Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Στο καλο αν δε σου αρεσει......

Εδω δεν ειναι το δικτυακο σου σπιτι να αφοδευεις οποιον και οποτε θες ....

Δυστηχως.

Να φανταστώ ότι αν ήσουν Διαχειριστής θα μου έριχνες και ban?
Νομίζω η λογική σου ταιριάζει απόλυτα με τις νέες τακτικές της Δ.Ο.... Άντε, με το καλό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Κι εγώ θεωρώ πως ορισμένοι έχουν τη Δ.Ο. που τους αξίζει.
Όντως διαφωνούμε.

Επειδή δεν θυμάμαι να έχουμε προηγούμενα θά σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις στην μνήμη σου άθλια σχόλια(όχι απο σένα)που αφορούν μέλη τού avclub που ουδέποτε έχουν γράψει αλλού σεβόμενοι ότι κάποιοι άλλοι εκτιμούν άλλους χώρους.
Υ.Γ.
Σκέψου ότι δεν ήξερα πώς ορισμένοι μπαίνουν μεταμφιεσμένοι στο γραφείο μου και ξέρουν και τίς αμοιβές μου.
Οι διαχειριστικές ομάδες φίλε μου δεν είναι ομογενοποιημένη μάζα..Τα ατομα πού τις αποτελούν διαφέρουν.
Οπως και τά μέλη ενός κλάμπ δεν αντανακλούν πάντα τις απόψεις της Δ.Ο.

Να φανταστώ ότι αν ήσουν Διαχειριστής θα μου έριχνες και ban?
Νομίζω η λογική σου ταιριάζει απόλυτα με τις νέες τακτικές της Δ.Ο.... Άντε, με το καλό!

Μην συνεχιζεις να προσπαθεις να ξεχαστει ποιος εισαι και τι μεσα χρησιμοποιεις επισης οταν δεν σου αρεσει καποιος.....

αυτα τα υποθετικα σε αλλο μαγαζι

Δεν έχω ιδέα Σπύρο. Και ούτε θέλω να έχω ιδέα πλέον. Απ' ότι φαίνεται αυτά που ίσχυαν την εποχή του "Μικρού Καραβιού" ισχύουν και τώρα σε χειρότερο βαθμό.

Μην αναφέρεις τέτοιες φράσεις.Μπορεί να ´εξαφανισθεί ´τώρα πού το θύμισες.:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Επειδή δεν θυμάμαι να έχουμε προηγούμενα θά σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις στην μνήμη σου άθλια σχόλια(όχι απο σένα)που αφορούν μέλη τού avclub που ουδέποτε έχουν γράψει αλλού σεβόμενοι ότι κάποιοι άλλοι εκτιμούν άλλους χώρους.
Υ.Γ.
Σκέψου ότι δεν ήξερα πώς ορισμένοι μπαίνουν μεταμφιεσμένοι στο γραφείο μου και ξέρουν και τίς αμοιβές μου.
Οι διαχειριστικές ομάδες φίλε μου δεν είναι ομογενοποιημένη μάζα..Τα ατομα πού τις αποτελούν διαφέρουν.
Οπως και τά μέλη ενός κλάμπ δεν αντανακλούν πάντα τις απόψεις της Δ.Ο.

Σπύρο, όταν λέω "Δ.Ο." εννοώ πολύ συγκεκριμένα άτομα (ξέρεις, αυτούς με το χέρι στο "Διαγραφή" και στο "Κλείδωμα"). Επίσης λάβε υπόψην σου ότι το "κάποιοι έχουν τη Δ.Ο. που τους αξίζει" αναφέρθηκε πάνω στην κουβέντα μου με τον Kosh. Προφανώς το "κάποιοι" αφορά το υποσύνολο των μελών του AVClub που έχει τις ίδιες απόψεις με εκείνον περί "σωστής διαχείρισης" και "προστασίας". Έχεις δίκιο, έπρεπε να το ξεκαθαρίσω.

Και τις κάμερες στην Αγγλία για "προστασία" τις βάλανε. Μόνο στην τουαλέτα δε με παρακολουθούνε πλέον.

Επίσης λάβε υπόψην σου ότι το "κάποιοι έχουν τη Δ.Ο. που τους αξίζει" αναφέρθηκε πάνω στην κουβέντα μου με τον Kosh. Έχεις δίκιο, έπρεπε να το ξεκαθαρίσω.

Αν εννοεις οτι ΜΟΥ αξιζει η ΔΟ επειδη τυχαινει να θυμαμαι τις ατυχεις σας στιγμες .......

Σε καποιον που δεν τις θυμαται δεν του αξιζει δηλαδη???

βολικο και φασιστικο.

Και τις κάμερες στην Αγγλία για "προστασία" τις βάλανε. Μόνο στην τουαλέτα δε με παρακολουθούνε πλέον.

Δεν χρειαζεται πολυ προσπαθεια για την τουαλετα αυτη....

Μυριζει απο μακρυα.

Αν εννοεις οτι ΜΟΥ αξιζει η ΔΟ επειδη τυχαινει να θυμαμαι τις ατυχεις σας στιγμες .......

Σε καποιον που δεν τις θυμαται δεν του αξιζει δηλαδη???

βολικο και φασιστικο.

Δεν θέλεις να καταλάβεις, οπότε δεν έχει νόημα η κουβέντα μας.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο διάλογός μας είναι στη διάθεση των μελών του AVClub (προς το παρόν τουλάχιστον) για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. -bye-

Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Λέτε να χιονίσει αύριο??
Λέτε όλα να είναι ´λευκά´ολόγυρά μας???:flipout::flipout:
Σάν το λευκό ´άγραφο χαρτί´???:afro:

Νομίζω πως οι Διαχειριστές της HiFi/Audio δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα.
Θέλω να πιστεύω πως εδώ θα είμαστε κι αύριο. :fahne90:

αν δεν ειμαστε εδω θαμαστε στην παντος καιρου

μεν λες τέτοια και την πάρει ο "καιρός" και την "σηκώσει" δια παντός !!!!!!

Status
Not open for further replies.