Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Τελος και το ert.gr ή απλα επεσε?

Το εχουν ξηλωσει σε επιπεδο DNS (name server) ..
Το domain ert.gr απλα δεν υπαρχει στο internet.

Ειναι περασμενο στο .gr αλλα χωρις name servers...

dig @grdns.ics.forth.gr ert.gr -t ns

; <<>> DiG 9.3.6-P1-RedHat-9.3.6-20.P1.el5_8.6 <<>> @grdns.ics.forth.gr ert.gr -t ns
; (1 server found)
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NXDOMAIN, id: 61144
;; flags: qr aa rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;ert.gr. IN NS

;; AUTHORITY SECTION:
gr. 1800 IN SOA grdns.ics.forth.gr. hmaster-info.ics.forth.gr. 1306131003 3600 180 2592000 1800

;; Query time: 16 msec
;; SERVER: 139.91.1.1#53(139.91.1.1)
;; WHEN: Thu Jun 13 14:18:15 2013
;; MSG SIZE rcvd: 89

Σχόλιο ηθοποιού τώρα στην ΕΡΤ:
" Πατάω 1 μαύρο... πατάω 2 μαύρο.... πατάω 3 μαύρο.... με πιάνει η καρδιά μου..."
Να συμπληρώσω στον κατά άλλα αξιόλογο ηθοποιό, ότι και εγώ πατάω 4 μαύρο... ( ALTER)....
Αλλά για το ALTER έφταιγε ο Κουρής και τελικά ποιοί την πλήρωσαν και ποιοί έμεινα ΑΝΕΡΓΟΙ?
Αλλά ναι μωρέ, αυτοί είναι ιδιωτικοι υπάλληλοι.... (βλ. Αναλώσιμοι)

Last edited:
Δηλαδή έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ για να το καταλάβουμε; Εδώ και 2.5 χρόνια καθημερινά αυτό λέμε αλλά στην ΕΡΤ δεν έσπασαν μια φορά την απεργία (Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ) για να δείξει τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα. Ντοκιμαντέρ για τα χταπόδια έδειχναν. Εγώ δουλεύω κάθε μέρα με τον κίνδυνο της απόλυσης και της περικοπής μισθού από όταν ξεκίνησα να εργάζομαι. Τώρα ξυπνήσατε μερικοί;

φιλε μου εγω προσωπικα βρισκομαι εδω και 25 χρονια στο εξωτερικο ....... και επισης παλι εγω προσωπικα δεν ξυπνησα σημερα , αλλα απο την ημερα που μας εχουμε σκισει στους φορους στα χαρατσια ,στην δεη , στους νομους στην τακτοποιηση και και και οτι πληρωνεις εσυ πληρωνω και εγω ,και εγω πληρωνω και κανω και δυο φορολογικες δηλωσεις μια στο κρατος που ζω και μια στο κρατος ελλαδα τεσπα ειναι πολλα .. ειπαμε ολοι εχετε δικαιο το θεμα ομως τωρα ειναι οπως γραφεισ και εδω Τώρα ξυπνήσατε μερικοί; , εστω και τωρα την υστατη στιγμη η ερτ ειναι το κερασακι στην τουρτα ωστε εσεις ολοι απο αθηνα να ξυπνησετε επιτελους να συκωθητε απο τον καναπε να αποβάλλετε την ηττοπάθεια και να βγειτε στους δρομους για το δικο σας και δικο μας καλο και μελλον ,και λεω εσας γιατι παντα απο τα μεγαλα κετρα γινονται οτι γινονται !!!! επισης εγω ημουν που εβαλα ενα βιντεο εδω μεσα στο φορουμ και το εχω χασει το πνειξαν και το καναν γαργαρα μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν το βρισκω πλεον!!!!! και το ξαναβαζω εδω για να δεις και να δειτε οτι εμενα προσωπικα με εκφραζει απολυτα ... προσοχη ακομα και η δηκτατορια δεν ειχε κλειση την δημοσια τηλεοραση...... προσοχη ζουμε μια εποχη που μας δουλευουν και παιζουν με τις λεξεις !!! το Χαρατσι μετονομαστηκε και εγινε ενιαιος φορος ακινητων μετα ΕΤΙΔΕ .... εγω απλα και μονο λεω προσοχη κοσμακι ...,δειτε το βιντεο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Ετοιμαστειτε για εκπομπη σε μεγαλυτερο δορυφορο...EBU rules...

Ακουσα καλά ή λάθος?
Ο Βενιζέλος είπε στη Βουλή ότι η ΕΣΗΕΑ σταματάει την απεργία? (Πριν 30' περίπου κανάλι Βουλης απ' ευθείας).

