Όταν το ανέβασα δεν ζήταγε τίποτα. Άρχιζε αμέσως να παίζει το κανάλι στο κεντρικό παράθυρο. Εκείνη την ώρα πχ είχε την εκπομπή Διασπορά. Έχω και δύο πρόσθετα για την ασφάλεια των site που μπαίνω, το McAffee Site Advisor και το WOT, και τα δύο ήταν πράσινα. Δηλαδή ασφαλές site. Τώρα που ξαναμπήκα όντως δεν παίζει και ζητάει να κατεβάσω πρόγραμμα για την παράκαμψη των διαφημίσεων. Αν μου ζήταγε από την αρχή τέτοιο πράγμα δεν θα ανέβαζα link.Η ΕΤ3 όντως συνεχίζει. To site που δίνεις όμως ίσως είναι επικίνδυνο αφού ζητάει να εγκαταστήσει το δικό του πρόγραμμα για να παρακολουθήσεις το κανάλι. Το http://www.thepressproject.gr/ είναι η ασφαλής επιλογή.
Τα κανάλια της ΕΡΤ δεν έχουν σταματήσει να εκπέμπουν ψηφιακά. Εκπέμπουν ακόμα, και τους αλλάζουν συχνά την συχνότητα μάλιστα. Κάπου ανάμεσα στην 28 και την 34 κινούνται. Αλλά τους κυνηγάνε οι αρχές και τους καπελώνουν. Γιαυτό και αλλάζουν συχνά συχνότητες, αλλά πάλι τους βρίσκουν και τους καπελώνουν. Στο ψηφιακό σήμα αν πέσουν δύο κανάλια μαζί στην ίδια συχνότητα αχρηστεύονται και τα δύο και δεν κατεβαίνει τίποτα στον δέκτη. Με λίγα παράσιτα από τις αρχές και η συχνότητα είναι άχρηστη. Όχι σαν την αναλογική τηλεόραση που μπορεί να υπάρχουν και οι δύο έστω και με χιόνια. Γιαυτό και τους έριξαν όλους τους αναλογικούς πομπούς, αλλά τους αφήνουν στα ψηφιακά. Απλά τους καπελώνουν. Εγώ τους βρίσκω συνέχεια στις συχνότητες αυτές, αλλά δεν κατεβαίνει ποτέ κανένα κανάλι. Ελάχιστοι τους πιάνουν, ή γείτονες ή κάποιοι που φαίνεται βρίσκουν κάποια τρύπα στα παράσιτα.Τι βλέπουν τα ματακια μου και δεν το πιστεύουν?εκπεμπει ξανά το ΕΡΤ HD!μαλλον το πειρατικο ειναι γιατί βλέπω όλα τα κανάλια της ΕΡΤ...συχνότητα 29
Last edited by a moderator: