Κλείδωμα??

Status
Not open for further replies.
δεν έγινε για σένα το κλείδωμα Δημήτρη.... μην επιμένεις, άστο για αύριο

Κριτική για αυτά που γράφω θέλω, χαρακτηρισμούς δεν γουστάρω, γκε κε?

Οσα έγραψα απο εκεί ήταν σαφής κριτική.
Δεν το κατάλαβες??
Kαι μάθε τι ειναι ο χαρακτηρισμος επίσης...
Εσύ βρίζε τούς καταστηματάρχες και τούς μικροϊδιοκτήτες.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα??

Επίσης, δεν νομίζω στην όλη συζήτηση που έγινε, πέραν μιας προσωπικής επίθεσης (και βρίσιμο που έφαγα απ τον beavis) να έδωσα καμία αφορμή για κλείδωμα. Το τελευταίο μου ποστ άλλωστε έγινε 2 ώρες πριν το κλείδωμα.
Και θα παρακαλούσα Σπύρο, όποια φορά σκοπεύεις να ξαναγράψεις ποιοι βλέπουν φαντάσματα και ποιους υποστήριξες, να αναφέρεις και ονόματα, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πολλές, ιδιαίτερα σε ανώνυμους.

Δεν νομίζω να ανέφερα ποτέ συγκεκριμένα συμπεριφορά σου ως αιτία του κλειδώματος, μάλιστα δεν ανέφερα καμία συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Παρακαλώ λιγάκι υπομονή, ό,τι έχετε μπορείτε να το λύσετε και αύριο. 2 θέματα μου πάει πολύ να τα κλειδώσω την ίδια μέρα, θα βγάλω και όνομα...

Παιδάκια, πάμε για ένα Τάιμ άουτ.....

Να κοιμηθεί και ο Send ήρεμα !!!!

Οσα έγραψα απο εκεί ήταν σαφής κριτική.
Δεν το κατάλαβες??
Kαι μάθε τι ειναι ο χαρακτηρισμος επίσης...
Εσύ βρίζε τούς καταστηματάρχες και τούς μικροϊδιοκτήτες.
Τελευταίο ποστ.
ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΑ τους καταστηματάρχες και τους μικροϊδιοκτήτες?

Μήτσεεεεεεεεε, Τάιμ Άουτ πλιτς ????????

θενκς.....

Το κλείδωμα είναι έσχατο μέτρο αντιμετώπισης προβλημάτων ...

Κατά την γνώμη μου , θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο αυστηρό , όπως το σύστημα στο alfisti.gr , όπου με το παραμικρό σε banάρουν , και καλά κάνουν ... αμα θέλετε να εκφραστείτε , να το κάνετε με την παρέα σας , όχι σε μία οθόνη ...

Επειδή βλέπω πως το κλείδωμα καταλήγει και αγνοείται, αναγκαστικώς κλειδώνεται και το παρόν, μετά μία διαγραφή ευθείας μεταφοράς από το διπλανό νήμα.

Status
Not open for further replies.