Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

στα @@ μας οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, αν είναι χαραμοφάηδες ή προσλήφθηκαν αναξιοκρατικά ή έστω υπάρχει τέτοια υποψία να απολυθούν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει πώς πρέπει να διαλύσουμε το κράτος, και κυρίως τους κερδοφόρους οργανισμούς.

Περιμένω ακόμη να κλείσουν τα ιδιωτικά παράνομα βοθροκάναλα που χρωστάνε δισ. και έχουν κάνει κατάληψη συχνοτήτων. Εκείνα πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιός τα κοιτάει. Δηλαδή, ρε Δίδυμε, εσύ δεν βλέπεις ΕΡΤ και δεν ακούς ΕΡΑ, αλλά βλέπεις Τράγκα, Χίο, τηλεμάρκετινκ και Κωνσταντίνου και Ελένης; και μετά θες να σε πάρουμε και στα σοβαρά; λολ!

Φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !

Όποιος χρωστά ή έχει κλέψει χρήμα από τον ελληνικό λαό να παίρνει έστω και σιγά σιγά τον πούλο !

Δεν με νοιάζει πως θα τον λένε , ΕΡΤ , Πασόκ , Νέα Δημοκρατία , όλοι στον αγύριστο !!!

Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Μπράβο ρε παληκάρια , τέτοια συμπαράσταση στους σκληρά εργαζόμενους , χαμηλόμισθους της ΕΡΤ δεν την περίμενα !!! :SFGSFGSF:
Έτσι να τα χώνατε σε όλα τα πράγματα...

Όσοι γουστάρουν να πληρώνουν ΕΡΤ ας κάνουν δήλωση : ''ναι θέλω να πληρώνω μέσω ΔΕΗ την ΕΡΤ ακόμα και ας μην την βλέπω ποτέ'' .
Όχι να πληρώνουμε όλοι την μ@λ... την δικιά τους.
Να δούμε πόσοι από όλους εσάς που και καλά σας κόπτει για τους 2500 άνεργους θα πείτε ναι θέλω να πληρώνω !

Φτάνει πια , the party is over !

Δεν γουστάρω ρε παιδί μου να χρυσοπληρώνω ντε και καλά για το απολύτως τίποτα 2500 πασόκους , ψευτοαριστερούς και όλα τα υπόλοιπα
μνημονιακά κατακάθια.

Στο κάτω-κάτω δεν τους βλέπω ρε παιδί μου , όπως άλλωστε και οι περισσότεροι !

Το άβατάρ σου πήρε το κόκκινο χάπι, εσύ πήρες το μπλε.

Αν μετά από 350 μηνύματα και 2 χρόνια μνημονίου κατάλαβες αυτά που έγραψες, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Να κάνω δήλωση να μην πληρώνω και τους αγρότες μιας και δεν τρώω ζαρζαβατικά?
Να κάνω δήλωση να μην πληρώνω φόρους παντός είδους φόρους μιας και αποδεδειγμένα πηγαίνουν στα χέρια ληστών?
Αλήθεια...το ΦΠΑ γιατί το πληρώνουμε?
Δεν έχω πάρει ούτε μισό δάνειο...τις τράπεζες γιατί τις πληρώνω?

Προφανώς έσται ήμαρ...απλά, δεν είναι ακόμα η ώρα της.

Με χαρά μαθαίνω ότι σε πολλούς κατά τόπους σταθμούς ανά την Ελλάδα ξενύχτησε και αρκετός απλός κόσμος.

Ελπίδα...!!!:SFGSFGSF:

Τζίμη, η μόνη ελπίδα είναι κάτι απρόβλεπτο και μαζικό. Σ' αυτό δεν υπάρχει άμυνα. Στο τέλος-τέλος, πάντα μια σταγόνα είναι που ξεχειλίζει ένα ποτήρι. Αδιάφορο ποια θα είναι η αφορμή. Ας είναι και η ΕΡΤ...

Last edited by a moderator:
στα @@ μας οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, αν είναι χαραμοφάηδες ή προσλήφθηκαν αναξιοκρατικά ή έστω υπάρχει τέτοια υποψία να απολυθούν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει πώς πρέπει να διαλύσουμε το κράτος, και κυρίως τους κερδοφόρους οργανισμούς.

