Κλειστε τους ενισχυτες ας μιλησουμε για γκαζια

Δεν ξερω για τον Cage αλλα το Μοτο ειχε αγορασει οντως 1 Nr750
Σε ποιον πρεπει να παρω π..α για να την παρω μια βολτα?

Το Augusta είναι μια εκπληκτική μηχανή αλλά δεν συμπαθώ καθόλου τα τετρακύλινδρα και τις υστερίες τους.Εγώ θέλω να χουφτώνω το γκάζι και όχι να το χαιδεύω!Όσον αφορά το NR, το ΜΟΤΟ το πούλησε στον Cage.(νομίζω)

Καλες οι V2
θυμαμαι την εποχη που ημουν φοιτηττης και μαλωνα με εναν φιλο μου σχτικα με την ducati 888 και την honda RC30

Εγώ να δεις τι κόντρες έχω με τους κολλητούς που καβαλάνε RR,R6 και μου λένε να πάρω τετρακύλινδρο να καταλάβω τι εστί μηχανή.BTW έχω ένα SUZUKI SV650S.

ωραιο εργαλειο και με πολυ καλο κινητηρα απο οτι ξερω

οτι εχει ο καθενας καλο ειναι αρκει να το αγοραζει γιατι το γουσταρει και οχι για να το μοστραρει και το σημαντικοτερο να το χρησιμοποιει για το σκοπο που φτιαχτηκε τους ανοιχτους δρομους και οχι μονο μεσα στην πολη η για τις γκομενες.

Περιφερειακός Καβάλας.Ανοιχτες παρατεταμενες με πολυ καλη προσφυση.Απολαυση!!!Όσο για τις γκομενες τι να πω.Κυκλοφορω με το μονοσελο και δεν υπαρχει χωρος παρα μονο για μενα.Αλλωστε η sport οδηγηση ειναι απαραιτητως solo.

ενταξει αναλογως την διαθεση αλη φορα ραθυμα αλλη φορα παιρνω δεν παιρνω την στροφη κλπ.
Καλη ειναι και η παρεα αρκει να μην γρινιαζουν.
Το σημαντικο ειναι mp3 player μεσα στο κρανος και παμε.
υγ καβαλα ημουν φοιτητης, απο καβαλα εισαι?

Ειμαι απο Αλεξανδρουπολη αλλα μενω Θεσσαλονικη.Ποιος να γκρινιαξει,οι παλαβοι της παρεας που την περνανε με 180?Οσο για την μουσικη θέλω να επικεντρωνω την προσοχη μου αποκλειστικα στην οδηγηση.Αλλωστε αυτα που ακουω δεν ενδεικνυνται και ιδιαιτερα για οδηγηση εκτος και αν θελω να παιξω τη ζωη μου κορωνα-γραμματα.Μεγαλη αληθεια παντως αυτο για τη διαθεση.Υπαρχουν μερες που οδηγαω σαν φρενοβλαβης, υπαρχουν και αλλες που απλα καβαλαω και αυτο με παει μονο του γιατι βαριεμαι αφορητα.

οκ αλλα αλλιως κανεις επιθεση στην στροφη ακουγοντας Enter sandman

Queensryche λεμε αυτο το CONQUER ALL μου κανει σε manowar και δεν θα παρω

Techie, κουκλί το VFR.
Δεν ξέρω πότε θα έρθει κλπ.
By the way, δεν κοιτάς για το καινούργιο Fireblade μιας που θες μόνο Honda?

Πάντως από επιλογές, εγώ είμαι των άκρων!
Από μονοκύλινδρο δίχρονο πήγα σε 4κύλινδρο 4χρονο (Fazer 600 '04) και μπορώ να πω πως και με τα δύο περασα (και περνάω) πολύ καλά.
Αρκεί να ξέρεις τι ζητάς από το κάθε μηχανάκι.

Ωραιο και το Fazer,το εχω οδηγησει και μαρεσε πολυ.
Τα blade ειναι πολυ street για τα γουστα μου.

Απάντηση: Re: Κλειστε τους ενισχυτες ας μιλησουμε για γκαζια

V2RULES said:
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ MANOWAR!!!!BEHEMOTH και ξερο ψωμι.Ακραιο πολωνικο death/black metal.Μια κακια ρε αδερφε αλλο πραγμα.

Βγαλτον απ την πριζα βγαλτον λεμε