Κλειστά Ακουστικα για το Γραφείο/ΜΜΜ/Ταξίδια/Δρομο/Περπάτημα

Αγορα on ear ακουστικα

Καλησπερα κ Χρονια πολλα!

Θα ηθελα να με βοηθησετε με την επιλογη ακουστικων on ear. Κυρια χρηση μετακινησεις στο δρομο κ μετρο,ηλεκτρικο οποτε θα ηθελα καλη μονωση. Πηγη galaxy s5 κ πιο πολυ flac κ λιγα mp3. Μαξ 50 κ αν δν εχει μεγαλες ποιοτικες διαφορες, οσο φτηνοτερα τοσο καλυτερα!

Σας ευχαριστω!

Re: Αγορα on ear ακουστικα

Σε αυτά τα χρήματα ψιλο-δυσκολάκι το βλέπω.
Η καλύτερη επιλογή είναι τα AKG K451 που όμως μάλλον τα καταργούν και βλέπω έχει θέμα στοκ
στο amazon.de τα έχει 35 (=τσάμπα) αλλά λέει 1-3 μήνες! δεν ξέρω αν τις επόμενες μέρες αλλάξει κάτι.
Άλλη καλή επιλογή είναι το sennheiser px200 ii αλλά έχει περίπου 56 + μεταφορικά.
Για εμένα σε αυτά τα λεφτά πας στο AKG K511 που είναι over ear αλλά έχει μικρό μέγεθος και καλή μόνωση
και για 32 (από Ελλάδα μάλιστα) παίζει πολύ καλά εμένα τουλάχιστον μου άρεσε για budget.

Τα sennheiser μ αρεσουν! Μαλλον λεω να βαλω κ ενα 20αρι εξτρα κ να τα παρω απο skroutzομαγαζο, μιας κ τα θελω αμεσα.

Σ ευχαριστω για το κοπο σου!

Τίποτα , έχουν πολύ ωραίο ήχο εγώ έχω τα παλιά αυτά είναι καλύτερα.
Αν θέλεις και controls βγαίνουν και σε μοντέλο με χειριστήριο και μικρόφωνο.

Δε λεω χρησιμα controls κ mic αλλα πανε 95 κ ξεκινησα με 50 οριο... Δε βαριεσαι! Θα τα παρω σημερα, θα γραψω μετα εντυπωσεις! ( Σε συγκριση με ψειρες των 10 )

Τα πηρα πριν απο λιγο. Ο ηχος ειναι οντως ωραιος, σε σχεση με τις ψειρες η καθαροτητα ειναι μεγαλη. Το μονο π με προβληματιζει ειναι η μικρη ενταση που εχουν. Σε ροκ το μαξ ειναι ικανοποιητικο αλλα σε ορχηστρικη μουσικη μ φανηκαν καπως αδυναμα... Υπαρχει καποια δυνατοτητα ρυθμισης?

Είδα πως σε διαφορετικά κινητά η ένταση αυξάνεται. Στο galaxy j5 μου φάνηκαν πιο δυνατά. Οπότε λέτε μήπως με ένα mp3 player θα έχουν βελτίωση? Είδα το SanDisk Sansa ότι παίζει και flac και είναι σε καλή τιμή. Καμιά γνώμη?

Με γειά και καλές ακροάσεις.
Τα ακουστικά είναι 32 ohm πράγμα που σημαίνει ότι στα περισσότερα κινητά θα παίξουν
ικανοποιητικά αλλά όχι δυνατά πολύ.
Φυσικά από κινητό σε κινητό έχει διαφορές αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό.
Το sandisk έχει πιο δυνατή έξοδο σίγουρα και μάλλον πιο καλή ποιότητα ήχου από αρκετά κινητά.
Άλλες λύσεις είναι το fiio m3 ακόμα πιο δυνατό ή αν δεν σε πειράζει να κρέμει κάτι από το κινητό σου
ένας ενισχυτής ακουστικών όπως ο πολύ φθηνός και μικρός fiio A1.

Λέω να κάνω δοκιμές στον ηλεκτρικό και μετά θα κοιτάξω μήπως πάρω κάτι επιπλέον.

Σε ευχαριστώ φίλε για τη βοήθεια!