Μπράβο ρε παληκάρια , τέτοια συμπαράσταση στους σκληρά εργαζόμενους , χαμηλόμισθους της ΕΡΤ δεν την περίμενα !!! :SFGSFGSF:
Έτσι να τα χώνατε σε όλα τα πράγματα...
Όσοι γουστάρουν να πληρώνουν ΕΡΤ ας κάνουν δήλωση : ''ναι θέλω να πληρώνω μέσω ΔΕΗ την ΕΡΤ ακόμα και ας μην την βλέπω ποτέ'' .
Όχι να πληρώνουμε όλοι την μ@λ... την δικιά τους.
Να δούμε πόσοι από όλους εσάς που και καλά σας κόπτει για τους 2500 άνεργους θα πείτε ναι θέλω να πληρώνω !
Φτάνει πια , the party is over !
Δεν γουστάρω ρε παιδί μου να χρυσοπληρώνω ντε και καλά για το απολύτως τίποτα 2500 πασόκους , ψευτοαριστερούς και όλα τα υπόλοιπα
μνημονιακά κατακάθια.
Στο κάτω-κάτω δεν τους βλέπω ρε παιδί μου , όπως άλλωστε και οι περισσότεροι !
Εδώ σου βάλανε χαράτσι ακριβως στον ιδιο λογαριασμο και κειμενεται απο 4 εως 25 φορες παραπανω, χωρις να σου προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε
και δεν έγιναν και πολλά. (για να μην πω τιποτε). Τα 50 ευρω το χρόνο (που το 25% παει στα ...φωτοβολταικά!!) ειναι απλά χαρτζηλίκι
Και στη τελική (μιας και ειμαστε σε σχετικό forum) ένα δωρεάν κανάλι HD το δώσαν....
Ξερεις, και για σχολεία πληρώνεις, αλλά άν δεν εχεις παιδιά θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω?
Ολα τα πράγματα έχουν μία αξία και ένα σχετικό "βάρος". Ολα αυτά που γίνονται είναι δυσανάλογα του προβλήματος, και αν δεν σταθούμε σε κρυφές σκοπιμότητες
δείχνει τεράστια αδυναμία της κυβέρνησης να αλλάξει κάτι.
Το να τα κανεις όλα σταχτη και burbery είναι εύκολο. Το να τα αλλάξεις πραγματικά όμως θέλει κότσια, που προφανως δεν υπάρχουν.
Και βεβαια ειναι κίνηση πανικού. Δλδ δεν μπορουσαν ΤΟΣΟ καιρο με αυτο το τρόπο να κλείσουν συμβολικα πχ τον οργανισμό αποξηρανσης της κωπαίδος?
Η του ανεγερσεως μουσειου ακροπόλεως? Τι φοβήθηκαν? μηπως πλυμυρισει η κωπαίδα ή μηπως γκρεμιστεί το μουσειο?
Ελλάδα Καληνύχτα, δεν υπαρχει ελπίς..