το Χαρατσι μετονομαστηκε και εγινε ενιαιος φορος ακινητων μετα ΕΤΙΔΕ

:Banane0::Banane0::Banane0: lol

δηλαδή στην αρχή έγραφε χαράτσι πάνω στον λογαριασμό της ΔΕΗ;

επίσης σταματήστε πια με αυτήν την ηλίθια μπιμπίλα, ότι δηλαδή η χούντα δεν έκλεισε την τηλεόραση! Όχι μόνον δεν την έκλεισαν αλλά ουσιαστικά η δικτατορία έφτιαξε την τηλεόραση της Ελλάδας. Ξεκίνησε να εκπέμπει λίγο πριν την ...«επανάσταση» (:fahne90:) και ήταν ένα από τα βασικά όπλα της, όλος ο μηχανισμός προπαγάνδας θα βασιζόταν πάνω της, γιατί δηλαδή να την καταργήσει;

ΥΓ το βίντεο με τον τρελό γιατί μας το βάζεις;

Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Σχόλιο ηθοποιού τώρα στην ΕΡΤ:
" Πατάω 1 μαύρο... πατάω 2 μαύρο.... πατάω 3 μαύρο.... με πιάνει η καρδιά μου..."
Να συμπληρώσω στον κατά άλλα αξιόλογο ηθοποιό, ότι και εγώ πατάω 4 μαύρο... ( ALTER)....
Αλλά για το ALTER έφταιγε ο Κουρής και τελικά ποιοί την πλήρωσαν και ποιοί έμεινα ΑΝΕΡΓΟΙ?
Αλλά ναι μωρέ, αυτοί είναι ιδιωτικοι υπάλληλοι.... (βλ. Αναλώσιμοι)

:SFGSFGSF:

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231253097

σχετικα με τις αποζημιωσεις...

...Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχικές προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών ήταν να θέσει ως όρο στους εργαζομένους που θα προσληφθούν στην Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ιντερνέτ και Τηλεόραση ΑΕ και προέρχονται από την ΕΡΤ την επιστροφή της αποζημίωσης που θα λάβουν από το Δημόσιο ως αχρεωστήτως καταβληθείσας.

Ωστόσο τελικά υπάρχει υπαναχώρηση από αυτές τις θέσεις. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις νομικών κύκλων το θέμα αυτό θα περιέπλεκε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς θα μπορούσε να εγείρει θέμα νομικής σχέσης μεταξύ μεταβιβάζοντα (ΕΡΤ) και διαδόχου (ΝΕΡΙΤ).

..μεγαλη προχειροτητα ή κονομα απο ορισμενους που ειναι σιγουροι για επαναπροσληψη?

επίσης σταματήστε πια με αυτήν την ηλίθια μπιμπίλα, ότι δηλαδή η χούντα δεν έκλεισε την τηλεόραση! ;

θα παίξουμε το παιχνίδι της κυριολεξίας?

τί μας λες τώρα?

Εγώ δουλεύω κάθε μέρα με τον κίνδυνο της απόλυσης και της περικοπής μισθού από όταν ξεκίνησα να εργάζομαι. Τώρα ξυπνήσατε μερικοί;

Ναι, και είμαστε λίγο αγουροξυπνημένοι. Ευτυχώς, ξαγρυπνάς εσύ για μας με ορθάνοιχτα τα μάτια.

επίσης σταματήστε πια με αυτήν την ηλίθια μπιμπίλα, ότι δηλαδή η χούντα δεν έκλεισε την τηλεόραση! Όχι μόνον δεν την έκλεισαν αλλά ουσιαστικά η δικτατορία έφτιαξε την τηλεόραση της Ελλάδας. Ξεκίνησε να εκπέμπει λίγο πριν την ...«επανάσταση» (:fahne90:) και ήταν ένα από τα βασικά όπλα της, όλος ο μηχανισμός προπαγάνδας θα βασιζόταν πάνω της, γιατί δηλαδή να την καταργήσει;

ΥΓ το βίντεο με τον τρελό γιατί μας το βάζεις;

Δεν υπήρχαν τότε άλλα κανάλια ιδιωτικά για να δουλεύουν για το καθεστώς. Δεν σταματάς καλύτερα εσύ τις παπάτζες και τα ειρωνικά γελάκια?

Ναι, δεν είναι χούντα. Είναι καραχούντα!

Last edited by a moderator:
τι έγινε; έπεσε το λινκ της EBU (πάνω που έλεγε η παρουσιάστρια πως πρέπει να απολογείται στο παιδί της για την διαφθορά στην ΕΡΤ και δεν το βρίσκει σωστό...)

Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Μπράβο. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Πιες κι ένα καφέ να το επισπεύσεις, πλύνε και το πρόσωπο και όλα κομπλέ.

Μπα, δεν έχω ανάγκη. Έχω εσένα τον ανοιχτομάτη στις επάλξεις. Γιατί να κουράζομαι?

Re: Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Μπα, δεν έχω ανάγκη. Έχω εσένα τον ανοιχτομάτη στις επάλξεις. Γιατί να κουράζομαι?

Ασφαλώς, ήδη κουράζεσαι προσφέροντας τις υπηρεσίες σου στον σύντροφο Αλέξη. Πιο πολύ και κάηκες. Προτείνω εσπρεσάκι.