Κλείσαμε τα 5 και σας προσκαλούμε..

Εγώ μπορώ να γίνω x2? Το ερωτηματικό όμως να παραμείνει.... :ernaehrung004:

- ΔημΔημ
- FragoulisNaval x2
- Guybrush
- Andreas Dermitzakis x2
- Maestro x2
- Simos.I
- Φίλιππος Φ.
- takisot
- onlineN
- mdvq
- PanMan
- Σπύρος Σούρλας
- Γιώργος Κουνελάκης
- Κωστας Λυμπεροπουλος
- cacau (?)
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ x2
- Stratos x2
- suzakias
- Κάλλη Συνοδινού
- Photis x2
- opsim x2
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
- azouts
- ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ x2
- CHE GUEVARA
- Back Door Man
- Στέλιος Π.
- vintage service
- Magellan x2
- Budda
- Νότης
- manolara (x2?)
- KleKoR x2 (?)
- Ηλίας Κ
- Tzimisce (?)
- SPYROS A.
- Budda x2
- ROOKIE
- Λάκης (?)
- Κώστας Γκαβάκος
- christos
- Δημήτρης Δ.
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
- Tyler? Durten
- Δημήτρης Θ. + Λεπα

57! :smile:

καλησπέρα.
μόλις Ίδα το μήνυμα μακάρι να το είχα δι νωρίτερα θα ερχόμουνα. την επόμενη φορά μέσα για να γνωριστούμε!
χρόνια πολλά !!!!! :party:

να τα εκατοστησεις avclub!!!!! καλη διασκεδαση σε ολους δυστυχως λογω ελαφρας αδιαθεσιας της προχωρημενης σε εγκυμοσυνη γυναικας μου δεν θα καταφερουμε τελικα να ερθουμε, του χρονου να μαστε καλα !!!!

Να τα χιλιάσεις avclub και εύχομαι στα παιδιά που το κρατάνε να είναι πάντα δυνατοί και υγιής. Δυστυχώς εμείς απ' τα νησιά (Ηράκλειο Κρήτης) δεν έχουμε την δυνατότητα να σας δούμε από κοντά.

Μπραβο στα παιδια ...ηταν μια ομορφη και απλη εκδηλωση ...ηταν επισης πολυ ομορφο να γνωριστουμε και με τα μελη που δεν γνωριζομαστε μεχρι τωρα ....

σοφη επιλογη του χωρου ομορφος και ησυχος και με καθαρα ποτα ....

και του χρονου παιδια πιο πολλοι και με το ιδιο κεφι .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Βρε παιδια...πρεπει να λυσουμε το προβλημα της αναγνωρισης μεταξυ μας, ( ισως να μην τοχω μονο εγω...)
Μπαινω στο Alba. Τι λεω ; Φωναζω δυνατα "onlineN- παρων!" ; Παω και συστηνομαι σε ολους εναν-εναν μεχρι να ανακαλυψω αυτους που ξερω περισσοτερο; Εχω θεμα απ οτι βλεπετε.. Πως τοχετε λυσει εσεις;

Παω και συστηνομαι σε ολους εναν-εναν μεχρι να ανακαλυψω αυτους που ξερω περισσοτερο; Εχω θεμα απ οτι βλεπετε.. Πως τοχετε λυσει εσεις;

Βρίσκουμε την πιο όμορφη κοπέλα στο μαγαζί που κάθεται μόνη της, της λέμε ότι είμαστε από το AvClub και συστηνόμαστε.

Στη χειρότερη περίπτωση να μάθουμε το ονοματάκι της και το που κάθονται οι υπόλοιποι.

Στη καλύτερη να περάσουμε καλύτερα από ότι θα περνάγαμε σε μία συνάντηση του AvClub...