευών 5+ χιλιάδων ευρώ αλλά και 150 ευρώ. Για τον Α ή Β λόγο δεν "γύαλισε" τόσο στα μέλη το ένα ή το άλλο μηχανάκι, δεν ζήτησε κάποιος power buy και, φυσικά, δεν σκέφτηκε κανείς να το ψάξει για power buy.
ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ομαδική αγορά.
Θα υπάρχει demo ΠΟΛΥ πριν τη λήξη της ομαδικής αγοράς.
ΑΝ κάποιοι αποφάσισαν να μην περιμένουν για το demo αλλά να δηλώσουν συμμετοχή νωρίτερα είναι δική τους απόφαση και δικό τους θέμα.
ΔΕΝ βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο σε κανένα για να συμμετέχει στην ομαδική αγορά ΤΩΡΑ και ΠΡΙΝ υπάρξει διαθέσιμο demo.
Και κάτι ακόμη, για το θέμα της "εκθείασης-προβολής ηχείων που ούτε κάν έχετε δεί"...
ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι ο Τσαντουλής έγραψε καλά λόγια γι'αυτό.
ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι είναι ενεργό.
ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι έχει ένα μονομπλόκ μέσα έκαστο.
ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις δει ή ακούσει το ηχείο για να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή (δηλ. το να είναι ενεργό) του δίνει μία κάποια ευελιξία που δεν την έχουν τα παθητικά ηχεία.
ΔΕΝ εκθειάζεις ένα ηχείο με το να αναφέρεις τα παραπάνω facts - ειδικά όταν τα περισσότερα από αυτά αποτελούν απάντηση σε μέλος του forum που είχε σχετική απορία.
Στη διάθεσή σου για κάθε απορία, αν κι εμένα μου φαίνονται όλα τόσο προφανή που με κάνουν να απορώ για το αν όντως "το φόρουμ έχει μόνο χομπίστες και σ´αυτούς απευθύνεται".
Εγώ, ως χομπίστας, σου λέω πως θα γούσταρα να έχετε power buy για κάθε μία από τις συσκευές που περνάνε από τις σελίδες του AVClub. Θα ήθελα να ξέρω ότι το AVClub, σε συνεργασία με τις αντιπροσωπείες και τα συνεργαζόμενα καταστήματα, εξασφαλίζει για τα μέλη του την τάδε και τη δείνα συσκευή σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή που υπάρχει στα καταστήματα, ακόμη κι αν δεν τις έχω ακούσει κι ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρομαι γι'αυτές τη δεδομένη χρονική στιγμή.
But that's just me...
Φιλικά,
Κώστας Φ.