Κλείδωμα??

Status
Not open for further replies.
Δεν νομίζω να ξέφυγε κάπου το θέμα. Ίσως κάποια ποστς να έπρεπε να "φιλτραριστούν" αλλά θεωρώ ότι η συζήτηση γίνοταν εντός των πλαισίων των κανονισμών. Και αλίμονο αν η διαφωνία σε ένα thread αποτελεί λόγω κλειδώματός του.

καλύτερα κλείδωμα παρά να χαλάμε φιλίες για την κατάντια των δημοσίων υπαλλήλων με πολλές παροχές και προνόμια και πάνω από όλα , την μονιμότητα ...

Και πολύ άργησε να κλειδωθεί . Λές και το φόρουμ είναι ο τόπος όπου ο καθένας πρέπει να πεί την γνώμη του , και να εκδόσει και απόφαση , όσο ατεκμηρίωτη , προκατειλλημένη , άσχετη κι αν είναι .
Δεν βαρεθήκατε ποιά να διαβάζετε τα ίδια και τα ίδια σε άλλες τόσες παρόμοιες συζητήσεις που έχουν ανοίξει εδώ μέσα ; Εγώ ξέρω και τι έχει γράψει ο καθένας κοιτώντας μόνο το nickname του και προτού καν δώ το γραπτό του. Ελεος πιά βραδιάτικα

Δεν νομίζω να χαλάσουμε φιλίες Νίκο (χρόνια σου πολλά κι όλας) λέγοντας απλά τις απόψεις μας. Αλίμονο. Με τον Σπύρο έχουμε διαφωνίσει πάμπολλες φορές και συμφωνήσει επίσης πολλές. Δεν τίθεται θέμα αντιπάθειας όμως.

Θεωρώ το ζήτημα εξαιρετικά σοβαρό. Και θεωρώ ότι τέθηκαν και κάποιοι προβληματισμοί στο τέλος του thread που δεν πρέπει να μείνουν ασχολίαστοι. Υπάρχει επίσης και το ζήτημα της ενημέρωσης και της διασταύρωσης των διαφόρων πληροφοριών που έχουμε εδώ μέσα.

Φώτη προς Θεού η εκτίμηση δεδομένη.
Αλλως τε δεν νομιζω η αναφορά να έγινε γιά εμάς.
Προσωπικά πιστεύω πώς η συζήτηση πήγαινε ικανοποιητικά,οσο γινεται.
Τώρα εάν μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν,πώς μέ εμπρηστικά σχόλια ,το αποτέλεσμα είναι αντίθετο τού επιθυμητού,τι να πώ???

Kαι όντως το θέμα ειναι μείζον γιά οσους ζούν στην Αθηνα και οχι μονον..
Ασε πού γινεται έξω ο κακος χαμός.

Last edited:
Re: Απάντηση: Κλείδωμα??

Και πολύ άργησε να κλειδωθεί . Λές και το φόρουμ είναι ο τόπος όπου ο καθένας πρέπει να πεί την γνώμη του , και να εκδόσει και απόφαση , όσο ατεκμηρίωτη , προκατειλλημένη , άσχετη κι αν είναι .

Αν δεν είναι αυτό ένα forum, τότε τί ακριβώς είναι;

Εγώ ξέρω και τι έχει γράψει ο καθένας κοιτώντας μόνο το nickname του και προτού καν δώ το γραπτό του.

Μήπως η προκατάληψη είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα;

Ανάλυση του Στέλιου Κούλογλου για το γεγονός

http://www.tvxs.gr/v1049

Και ένα σχόλιο μόνο. Σε κάθε περίπτωση ανθρωποκτονίας τα δελτία ειδήσεων δεν τσιγκουνεύονται χαρακτηρισμούς όπως δολοφονία, φόνος, ψυχρή και λοιπά. Χθές όμως στην αναφορά του περιστατικού ο όρος που χρησιμοποιήσαν ήταν "θανάσιμος τραυματισμος" (λες και έπεσε απο τις σκάλες - προσωπικό σχόλιο). Μακάρι να δείηουν και στο μέλλον τέτοια "ευαισθησία" και σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Αααα βαλθήκατε να μου τα σπάσετε τα νεύρα και είμαι και σε περιοχή οξύθημη...

Ελπίζω να ξεσκαρταριστεί και όχι κλειδωθεί το thread γιατί ειπώθηκαν και αξιόλογες απόψεις...

:AFADF0::AFADF0:

Ανάλυση του Στέλιου Κούλογλου για το γεγονός

http://www.tvxs.gr/v1049

Αντιγράφω από το άρθρο:

Σήμερα στο αστυνομικό σώμα υπάρχουν και νέοι άνθρωποι που θα ήθελαν να λειτουργούν σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο. Αντίθετα όμως με ότι συμβαίνει στις άλλες ευρωπαικές χώρες, δεν έχουν εκπαιδευθεί για να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία και γνώσεις ψυχολογίας. Σιγά να μην τους εκπαίδευε η σημερινή κυβέρνηση που σε λιγότερα από 5 χρόνια έχει διαλύσει και όσα κουτσά στραβά λειτουργούσαν στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας.

Καμιά διαφωνία ότι η κυβέρνηση είναι της πλάκας, όμως στο in.gr διάβασα ότι και οι δύο αστυνομικοί υπηρετούσαν στα Εξάρχεια από το 2000 περίπου. Οπότε τι σχέση έχουν τα παραπάνω;;; Τους είχε εκπαιδεύσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Γι ακόμη μια φορά, ότι θέλουν λένε και γράφουν οι δημοσιογράφοι.

Αλλά ξέχασα. Τον Κουλόγλου τον έδιωξε η σημερινή κυβέρνηση και όχι η προηγούμενη, άρα φταίει για όλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείδωμα??

Αν δεν είναι αυτό ένα forum, τότε τί ακριβώς είναι;

Μήπως η προκατάληψη είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα;

Δηλαδή εσύ , βρε Photis , δεν ξέρεις τι θα γράψει σε ένα παρόμοιο θέμα , ο Δημήτρης Θ. , ο Μπέλλος , ο Eddie , ο Μουκιουρούφης .
κλπ ; ( προβλεψιμότητα λέγεται , όχι προκατάληψη )

Last edited:
Status
Not open for further replies.