Κλεψιά ή μαγκιά;

Εντάξει, το να είναι η τιμή συγκρίσημη με το ιντερνετομάγαζο στη Γερμανία δεν είναι δυνατό.
Τα έξοδα ενός τέτοιου μαγαζιού είναι μικρότερα, το φπα λιγότερο, ο αντιπρόσωπος πιθανόν να έχει άλλη τιμολογιακή πολιτική κ.ο.κ.
Αυτό που αποκόμισα από την τιμή και τα λεγόμενα είναι πως το συγκεκριμένο προιόν υπερκοστολογήθηκε από τον πωλητή σε σχέση με τη συμβατική τιμή πώλησης στο ίδιο κατάστημα και πουλήθηκε πιο ακριβά απότι συνήθως πουλιέται λόγω της χαλαρότητας και του ενθουσιασμού του πελάτη. Κοινώς τον έπιασε κότσο. Μισή ντροπή του πελάτη και μισή του καταστηματάρχη.
Το θέμα είναι ότι ο πελάτης, ο οποιοσδήποτε εν δυνάμει πελάτης, μπορεί να βρεθεί για αντίστοιχους λόγους σε παρόμοια ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση. Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι δικαιούται κατανόησης από τους υπολοίπους. Ο δόλος που πιθανόν προκύπτει από πλευράς καταστηματάρχη όμως είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Τα παεαπάνω φυσικά εφόσον όντως ισχύει το περί υπερχρέωσης του εν λόγω καλωδίου. Αν το καλώδιο χρεώθηκε τόσο επειδή ας πούμε είναι γραμμή της Ελληνικής αντιπροσωπίας η συγκεκριμένη χρέωση και αυτή είναι πάγια υπό τη μορφή τιμής καταλόγου το πράγμα αλλάζει. Στην περίπτωση αυτή, ε, αφού το πλήρωσες τώρα φάτο :)

Απάντηση: Re: Κλεψιά ή μαγκιά;

Γιάννη μην το λες ... αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μεγαλύτερο στο καλώδιο παρά στον προβολέα ... υπό το πρίσμα αυτό και για μένα οι γάιδαροι θα ήσαν πτητικά μέσα...

Ναι, αδερφέ, αλλά, φαντάσου τι θα του ζήταγε για ένα ανταπτοράκι DVI-HDMI!!!:Banane0:

Ούτε σε 36 δόσεις δεν θα ξεπλήρωνε ο άνθρωπος!!!:D

LOOOL :afro:

%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%85.jpg

Εγώ πάντως πήρα από μαγαζί ένα 15μετρο με 18 , κλειδώνει το 1080 μια χαρά και είμαι ευτυχισμένος!
Τώρα αν το δω κάπου 10 θα πω δεν πειράζει, χαλαλι η διπλή τιμή :p

Εγώ πάντως πήρα από μαγαζί ένα 15μετρο με 18 , κλειδώνει το 1080 μια χαρά και είμαι ευτυχισμένος!
Τώρα αν το δω κάπου 10 θα πω δεν πειράζει, χαλαλι η διπλή τιμή :p

Ποιο 1080 ομως ? 1080@24, 1080@60 η 1080@24 3D ?:afro:

Όλα τα 1080 πλην του 3d που δεν έχω δοκιμάσει όντας μονοδιαστατος ως χαρακτήρας :p

Κι εγώ είχα πάρει ενα 15μετρο με 25 και παιζει παντα και 3D . Μάλιστα δεν έχει καμία διάφορα στην εικόνα με ενα άλλο επώνυμο που έχω των. 200+ Αυτό το παραμύθι με τα ακριβά καλώδια εικόνας πρεπει να σταματήσει

εντάξει, ας μην είμαστε αφοριστικοί και κάθετοι. Το ότι ένα καλώδιο μήκους 10 μέτρων και κόστους 30 ευρώ κλειδώνει σωστά και χωρίς artifacts κλπ σε ένα δεδομένο σύστημα και με δεδομένες περασιές δε σημαίνει ότι θα κλειδώσει ομοίως σε άλλο σύστημα, με άλλα μηχανήματα και διαφορετικές οδεύσεις όπου πιθανόν να περνάει μαζί με καλώδια ρεύματος, ηχείων κλπ κλπ κλπ. Ίσως εκεί χρειαστεί κάτι παραπάνω από θωράκιση.

Επειδή έχει φτάσει η ώρα της προεγκατάστασης σε νέο χώρο όχι dedicated σε πρώτη φάση αφού το υπόγειο θα παίξει σε δεύτερη τρίτη φάση, το σαλόνι πρέπει να ετοιμαστεί άμεσα και δε γίνεται να παραλείψω πρόβλεψη καθώς tbh, ποιός τρέχει μεχρι κάτω για να δει μια ταινιούλα... πρέπει να βρώ hdmi τουλάχιστον 15μετρο. Το 20μετρο θα βοηθούσε στα υπόγεια περάσματα αφού δε θα χρειαζότανε σκάψιμο η πλάκα σε σημεία που θα διασταυρώνεται η φ32 σωλήνα του hdmi με τη φ20 του τουμποράματος για να μην αυξηθούν σε ύψος τα γκρομπετά αλλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) η πιθανότητα να μη λειτουργήσει σωστά μεγαλώνει δυσανάλογα. Έτσι λοιπόν με λίγο ψάξιμο άρχισα να γλυκοκοιτάζω αυτό:
http://www.ebay.co.uk/itm/F3Y021BF1...ion_Video_Cables_Adapters&hash=item51c0ab6d13
Να το σκάσω το 50άρικο ή μπορώ να τη βγάλω και φτηνότερα? Και, βασικά, καλό το όνομα της belkin, αλλά θα προτιμούσα κάποια ήδη δοκιμασμένη λύση.

Επειδή έχει φτάσει η ώρα της προεγκατάστασης σε νέο χώρο όχι dedicated σε πρώτη φάση αφού το υπόγειο θα παίξει σε δεύτερη τρίτη φάση, το σαλόνι πρέπει να ετοιμαστεί άμεσα και δε γίνεται να παραλείψω πρόβλεψη καθώς tbh, ποιός τρέχει μεχρι κάτω για να δει μια ταινιούλα... πρέπει να βρώ hdmi τουλάχιστον 15μετρο. Το 20μετρο θα βοηθούσε στα υπόγεια περάσματα αφού δε θα χρειαζότανε σκάψιμο η πλάκα σε σημεία που θα διασταυρώνεται η φ32 σωλήνα του hdmi με τη φ20 του τουμποράματος για να μην αυξηθούν σε ύψος τα γκρομπετά αλλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) η πιθανότητα να μη λειτουργήσει σωστά μεγαλώνει δυσανάλογα. Έτσι λοιπόν με λίγο ψάξιμο άρχισα να γλυκοκοιτάζω αυτό:
http://www.ebay.co.uk/itm/F3Y021BF1...ion_Video_Cables_Adapters&hash=item51c0ab6d13
Να το σκάσω το 50άρικο ή μπορώ να τη βγάλω και φτηνότερα? Και, βασικά, καλό το όνομα της belkin, αλλά θα προτιμούσα κάποια ήδη δοκιμασμένη λύση.

Για δες και αυτό...https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F3868837%2FHAMA-HDMI-Cable-with-Ethernet-HDMI-male-HDMI-male-15m-83074.html&ei=f8vUU5GwEOiJ4gT42YHgDw&usg=AFQjCNFJpJGnDUG1F0LeM0cekQity1JGdQ