κλειδωμα του νηματοs "γυναικεs ηΘοποιοι ....

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: κλειδωμα του νηματοs "γυναικεs ηΘοποιοι ....

Για φαντάσου...
Επιβιώνουν ακόμα θέματα όπως το Που πάει η χώρα και η υφήλιος, και φεύγει το softcore.

Το softcore είναι καλό όταν υπάρχει καλή φωτογραφία (βλ. Tinto Brass)...Oταν είναι χύμα και χωρίς καλό φωτισμο ,θυμίζει Ταμτακο και ορθόδοξη Πασοκιλα. ;)

Πάντως το να λες "στο καλό" σε ένα μέλος που και ευγενικά εκφράζεται και έχει βοηθήσει πολλούς στο forum με τις απαντήσεις του (τουλάχιστον στο κομμάτι το τεχνολογικό που τον έχω πετύχει) είμαι της γνώμης πως δεν είναι η πρέπουσα αντιμετώπισή.

Θα το πάω μακρύτερα.

Το avclub ασχολείται τεχνολογικά με τον ήχο και την εικόνα, αυτό λέει το όνομα του.

Διαγράψτε λοιπόν οτιδήποτε αλλο, δεν είναι αισθητικά ωραίο να
μιλάμε για κινητά, υπολογιστές, και ενα σωρό αλλά.

Διαγράφεται οτιδήποτε γραφτεί περί πειρατείας (και καλά κάνετε) αλλά έχουμε ολόκληρα νήματα για σειρές που δεν έχουν παιχτεί και δεν θα παιχτούν ποτε εδώ!

Δλδ πως τις βλέπουμε όλοι εμείς...

Βγαίνει μια ταινία και ελάχιστοι κανουν κριτική όσο παίζεται στο σινεμά, κανένα μήνα μετα που φτανει στα γνωστά στεκια, χαμός...και δωστού ψηφοφοριες και διαφωνίες.

Αυτό πως δείχνει δλδ, είναι ωραιο?
Οι αντιφάσεις είναι πολλές..

Ξέφυγα αρκετά απο το θέμα του τοπικ αλλά ένιωσα οτι έπρεπε να τα πω διαβάζοντας τα περί αισθητικής.

Καλό Βράδυ σε ολους και ψυχραιμία παιδιά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απολύτως μεταξύ μας.

Sent from my Nexus 7

Με όλο το θάρρος πιστεύω πως και εδώ ισχύει το κλασσικό ρητό "δώσε εξουσία σε κάποιον και θα δεις τον πραγματικό του εαυτό".
Το έχω δει πολλάκις στη ζωή μου. Στην δουλειά, σε forums (ειδικά στα ελληνικά όλο τσακώνονται) στη ζωή.

Δυστυχώς είδα το νήμα μόλις σήμερα.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα φαντάζεσαι αγαπητέ.

Σαφώς και ισχύουν όλοι οι λόγοι που έχουν ήδη αναφερθεί.

Όμως...

Το συγκεκριμένο νήμα ήταν σε άλλη κατηγορία όπου είχε ξεφύγει και εκεί με αποτέλεσμα να γίνει εξώδικο στο avclub από θιγόμενο (από τα κουκουρούκου σχόλια) πρόσωπο.

Μετά από αυτό το γεγονός υπήρχαν δύο επιλογές.

Η πρώτη (που ήταν και η άποψη των περισσότερων στην Δ.Ο.) ήταν να κλείσει άμεσα.

Η δεύτερη ήταν να γίνει πρόταση στη διαχειριστική ομάδα της "Εκτός" να μεταφερθεί εκεί το νήμα για να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Εμείς (η διαχειριστική ομάδα της "Εκτός") το δεχτήκαμε με ανάληψη προσωπικής ευθύνης.

Όταν έγινε αυτό (η μεταφορά του νήματος στην Εκτός), ζητήθηκε από όλους να δείξουν περισσότερο αυτοέλεγχο στις αναρτήσεις τους.
Για μήνες προσπαθήσαμε να δώσουμε στο νήμα το ύφος που έπρεπε.

Στάθηκε αδύνατο καθώς συνεχώς και παρ'όλες τις παρεμβάσεις μας το ύφος ξέπεφτε συχνά σε "φτηνό" επίπεδο.

Επειδή αυτό δεν ταιριάζει στο forum που θέλουμε να έχουμε αλλά και δεν επιθυμούμε να έχουμε δικαστικές περιπέτειες μόνο και μόνο γιατί κάποιοι προκειμένου να κάνουν χαβαλέ ή να περάσει η ώρα τους ευχάριστα δεν είναι διατεθειμένοι να δείξουν αυτοέλεγχο, προχωρήσαμε στο κλείδωμα του.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας που λίγα έχει να κάνει με τα συμπεράσματα που βγάλατε για τον χαρακτήρα μας.

Status
Not open for further replies.