Περιμένω ακόμη να κλείσουν τα ιδιωτικά παράνομα βοθροκάναλα που χρωστάνε δισ. και έχουν κάνει κατάληψη συχνοτήτων. Εκείνα πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιός τα κοιτάει. Δηλαδή, ρε Δίδυμε, εσύ δεν βλέπεις ΕΡΤ και δεν ακούς ΕΡΑ, αλλά βλέπεις Τράγκα, Χίο, τηλεμάρκετινκ και Κωνσταντίνου και Ελένης; και μετά θες να σε πάρουμε και στα σοβαρά; λολ!
+1000
για σένα Δίδυμε ... τα "συγχαρητήρια" μου για αυτές τις βλακείες που λες!!! Η ιδέα να κλείσεις την κρατική τηλεόραση είναι το ρεζουμέ όχι το να απολυθούν χαραμοφάηδες. Αν ήθελαν θα έδιωχναν αυτούς αλλά δεν θα έκλειναν την ΕΡΤ. Βλέπεις και την "δύναμη" της ψηφιακής αφού κλείνουν μαζί και ιδιωτικά! Καλώς να μας έρθει ο ψηφιακός μεσαίωνας και ας βάλουμε εκεί που ξέρουμε την οικογένεια Κλικλίκου!

Και για πρώτη φορά ας κάνουν μαζί κάτι Ολυμπιακοί και Παναθηναικοί... Ας μην δούν καθόλου τον αγώνα μπάσκετ, ας τον ακούσουν από οποιοδήποτε ραδιόφωνα αλλά ας μην τον δούν! Ας πάρει Ο Αντ1 1% και πιό κάτω !!! Ακούστε τον από το ράδιο αλλά μην τον δείτε!! Ας δούν ότι η πρώτη "σκύλευση" δεν θα περάσει!!! Αν συμφωνείτε περάστε το κια σε άλλους! Άντε ρε παιδιά να κάνουμε μια συμβολική κίνηση!

Και για πρώτη φορά ας κάνουν μαζί κάτι Ολυμπιακοί και Παναθηναικοί... Ας μην δούν καθόλου τον αγώνα μπάσκετ, ας τον ακούσουν από οποιοδήποτε ραδιόφωνα αλλά ας μην τον δούν! Ας πάρει Ο Αντ1 1% και πιό κάτω !!! Ακούστε τον από το ράδιο αλλά μην τον δείτε!! Ας δούν ότι η πρώτη "σκύλευση" δεν θα περάσει!!! Αν συμφωνείτε περάστε το κια σε άλλους! Άντε ρε παιδιά να κάνουμε μια συμβολική κίνηση!

Εγώ θέλω να τον δω. Αν ακούσεις σε ποιο κανάλι θα παίξει, πόσταρε το..

Αναζητούνται επενδυτικές επιλογές για τα 12 ευρώ που θα γλυτώσουμε από το τέλος (ή χαράτσι χθες για τον ανεκδιήγητο κυβερνητικό εκπρόσωπο). Η ΔΕΠΑ είναι καλή επιλογή, τώρα που δεν υπάρχει και η Gazprom στη μέση να μας χαλάσει τη δουλειά; :Banane0:

Εγώ θέλω να τον δω. Αν ακούσεις σε ποιο κανάλι θα παίξει, πόσταρε το..

θα το δεις στον αντ1 αλλά σας εύχομαι με όλη την καρδιά να μην δεις το τελευταίο πόντο για διαφημίσεις και να σας το κλείσουν με πετρέλη
πραγματικά όμως

Last edited:
Μπράβο ρε παληκάρια , τέτοια συμπαράσταση στους σκληρά εργαζόμενους , χαμηλόμισθους της ΕΡΤ δεν την περίμενα !!! :SFGSFGSF:
Έτσι να τα χώνατε σε όλα τα πράγματα...

Όσοι γουστάρουν να πληρώνουν ΕΡΤ ας κάνουν δήλωση : ''ναι θέλω να πληρώνω μέσω ΔΕΗ την ΕΡΤ ακόμα και ας μην την βλέπω ποτέ'' .
Όχι να πληρώνουμε όλοι την μ@λ... την δικιά τους.
Να δούμε πόσοι από όλους εσάς που και καλά σας κόπτει για τους 2500 άνεργους θα πείτε ναι θέλω να πληρώνω !

Φτάνει πια , the party is over !

Δεν γουστάρω ρε παιδί μου να χρυσοπληρώνω ντε και καλά για το απολύτως τίποτα 2500 πασόκους , ψευτοαριστερούς και όλα τα υπόλοιπα
μνημονιακά κατακάθια.

