Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,364 16 September 2008 #21 Δες ποιά σου λείπουν και ενημέρωσε με .... έχω τα πιο πολλά τεύχη στο υπόγειο και εφόσον έχεις συλλεκτική μανία, ευχαρίστως να στα χαρίσω .....
Δες ποιά σου λείπουν και ενημέρωσε με .... έχω τα πιο πολλά τεύχη στο υπόγειο και εφόσον έχεις συλλεκτική μανία, ευχαρίστως να στα χαρίσω .....
skysound Supreme Member 28 January 2007 7,286 Θεσσαλονίκη 16 September 2008 #22 Tελικα κυκλοφόρησε: http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=2019&cat_id=28
Δημήτρης Ν. AVClub Fanatic 17 June 2006 10,209 Θεσσαλονίκη 16 September 2008 #23 Απάντηση: Re: Κλεινει το περοδικο ΗΧΟΣ? Δημοκηδής said: Δες ποιά σου λείπουν και ενημέρωσε με .... έχω τα πιο πολλά τεύχη στο υπόγειο και εφόσον έχεις συλλεκτική μανία, ευχαρίστως να στα χαρίσω ..... Click to expand... αμαν ... έχεις παλιά τεύχη με δισκοκριτικές του Ζήλου και του Λύμπε , που ενδεχομένως μου λείπουν; Για κάτσε να βγάλουμε καμμμιά φωτοτυπία πριν τα χαρίσεις
Απάντηση: Re: Κλεινει το περοδικο ΗΧΟΣ? Δημοκηδής said: Δες ποιά σου λείπουν και ενημέρωσε με .... έχω τα πιο πολλά τεύχη στο υπόγειο και εφόσον έχεις συλλεκτική μανία, ευχαρίστως να στα χαρίσω ..... Click to expand... αμαν ... έχεις παλιά τεύχη με δισκοκριτικές του Ζήλου και του Λύμπε , που ενδεχομένως μου λείπουν; Για κάτσε να βγάλουμε καμμμιά φωτοτυπία πριν τα χαρίσεις