Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Re: Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κάνει μεγάλη εντύπωση!!:smile:

δικιο εχεις δεν περιμενα και τιποτ αλλο απο τα τσοντοκαναλα που λεει και η χ.α

Γεννήθηκα στη Σουηδία - μεγάλωσα στη Σουηδία, οι εικόνες που βλέπω στην ΕΤ1 με τρομάζουν, μου δημιουργούν πολεμικό κλίμα.

Πάντως είναι τουλάχιστον τραγικό να έχουν εικόνα από το ραδιομέγαρο τα μεγαλύτερα ξένα δίκτυα και οι ελληνικοί ιδιωτικοί σταθμοί να έχουν συσσοβίτη και τουρκιά. Όλα τα κορυφαία τους στελέχη στην ΕΡΤ "φτιάχτηκαν" κανείς δεν έχει τα πελέ να πεί βγάλτε εικόνα από το ραδιομέγαρο στον αέρα????

Εγώ θέλω να δώσει πως θα αποτρέψουν το πλιάτσικο που πιστεύω ότι θα γίνει...

Γιατί ως γνωστό, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

Καλά ρε σεις χαμπάρι δεν έχετε πάρει για την απεργία των τεχνικών όλων των σταθμών σε συμπαράσταση προς τους συναδέλφους της ΕΡΤ με σκοπό όλος ο κόσμος να παρακολουθεί την ΕΡΤ ???

Εγώ θέλω να δώσει πως θα αποτρέψουν το πλιάτσικο που πιστεύω ότι θα γίνει...

Μα δεν άκουσες την ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών ???

Θα διασφαλίσουν την ακεραιότητα των κτηριακών εγκαταστάσεων που πλέον τους ανήκουν.....

Last edited by a moderator:
Πάτρα off και στην ψηφιακή και στην αναλογική. Πλέον μόνο από τη Nova, ΕΤ1 και ΝΕΤ, ΕΤ3 έχει κλείσει.

Έχω σοκαριστεί. Βιώνουμε απίστευτες καταστάσεις.

Θα μπορούσαν ΠΡΩΤΑ να ιδρύσουν την νέα εταιρία και να την στελεχώσουν και στην συνέχεια να προβούν στις αλλαγές. Όχι λουκέτο ... ρεζιλίκια!

Ψηφιακή τέλος και αρχίζουν και πλησιάζουν τα καρουμπαλάκια .....

Πάτρα off και στην ψηφιακή και στην αναλογική. Πλέον μόνο από τη Nova, ΕΤ1 και ΝΕΤ, ΕΤ3 έχει κλείσει.

Όπως και νά'χει,είναι θέμα λεπτών να κλείσουν σ'όλη την επικράτεια.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Αλλά τα φασισταριά δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει.

Σέρρες παίζουν ακόμα ΕΤ1/ΝΕΤ... Για πόσο, άγνωστο.....................