Στο κάτω-κάτω δεν τους βλέπω ρε παιδί μου , όπως άλλωστε και οι περισσότεροι !

Εδώ σου βάλανε χαράτσι ακριβως στον ιδιο λογαριασμο και κειμενεται απο 4 εως 25 φορες παραπανω, χωρις να σου προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε
και δεν έγιναν και πολλά. (για να μην πω τιποτε). Τα 50 ευρω το χρόνο (που το 25% παει στα ...φωτοβολταικά!!) ειναι απλά χαρτζηλίκι
Και στη τελική (μιας και ειμαστε σε σχετικό forum) ένα δωρεάν κανάλι HD το δώσαν....
Ξερεις, και για σχολεία πληρώνεις, αλλά άν δεν εχεις παιδιά θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω?

Ολα τα πράγματα έχουν μία αξία και ένα σχετικό "βάρος". Ολα αυτά που γίνονται είναι δυσανάλογα του προβλήματος, και αν δεν σταθούμε σε κρυφές σκοπιμότητες
δείχνει τεράστια αδυναμία της κυβέρνησης να αλλάξει κάτι.
Το να τα κανεις όλα σταχτη και burbery είναι εύκολο. Το να τα αλλάξεις πραγματικά όμως θέλει κότσια, που προφανως δεν υπάρχουν.
Και βεβαια ειναι κίνηση πανικού. Δλδ δεν μπορουσαν ΤΟΣΟ καιρο με αυτο το τρόπο να κλείσουν συμβολικα πχ τον οργανισμό αποξηρανσης της κωπαίδος?
Η του ανεγερσεως μουσειου ακροπόλεως? Τι φοβήθηκαν? μηπως πλυμυρισει η κωπαίδα ή μηπως γκρεμιστεί το μουσειο?

Ελλάδα Καληνύχτα, δεν υπαρχει ελπίς..

Δεν είναι σίγουρο ακόμα ποιο κανάλι θα δείξει τους τελικούς του μπάσκετ. Δεν αποφασίζει πλέον η ΕΡΤ, αλλά ένας επίτροπος του ΥπΟικ.
Την απόφαση θα την μάθουμε αργότερα.

Εγώ ως κακός που είμαι πάντα, εύχομαι στο κανάλι που θα πάρει τον αγώνα (και τα υπόλοιπα, φόρμουλα 1), να... καούν οι πομποί του! :smash:

Ρε παδιά...ντροπή μας ! Χθες έγινε μια ενέργεια που ήταν καθαρό πραξικόμημα,μια ενέργεια που όμοια της δεν έγινε ποτέ και πουθενά σε ολόκληρο τον κόσμο,ούτε καν από τα σκληρότερα απολυταρχικά καθεστώτα κι εμείς καθόμαστε κι ασχολούμαστε με το αν έπρεπε να απολυθούν οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ ?
Να φύγουν όλοι ένας,ένας ! Όμως το Δημόσιο φορέα ενημέρωσης δε θα τον κλείσεις ποτέ ! Κατάργησε αν θέλεις τα 5 κανάλια και άφησε μόνο ένα,κάνε το ίδιο και με το ραδιόφωνο και τα υπόλοιπα,αλλά δε θα κλείσεις ποτέ το Δημόσιο φορέα ενημέρωσης (αυτό είναι η ΕΡΤ, όχι μόνο ΔΕΚΟ ). Και πως τον κλείνεις...βγάζεις μια απόφαση,την ανακοινώνεις μ´έναν τραγικά αντιπαθή άνθρωπο (θυμάμαι το χαστούκι που είχε φάει παλιότερα στη Βουλή και γαργαλιέται το χέρι μου) και μέσα σε 6 ώρες στέλνεις τα ΜΑΤ και...τέλος !
Άν δεν είναι χούντα αυτό,τότε τι είναι ??? Ποιος τόλμησε ποτέ όχι μόνο να κλείσει Δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο,αλλά να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο - έστω κι αν έκλεινε συνοικιακή καφετέρια με 3 υπαλλήλους ?
Και όχι τίποτε άλλο....μπορεί με τον ίδιο τρόπο το απόγευμα να κλείσει π.χ. τη ΔΕΗ ή τον ΟΤΕ και οι τηλεπικοινωνίες της χώρας να εξαρτώνται αποκλειστικά από τη VODAFONE και τη WIND...
Ντροπή...δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα...