Κλεψιά ή μαγκιά;

Έγινε τώρα και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Απλά δεν θα με ξαναδεί. Τα παθήματα έγιναν μαθήματα.

Θα ήθελα την βοήθεια σας εδώ για να μην την ξαναπατήσω πάλι σαν αρχάριος.

Πιο κάτω έχω ανοίξει ένα θέμα ποιο Blu-Ray dvd να πάρω για τον Optoma HD25.
Θα ήθελα τις γνώμες σας.

Re: Απάντηση: Κλεψιά ή μαγκιά;

Όταν πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί και μου έκανε τη σύγκριση Optoma HD 25 Vs Benq 1070, έβαλε ένα dvd και τα παρουσίασε όλα πολύ όμορφα.

Είδες διαφορές και ποιές?

Παντως αν οντως εβαλε dvd σαν πηγη, εγω δεν θελω να τις μαθω τις διαφορες :ernaehrung004:

Δεν ξέρω αν τον είχε «πειράξει» τον Benq 1070 αλλά τα χρώματα του Optoma ήταν πολύ καλύτερα. Πιο ζωντανά, πιο καθαρά. Όποιος θέλει, μπορεί πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί, στο 3ο όροφο και έχει στήσει και τους 2. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις.
Ότι και να πω εγώ λίγο θα είναι, αν δεν δεις με τα μάτια σου τις διαφορές.
Μου εξήγησε ότι το service της Benq είναι στην Ολλανδία (αν θυμάμαι καλά), ενώ του Optoma είναι στην Ελλάδα.

Μην τρωγεσαι άλλο.
Να κάτσεις να χαρείς τον προβολεα σου που είναι πολύ καλός.
Ότι έγινε με το καλώδιο , έγινε.

Re: Απάντηση: Κλεψιά ή μαγκιά;

Όταν τον ρώτησα τι άλλο χρειάζεται να πάρω, μου είπε ότι το Α και το Ω για να βγάλω την εικόνα αυτή, είναι το καλώδιο.

Σε αυτή τη φάση έπρεπε να το είχες βάλει στα πόδια..

Δεν πειράζει, παθαίνουμε και μαθαίνουμε.

Το κουτί με το καλώδιο ανοίχτηκε. Δεν το πάω πίσω γιατί πιθανόν ότι άλλο πάρω να το υπερτιμολογήσει και να δώσω και άλλα χρήματα. Δεν χρειάζεται.
Απλά έφαγε μαύρο και όσοι διάβασαν το forum θα το σκεφτούν πάρα πολύ να πάνε στο συγκεκριμένο μαγαζί. :twoguns: :twoguns:

Από το νήμα περισσότερο μένει ότι χρειάζεται προσοχή εκ μέρους του αγοραστή με τις απερίσκεπτες και χωρίς έρευνα αγορές στο πόδι, παρά η δυσφήμιση του Χ καταστήματος.

Από το νήμα περισσότερο μένει ότι χρειάζεται προσοχή εκ μέρους του αγοραστή με τις απερίσκεπτες και χωρίς έρευνα αγορές στο πόδι, παρά η δυσφήμιση του Χ καταστήματος.

Πολύ σωστά μιλάς. Έχεις απόλυτο δίκιο.
Όταν όμως παίρνεις κάτι καινούργιο, θες να το χαρείς και ότι «σου πασάρουν, το τρως». Έτσι και εγώ έφαγα τη φόλα.

Φίλε μου δεν έγινε και τίποτα...
την υγειά σου νάχεις και να το χαρείς.
ξέχασέ το.
Ενα ποιοτικό σχετικά καλώδιο είναι σε καλό μήκος λίγο υπερτιμολογημένο.
Εχασες πες περίπου 1 κατοστάρικο.

Εγινες σοφότερος και πολλά μέλη που θα διαβάσουν εδώ επίσης.
Μην νομίζεις οτι είσαι ο μόνος. ΟΛΟΙ την εχουμε πατήσει κάποια φορά ιδίως στην αγορά του hifi που είναι καψούρα.

Βέβαια τώρα που το κοιτάζω, αυτη η σπαστή κεφαλή ...πολύ μουφα...

Δεν έγινε και τίποτα το καταστροφικό.
Κέρδισες κάποιες μέρες αναμονής, έχασες 100 ευρώ (που μπορεί να είναι και λιγότερα με τα μεταφορικά που θα πλήρωνες) και τελικά μπορεί να το έπαιρνες 15 μέρες μετά λόγω Αυγούστου και να χαλάλιζες τα 100 ευρώ που θα έδινες στον εδώ μαγαζάτορα.
Έκανες την ταύλα σου, μη χαλιέσαι με τέτοια πράγματα. Κάτσε και απόλαυσε τον προβολέα σου. :smile:

Όταν τον ρώτησα τι άλλο χρειάζεται να πάρω, μου είπε ότι το Α και το Ω για να βγάλω την εικόνα αυτή, είναι το καλώδιο. Και στην ερώτηση μου πόσο κοστίζει, μου απάντησε γύρω στα 60 -80 ευρώ.

Μετά από αυτή την απείρου κάλλους δήλωση, δεν χρειάζεται καμμιά δυσφήμηση. Παίρνει hands down το βραβείο για δήλωση της χρονιάς!!:bang::bang::bang:

Στη χώρα του ό,τι να 'ναι....

Γιάννη μην το λες ... αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μεγαλύτερο στο καλώδιο παρά στον προβολέα ... υπό το πρίσμα αυτό και για μένα οι γάιδαροι θα ήσαν πτητικά μέσα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλεψιά ή μαγκιά;

Ναι για αυτό ακριβώς. Εγώ το πλήρωσα 180 ευρώ. Αν δεις το πρώτο post, έχει και την απόδειξη.

Δέν μπορώ να καταλάβω πώς ένα κατάστημα του χώρου και μάλιστα "μαγαζί γωνία" συμπεριφέρεται έτσι σε έναν νέο της πελάτη που σίγουρα θα ήθελε να προσελκύσει και για μελλοντικές αγορές..!

Δηλαδή, αυτή η νοοτροπία "τώρα που σε βρήκα, τώρα θα σε γδάρω" μπορεί να πέρναγε κάποτε που οι περισσότεροι απο εμάς δέν είχαμε ίσως την ανάγκη να ψαχτούμε σε αγορές της Ευρώπης (μέσω ίντερνετ κυρίως). Εν μέσω κρίσης, ακόμα και ο λιγότερο εξοικειωμένος ψάχνει, ρωτάει έστω έναν φίλο του "κομπιουτερά" και, εν τέλει, αγοράζει αυτό που θέλει απο το εξωτερικό.

Να πώ πως ο φίλος μπήκε στο μαγαζί, έψαξε και φάνηκε πώς δέν θα αγοράσει τίποτα και δέν θα ξαναπατήσει...Μόλις είχε αγοράσει ένα προιόν που σε καιρό κρίσης αντιστοιχεί σε "δυό κανονικούς μισθούς"!

Το να τον χρεώνεις +200% επάνω ένα συνοδευτικό προιόν το οποίο αγγίζει το 1/5 του κυρίως προιόντος που μόλις αγόρασε ο πελάτης σου, είναι αισχρό και ανήθικο και θα το βρείς μπροστά σου...!

Συγνώμη για το ύφος αλλά αυτή η νοοτροπία με εξοργίζει αφάνταστα!

Παρομοίως εξοργιζομαι απο τετοιες συμπεριφορες. Σιγουρα ο αγοραστης επρεπε να το ψαξει περισσοτερο αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ο πωλητης εκμεταλλευθηκε την "αγνοια" του. Κι ας μην λεμε οτι 100 ευρω ειναι μικρο ποσο για τις δυσκολες εποχες που περναμε ολοι.