Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Το euronews έχει sidepanel ακόμα …
Από πού έχουν το feed ?

Είμαστε πάντως άθλιοι, μια τέτοια μέρα, με ένα τοσο μεγάλο γεγονός και να μην έχεις, πλεον, από που να ενημερωθείς για τα δρώμενα.
Ε Λ Ε Ο Σ .....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Ειναι γνωστα αυτα τα σκανδαλα και αυτος υποτιθεται ειναι και ο λογος που κλεινει. Τωρα αν στην καινουρια εταιρεια ξαναρχισουν τα ιδια τι να πω; και εγω εχω τις αμφιβολιες μου, αλλα τουλαχιστον ελπιζω να μειωθουν κατα πολυ αυτα τα φαινομενα λογο της συρρικνωσης της εταιρειας. Αν η συψη ειναι τοσο βαθεια προχωρημενη που δεν σωζετε ο ασθενης ισως οντως να ειναι καλυτερη η ευθανασια και η δημιουργια απο την αρχη για κατι καινουριο.

Ο λόγος που κλείνει είναι για να συμπληρωθεί ο αριθμός των απολυμένων που θέλει η τρόικα και όχι οι γελοίοι λόγοι που είπε ο Κεδίκογλου.

ΔΕΛΤΑ ΤV αναλογικό από Ξάνθη τΗΝ κάνει αναμετάδοση!!! μήπως την δείχνει WEB;

στο action στα επίγεια έχει μια εκπομπή που έχει εικόνα από το στούντιο και τον χώρο έξω από το ραδιομέγαρο

Λένε πως τα ΜΑΤ ρίχνουν τους πομπούς και πάνε οι ΟΤΕτζήδες και ανεβάζουν ξανά τα link...

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΜΗ" ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ. ΝΑ ΧΕ.Ω ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ !!!!!! :devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Action live24. Επεσα πάνω σε αυτό το κανάλι που έχει live εικόνες. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει, πρώτη φορά το βλέπω

Καπου διαβασα οτι εκπεμπουν αναλογικα. Εβαλα τα αναλογικα καναλια, αλλα τιποτε.
Διαβασα οτι εκπεμπει και απο ιντερνετ. Το δοκιμασα και δουλευει στο παρακατω Link. Επισης λενε οτι το ΕΡΤ world εκπεμπει κανονικα στο εξωτερικο.
http://livetvgreece.blogspot.gr/2012/09/902-tv_10.html

Last edited:
Λένε πως τα ΜΑΤ ρίχνουν τους πομπούς και πάνε οι ΟΤΕτζήδες και ανεβάζουν ξανά τα link...

καλά οι ΟΤΕτζήδες ξέρουν,οι ματατζήδες πως ρίχνουν τους πομπούς με δακρυγόνα?