Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

δείτε και το webtv γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ
είμαι ο μόνος ?

Μπαίνει πολύς κόσμος στο site και έχει κλατάρει....

Σε όλη την Ελλάδα οι τεχνικοί πάνε και ανεβάζουν διακόπτες στους πομπούς.... Αντάρτικο απόψε...

Να ρωτήσω ρε παιδιά όντας άσχετος: Πως (τεχνικά) διακόπτεις τη μετάδοση τηλεοπτικού σήματος; Με εντολή στη ΔΕΗ,ΟΤΕ πως και ποιος μπορεί να το κάνει ;
Απίστευτα πράγματα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Σταμάτησαν την εκπομπή οι δημοσιογράφοι. Τέλος - εικόνα και ήχο μόνο από το προαύλιο.

Ο 105.5 και ο 902 δίνουν βήμα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Ανεβαίνει πορεία στο ραδιομέγαρο.

Θα μείνω σε μια κουβέντα που ακουσα απο τον Κακλαμάνη να λεει σε κάποιον αστυνομικό: Προσπαθείστε να κρατήσετε την τάξη, γιατι αλλιώς απόψε στην Ελλάδα θα γίνει αυτό που δεν έγινε τα τελευταία 3 χρόνια.

Ρεζίλι των σκυλιών γιναμε πάλι. Το αναλογικό στην Γλυφάδα/Τερψιθέα παίζει

Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Σε μένα πάντως γύρω στις 22:45 σταμάτησε να παίζει, μετά από λίγο επανήλθε, στο webtv δεν έχω δει ακόμα τι γίνεται......

Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται ο χοντρός, ο βλεφαροπτωτιστής και ο καταθλιπτικός. Αλλά ντρέπομαι εγώ γιατί τους άφησα τόσα χρόνια.

Είναι δυνατόν; Τα ΜΑΤ ξέρουν εκτός από δακρυγόνα να κατεβάζουν και διακόπτες στην ΕΡΤ;

Οσο συνεχίζουμε να το σχολιάζουμε διαδικτυακα τίποτα δεν θα γίνει. Στη διχόνοια και στο φόβο μας βασίζονται.

Μία απορία μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει και όχι να έχουμε να λέμε.
Σε ένα λογαριασμό της ΔΕΗ των 100 ευρώ χωρίς το χαράτσι πόσο είναι το ακριβέ ποσό που δίναμε για ερτ, το ακριβές όχι συνολικά τα ποσά υπέρ τρίτων?
Το ποσό ήταν στάνταρ ή αναλογικά υπολογιζόμενο?

Καλησπερα παιδια, γνωριζουμε τι γινεται με το ΚΙΝΟ (που εκπεμπει μεσω ΝΕΤ) στα καταστηματα ΠΡΟΠΟ απο αυριο. Εχω κανει μερικες εγκαταστασεις και προσπαθω να δω τι θα κανουμε απο αυριο.

Στα δορυφορικά παίζει...λέτε οι ματατζήδες να κατεβάσουν και τον HOTBIRD?

Πολύ βολική για κάποιους -για πολλοστή φορά- η απεργία της ΕΣΗΕΑ...