Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Και ποιος τον ρώτησε αυτόν; :p

Προσπαθεί να διασφαλίσει τα δικαιώματα του για την επόμενη σεζον... Μην ξεχνάμε ότι όλοι, εκτός από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ που μένουν στην ΕΡΤ, πάνε στην ΝΟΒΑ

Last edited:
Και μην ξεχνάμε ότι βάση νόμου θα τους απολύσουν, θα τους αποζημιώσουν κανονικά και μπορεί να τους επαναπροσλάβουν ξανά...
Πόσα λεφτά θα δοθούν αέρα για αποζημίωση - επαναπρόσληψη (όταν μιλάνε για 1.000-1.200 εργαζομένους).
Ποια τα κριτήρια πρόσληψης; Να είσαι εντάξει, ψηφοφόρος και μέλος με Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ; Μήπως όσοι κάθονται στις θέσεις κλειδιά έχουν τα απαραίτητα προσόντα επιλογής εργαζομένων; Ποιοι είναι αυτοί;

Τι θα γίνει με την ΕΤ3; Θα την κλείσουν;

Re: Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Προσπαθεί να διασφαλίσει τα δικαιώματα του για την επόμενη σεζον... Μην ξεχνάμε ότι όλοι εκτός από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πάνε στην ΕΡΤ

πανε στη νοβα εννοεις.και αυτο ακομα και αν παιρνουν παραπανω λεφτα ειναι το χειροτερο.αρκετοι εβλεπαν μπασκετ οταν ηταν ελευθερο γιατι ειχε πολλους ενδιαφεροντες αγωνες(δεν εννοω παο-οσφπ.τα μισα παιχνιδια του απολλωνα πατρας πχ ηταν ντερμπι) ενω τωρα δε νομιζω οτι θα ειναι πολυ αυτοι που θα βαλουν νοβα απλα για να δουν μπασκετ

Η ΕΣΗΕΑ τι ρόλο παίζει σε αυτή την ιστορία; Ποιο το κέρδος να μην υπάρχει καμία ενημερωτική εκπομπή σήμερα;

H ΝΕΡΙΤ θα έχει εκτός από τηλεοπτικό σταθμό , και ραδιόφωνο και θα έχει την ίδια εμβέλεια με την ΕΡΤ?

Η ΕΣΗΕΑ τι ρόλο παίζει σε αυτή την ιστορία; Ποιο το κέρδος να μην υπάρχει καμία ενημερωτική εκπομπή σήμερα;

Ε μα κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις !!! Έξυπνο παιδί είσαι....

Πωλείται μεταχειρισμένος αποκωδικοποιητής Digea... Δεν πιάνει ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΕΤ3, VOULI, ΡΙΚ, ΕΡΤ HD,Deutsche Welle, Alter,902

Και μην ξεχνάμε ότι βάση νόμου θα τους απολύσουν, θα τους αποζημιώσουν κανονικά και μπορεί να τους επαναπροσλάβουν ξανά...
Πόσα λεφτά θα δοθούν αέρα για αποζημίωση - επαναπρόσληψη (όταν μιλάνε για 1.000-1.200 εργαζομένους).

Το κλειδι στην ερωτηση σου ειναι "με τι μισθους θα επαναπροσληφθουν".

Τα αφεντικα τους κερνανε σαμπανιες σημερα. Αυτοι οργανωνουν τα μεζεδακια.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Το κλειδι στην ερωτηση σου ειναι "με τι μισθους θα επαναπροσληφθουν".

Ασχετως αν θα είναι "κομματόσκυλα" , υποτίθεται με τους "σωστούς/σύγχρονους" ...

H ΝΕΡΙΤ θα έχει εκτός από τηλεοπτικό σταθμό , και ραδιόφωνο και θα έχει την ίδια εμβέλεια με την ΕΡΤ?

Λογικα θα εχει και ραδιοφωνο.

Το ποσες συχνοτητες ομως θα καταλαβει ειναι ενα θεμα.

Πιθανολογω οτι η τηλεοραση θα ανοιξει μια μονο συχνοτητα τηλεορασης , το πολυ δυο με αυτην της Θεσσαλονικης.

