Κλείνουμε τα έξι χρόνια μας!!.....

συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όσους οργάνωσαν την βραδιά - και του χρόνου.

Απάντηση: Re: Κλείνουμε τα έξι χρόνια μας!!.....

Συγγνωμη που θα χαλασω το καλο κλιμα του νηματος, αλλα πρεπει να κανω επισημη καταγγελια.
Ενω περασα 2 φορες και στην αρχη και στο τελος της βραδιας, τουρτα δεν μου κρατησατε.
Το ελαχιστο που μπορει να κανει το φορουμ ως εξιλεωση, ειναι διπλο κομματι του χρονου...
αλλιως επιφυλασσομαι για την χρησιμοποιηση καθε νομιμου μεσου.

Δυστυχως βρισκομαι εκτος Αθηνων απο χτες το βραδυ.Χαιρομαι που ολοι περασατε καλα,συγχαρητηρια στην Καλλη,στον Κουν και τον Καπτεν που ετρεξαν.

Ελπιζω και πιστευω οτι του χρονου που θα εχουμε σωθει απο τα δισεκατομυρια των καναδων ομογενων θα ειμαστε ακομα περισσοτεροι και με καινουρια συστηματα...:ADFADF1:

ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία της βραδιάς .Και του χρόνου ξανά μαζί.

Κώστα έφυγες μόνος .....? ή συνεχίστηκε αλλού για να σ έχω το νου μου ......

Ευχαριστούμε θερμά την Κάλλη μας, για όλη την διοργάνωση και τον συντονισμό, για μιά χρονιά ακόμη.
Ευχαριστούμε το μαγαζί για το άψογο σέρβις.
Ευχαριστούμε τους παλιούς φίλους που είδαμε ξανά και τους πολλούς καινούργιους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έδωσαν τη χαρά να τους γνωρίσουμε απο κοντά.
Ευχαριστούμε και αυτούς που θέλησαν να έρθουν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Ευτυχώς, η επόμενη ευκαιρία είναι κοντά χρονικά, οπότε θα χαρούμε να τους δούμε εκεί
Και του χρόνου με υγεία, γι όλους σας :ernaehrung004:

Χρόνια Πολλά στο αγαπημένο μας forum! :music-smiley-005:
Πάντα τέτοια! Οι εκδηλώσεις μας ν' αυξάνονται και να πληθύνονται. Και τα μέλη μας να βρίσκονται και να χαιρόμαστε τις παρέες που φτιάχνουμε!

Από την Κρήτη που βρίσκομαι δεν γινόταν να έλθω, δυστυχώς. :frown:
Ζηλεύω που έχασα το γλέντι, αλλά τι να κάνουμε, τέλος πάντων.

Συγχαρητήρια σ' όλους. Που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις.

Λοιπόν και του χρόνου νά' μαστε καλά και να καταφέρουμε να έλθουμε και όσοι δεν μπορούσαμε! -bye-

Χρονια πολλα στο κλαμπ...
Δυστυχως δεν καταφερα να ερθω με την συζυγο....πιστευω να τα καταφερω στο επομενο γεγονος...

Πράγματι μια ωραία βραδιά με πολύ εύγευστα γλυκά. Χάρηκα που είδα τον Tyler ? Durden που με σύστησε σε κάποια παιδιά, τον Οικονομίδη που είχα να τον δω από την ακρόαση ντακ στο σπίτι του.

Η βραδιά κύλησε με τη νέα γνωριμία και με την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον τεχνικό (vintage service) καθώς και με τον Παπαδάτο.

Η επιβεβαίωση ότι η αμεσότητα της επαφής δεν υποκαθίσταται από καμιάς μορφής εικονική επικοινωνία.
Τα πρόσωπα ήταν εκεί και έλεγαν ότι δεν μπορούν να πουν οι λέξεις.
Άνθρωποι ζεστοί, φιλικοί με ψυχική ακτινοβολία.
Αλληλεγγύη και συντροφικότητα, η λύση στη πολυμέτωπη κρίση της εποχής μας.
Ευχαριστούμε όλους για όλα...
:SFGSFGSF:

ΥΓ. Καπετάνιε, Μιχάλη, Ηλία, tmjuju και ... που λόγω ηλικίας ξεχνάω, χάρηκα ιδιαιτέρως για τη γνωριμία.

:ernaehrung004:

Χάρηκα επίσης που σε γνώρισα από κοντά Γρηγόρη, χαιρετισμούς στη γυναίκα σου.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν για την διοργάνωση της βραδυάς,περάσαμε καταπληκτικά.
Και του χρόνου παίδες :2thumb22sup:

πολλα μπραβο στα παιδια που οργανωσαν αυτη την συναντηση.περασα πολυ ομορφα και χαρηκα που ειδα και γνωρισα καποια απο τα μελη του forum που ανταλασσουμε αποψεις.
και του χρονου!!!

Πράγματι μια ωραία βραδιά με πολύ εύγευστα γλυκά. Χάρηκα που είδα τον Tyler ? Durden που με σύστησε σε κάποια παιδιά, τον Οικονομίδη που είχα να τον δω από την ακρόαση ντακ στο σπίτι του.

Η βραδιά κύλησε με τη νέα γνωριμία και με την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον τεχνικό (vintage service) καθώς και με τον Παπαδάτο.

Τον Οικονομίδη δε νομίζω να τον είδες, γιατί τον ψάχνουμε πολλοί... :)
Εμένα μάλλον με είδες (Οικονομόπουλος) και μια χαρά περάσαμε!!! :ernaehrung004:

Να πω κι εγώ πως χάρηκα πολύ που είδα γνωστούς φίλους και γνώρισα καινούργιους!
Το AV club μοιάζει ανεξάντλητο από φίλους, σε εμένα τουλάχιστον που είμαι ακόμα μικρός... (λέμε τώρα...)

Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα σε αντίστοιχες εκδηλώσεις και να περάσουμε το ίδιο καλά!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AVClub!!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της όμορφης γιορτής. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και τους Tyler ? Durden, economo & loudobic για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μας !

Re: Απάντηση: Re: Κλείνουμε τα έξι χρόνια μας!!.....

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της όμορφης γιορτής. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και τους Tyler ? Durden, economo & loudobic για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μας !

Άγγελε καλώς ήρθες στο club! :ernaehrung004:
Να μην ευχαριστείς κανέναν, η καλή παρέα εκτιμάται κι από τις 2 πλευρές!
Ελπίζω από τον loudobic να αντιλήφθηκες ποιό είναι το παράδειγμα προς αποφυγήν! :jester: (αστειεύομαι)

Μακάρι να καταφέρω να ξεκλέψω λιγο χρόνο να κάνουμε καμιά ακρόαση! -bye-

Tyler, loudobic, FabiaWRC, Vintage Service, Παπαδάτος και πόσοι άλλοι νέοι φίλοι, χάρηκα πολύ για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
Η παρέα είναι πάντα ενδιαφέρουσα!

Εις το επανειδείν και για τους γνωστούς "νυχτερινούς" τύπους βλ. frangoulis, blachos, DomieMic, Δημήτρη Θ, Δημητρακούδη, rebelos, Φίλιππος Φ., magellan κτλ κτλ κτλ :music-smiley-005:

Αν ξέχασα και κανέναν (που ξέχασα σίγουρα) θα κάνουμε review στην έκθεση! :)

Υ.Γ. ο Διονύσης (DIPIE) ήρθε?