Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Κανε μια σαρωση στα ψηφιακα και θα βρεις ΕΡΤ1 ΝΕΤ ΕΡΤ3 εμενα η Panasonic μου βγαζει μηνυμα οταν υπαρχει νεο καναλι και ετσι τα βρηκα.

Το βρήκα, ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕRΤHD + κάποια ραδιόφωνα!!!

Ο καθένας κάνει ότι θέλει... (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ και τους μεν και τους δε).

Την Κυριακή έχω ένα γάμο, σκέφτομαι να στήσω το HD βαν με 6 κάμερες και με ένα πομπό να βγω και εγώ σε μία συχνότητα (και HD) για να τον δουν οι συγγενείς της νύφης που δεν θα μπορούν να παραστούν στο μυστήριο...

Υ.Γ Πάντως ο δημοσιογράφος δεν το ξέρει, γιατί λίγο πριν απευθύνθηκε στους διαδυκτικούς τηλεθεατές...

Edit : Το υστερόγραφο..

Στη Θράκη ακόμα παύλες βλέπουμε.

Οι παύλες είναι άλλο κόλπο, εδώ μιλάμε και για ID ET1 , NET , ERTHD

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Αυτά εκπέμπουν σε κάποια γνωστή συχνότητα της ΕΡΤ;

Όχι, σε άσχετη συχνότητα, στην 29, γι αυτό έκανα το παραπάνω σχόλιο για τον γάμο

Δυσκολεύουν πάντως τα πράγματα. Ήδη έχουν αρχίσει να μιλάνε σιωπηλά για επέμβαση αστυνομίας και ταυτόχρονα έστησαν οδοφράγματα και περίεργα μόνιμα κάγκελα έξω από την Βουλή, γνωρίζοντας προφανώς το ολοκαύτωμα που πρόκειται να γίνει (δικαίως) μετά από εμπλοκή των Ματ στο Ραδιομέγαρο. Για να μην αναφέρω το ρεζιλίκι σε διεθνές επίπεδο. Αλλά εδώ όλοι την καρέκλα σκέφτονται, τι να λέμε τώρα ... Ο χοντρός έκανε γάμο με την ποντικομαμή για να παίξει το τελευταίο χαρτί της ιστορίας και να τσιμπήσει λεφτά για τις βιλλάρες στα Λονδίνα και στα Μόναχα. Θα νοιαστούν για την Ελλάδα; Σιγά!

Ναι αλλά στη τελική πρέπει να γίνει κάτι.
Τα της βουλής δείχνει ότι πιθανότατα θα βγει απο εκεί ο νέος φορέας και απλά θέλουν να τον περιφρουρήσουν

Πάντως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να λήξουν πολιτισμένα το θέμα.
Νομίζω ότι πλέον ούτε ένα θαύμα δεν αλλάζει τα πράγματα

Last edited:
Εγώ στην 29 από Υμηττό δεν πιάνω τίποτα. Πιάνω όμως κάτι στην 31, αλλά δεν κατεβαίνουν κανάλια, απλά ένδειξη σήματος στην μπάρα εγκατάστασης. Μου φαίνεται ότι τα παιδιά της ΕΡΤ εκπέμπουν από κάποια συχνότητα, τους ταπώνουν οι άλλοι, και της ΕΡΤ αλλάζουν συχνότητα. Ένα κυνηγητό συνεχές από ότι έχω καταλάβει, γιαυτό από την αρχή μας έλεγαν ότι εκπέμπουν από την ΕΡΤ και να κάνουμε συνέχεια σάρωση στην τηλεόραση. Παρόλο που ο δέκτης μου δεν χάνει την σειρά των καναλιών με νέα σάρωση, δεν μπορώ συνέχεια να κάθομαι να ψάχνω σε ποια συχνότητα βρίσκονται.

Μία επέμβαση της αστυνομίας θα προκαλέσει τεράστιο ζήτημα δημοκρατίας, νομιμότητας και κοινωνικής συνοχής. Αν συμβεί, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος να κινηθεί και να ζητήσει επανεκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, γιατί πραγματικά ο Παπούλιας δεν φαίνεται να έχει σώας τας φρένας... δέχθηκε το μαύρο, να δεχθεί και Ματ σε τηλεοπτικό σταθμό; Φυσικά αυτό το αξίωμα υπό αυτές τις συνθήκες με τέτοιον Πρόεδρο δεν δίνεται να υπάρχει και είναι αναγκαίο να ανοίξει, με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται.

Αλλά έχω ελπίδα στις καυλωμένες με την εξουσία, τα πλούτη και τα λεφτά βουλευτικάντζες της Κυβέρνησης. Κυρίως τώρα που έκλεισαν και τα υπουργεία, ο καθένας θα ξαναβγαίνει να λέει τα δικά του και να υπερασπίζεται την πατρίδα, την χώρα, τους πολίτες. Του Κουτρούλη ο γάμος θα γίνει.

Αυτό φίλε που πρέπει να γίνει είναι να πάει το Υπουργείο Οικονομικών - Ραδιοτηλεόρασης με αντιπροσωπεία στην ΕΡΤ και να τους ανοίξει τα χαρτιά. Τους θεωρεί απολυμένους; Δεν τους θεωρεί απολυμένους; Θα πάρουν αποζημίωση; Πόση; Ποια μόρια απαιτούνται για την πρόληψη και άλλα τέτοια όμορφα. Μέχρι στιγμής δεν είδαμε κάτι τέτοιο.

Φυσικά ο Στουρνάρας δεν θα πάει. Γιατί αυτός βλέπει μόνο νούμερα. Εδώ μέσα σε μία νύχτα διέγραψε τα πάντα όλα. Κι αυτός είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που πραγματικά είναι ικανός να πουλήσει και την ψυχή του στον διάβολο, αν δεν την έχει πουλήσει ήδη.

Η απλή λογιστική αποτιμηση του κλεισίματος της ΕΡΤ είναι σίγουρα ΜΕΙΟΝ για το Ελληνικό Δημόσιο.
Αν δε, συνυπολογίσουμε τις αποζημιώσεις των εργαζομένων με την ταυτόχρονη αναστολή του ανταποδοτικού.... τότε άστα...
Αναπόφευκτα, η απλή λογική οδηγεί σε πονηρά συμπεράσματα.
Επίσης, συνειδητοποιώ, πόσο μ@λ@κ$ς μας θεωρούν οι κυβερνώντες.

Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Κανε μια σαρωση στα ψηφιακα και θα βρεις ΕΡΤ1 ΝΕΤ ΕΡΤ3 εμενα η Panasonic μου βγαζει μηνυμα οταν υπαρχει νεο καναλι και ετσι τα βρηκα.

Εκπέμπουν ακόμα κανονικά οι συχνότητες; Στην ΕΡΑ δεν άκουσα κάτι για το θέμα.

Η εκπομπη πρεπει να γινεται απο κάπου χαμηλά. Σιγουρα δεν ειναι απο τον Υμηττο παντως.

Τι ακριβώς εκπέμπουν και από ποια συχνότητα; Άλλοι λένε ότι μεταδίδεται το πρόγραμμα, άλλοι βλέπουν μπάρες, χάος (μάλλον είναι όπως τα λέει ο netblues, εκπέμπουν από κάποιο σημείο που έχει μικρή εμβέλεια, κι όχι από Υμηττό).

κανονικό πρόγραμμα Soto... δεν μπορούν να εκπέμψουν από Υμηττό. Εγώ είμαι στο Μαρούσι και τα βλέπω κανονικά...