Ραδιοφωνα καμια σχεση με τα τωρινα, μια δυο συχνοτητες το πολυ και φυσικα βαρος στο web αλλα και στην αναμεταδοση της τηλεοπτικης συχνοτητας μεσω του World που ομως θα κουτσουρευτει λογικα.

@kosh & vadergr

Σε όποιο κομματόσκυλο αρέσει ... τα υπόλοιπα ας έρθουν στο "στίβο" του ιδιωτικού τομέα που φτύνουμε αίμα οι υπόλοιποι.
Τόσο απλά.

Αλέξη ξέρεις ότι είμαι μαζί σου αλλά είσαι εντελώς λάθος εδώ.... τσουβαλιάζεις...

Δεν τσουβαλιάζω καθόλου Αντώνη .. αλήθειες λέω και αναφέρομαι στην περίπτωση της ΕΡΤ

Last edited by a moderator:
Αλέξη ξέρεις ότι είμαι μαζί σου αλλά είσαι εντελώς λάθος εδώ.... τσουβαλιάζεις...

Οταν γινεται διαχωρισμός σε κομματόσκυλα και μη, που ειναι το τσουβάλιασμα?
Δεν νομιζω οτι η χθεσινή στεναχώρια για το κλείσιμο της ΕΡΤ ηταν για το τι θα γίνουν τα κομματόσκυλα και αυτοι που τα έπαιρναν χοντρά χωρις να πατάνε πόδι...

... και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω την άποψή μου για την κάθε κατηγορία ΔΥ ξεχωριστά, αλλά τώρα μιλάμε για συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν τσουβαλιάζω καθόλου Αντώνη .. αλήθειες λέω και αναφέρομαι στην περίπτωση της ΕΡΤ

Θες να μου πεις δηλαδή ότι η λίστα με τους μισθούς που ανέβασες και είναι λίστα 4 ετών ότι ίσχυε και τώρα ???

Είπαμε, να πάνε σπίτια τους τα λαμόγια ... ναι.. αλλά υπάρχει κοσμάκης που δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί, δεν κάθεται όπως αυτοί που θα προσλάβουν πάλι με το καινούργιο καθεστώς...

σ.σ. πρόσεξε, δεν λέω για τα μεγάλα ονόματα που παντού παίρνουν ότι παίρνουν, στη λίστα υπάρχουν ονόματα ανθρώπων που αυτά που δείχνει η λίστα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που παίρνουν....

Τα υπόλοιπα αν θέλεις από κοντά ή με pm...

Θες να μου πεις δηλαδή ότι η λίστα με τους μισθούς που ανέβασες και είναι λίστα 4 ετών ότι ίσχυε και τώρα ???

Είπαμε, να πάνε σπίτια τους τα λαμόγια ... ναι.. αλλά υπάρχει κοσμάκης που δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί, δεν κάθεται όπως αυτοί που θα προσλάβουν πάλι με το καινούργιο καθεστώς...

Η λίστα που ανέβασα ήταν ένα απλό δείγμα ... ξέρω (όπως και πολύ άλλοι) τί γίνοτανε με το 90% και βάλε των υπαλλήλων της ΕΡΤ.
Για τους υπόλοιπους που λες (που είναι η συντριπτική εξαίρεση και όχι ο κανόνας)... δυστυχώς είναι τα "χλωρά" που κάηκαν

Οταν γινεται διαχωρισμός σε κομματόσκυλα και μη, που ειναι το τσουβάλιασμα?
Δεν νομιζω οτι η χθεσινή στεναχώρια για το κλείσιμο της ΕΡΤ ηταν για το τι θα γίνουν τα κομματόσκυλα και αυτοι που τα έπαιρναν χοντρά χωρις να πατάνε πόδι...

Υπάρχει κοσμάκης που έχει μπει με ΑΣΕΠ, υπάρχει κόσμος που μπορεί να μπήκε από ένα κόμμα (οποιοδήποτε, όλα τα κόμματα έχουν δικούς τους εκεί μέσα) αλλά σκίζεται στη δουλειά και δεν κάθεται..... αυτοί έχουν θεωρηθεί κομματόσκυλα και αυτό λέω τσουβάλιασμα vader...

Ποιος σου είπε ότι η στεναχώρια είναι για τα κομματόσκυλα ??