ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ- Ποιό να προτιμήσω?

kinezos69

Established Member
8 May 2008
113
Και τα δυο ειναι πολυ αξιοπιστα.
Αφου ανεβαινεις ομως, γιατι δεν κοιτας και σε daikin?Ειναι τα καλυτερα που υπαρχουν.

Παιδιά για να βοηθήσετε μιας και πιάσαμε την κουβέντα γνωρίζει κανείς σε τι τετραγωνικά αντιστοιχεί και τα ανάλογα btu?Έχω 30 τετρ. σαλόνι.

Sory φίλε κινέζε για το εκτός.

Ολιγον επιπολαια, θα απαντησω και θα πω οτι ενα 12αρι σου ειναι ok.

Παιδιά τα DAIKIN εκτός το ότι ανεβαίνουν στην τιμή, ενεργειακά υστερούν κατά πολύ και από τα δύο που αναφέρω.
Να σημειωθεί ότι βασική χρήση τους θα αποτελέσει η θέρμανση(Αλεξανδρούπολη).

Αν μονο για θερμανση κοιτα την περιπτωση ηλεκρικων σωματων

Απάντηση: Re: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ- Ποιό να προτιμήσω?

Και τα δυο ειναι πολυ αξιοπιστα.
Αφου ανεβαινεις ομως, γιατι δεν κοιτας και σε daikin?Ειναι τα καλυτερα που υπαρχουν.

Το 2000 που τα πήρα εγώ σίγουρα ήταν μακράν ότι καλύτερο, συν το ότι ήταν τα μόνα που δήλωναν λειτουργία θέρμανσης κοντά στους 0 βαθμούς (2 αν θυμάμαι καλά).

Στο μεταξύ υπάχουν κι άλλα, π.χ mitsubishi που είναι ισάξια, αλλά δυστυχώς έχουν και την ίδια τιμή.

Το θέμα της αντιπροσώπευσης της daikin λύθηκε από τότε που ο παλιός εισαγωγέας - κλιματέρ - μας άφησε χρόνους?

Πολλα χρηματα.
Παρε δυο 12αρια.
Θα δωσεις παρα πολυ λιγοτερα (καμια σχεση).
Σε αποδοση θα εισαι το ιδιο, αφου βοηθαει και η καλυτερη κατανομη της ισχυος, ειδικα αν υπαρχουν διαδρομοι, πορτες, κτλ.

Μαρκες κτλ, μην κοιτας και τοσο.

Παιδιά τα DAIKIN εκτός το ότι ανεβαίνουν στην τιμή, ενεργειακά υστερούν κατά πολύ και από τα δύο που αναφέρω.
Να σημειωθεί ότι βασική χρήση τους θα αποτελέσει η θέρμανση(Αλεξανδρούπολη).

Eνεργειακής κλάσης Α δεν είναι και τα Daikin Inverter?

To ότι είναι ακριβά πάντως είναι σίγουρο.

Re: Απάντηση: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ- Ποιό να προτιμήσω?

Παιδιά για να βοηθήσετε μιας και πιάσαμε την κουβέντα γνωρίζει κανείς σε τι τετραγωνικά αντιστοιχεί και τα ανάλογα btu?Έχω 30 τετρ. σαλόνι.

18άρι.....

... ισως να σου δώσει καποια βοήθεια στις επιλογές σου:
δωσε στο google : mitsubishi air conditioner problem κοιτα τα αποτελεσματα και μετα δώσε και daikin air conditioner problem :)

επανέλαβε το ιδιο για μια συχνή βλαβη : daikin control unit air conditioner problem κτλ ...

Απάντηση: Re: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ- Ποιό να προτιμήσω?

... ισως να σου δώσει καποια βοήθεια στις επιλογές σου:
δωσε στο google : mitsubishi air conditioner problem κοιτα τα αποτελεσματα και μετα δώσε και daikin air conditioner problem :)

επανέλαβε το ιδιο για μια συχνή βλαβη : daikin control unit air conditioner problem κτλ ...
η mitsubishi έχει τεράστια βάση πελατών απο καράβια μέχρι στρατιωτικά οχήματα,
δεν μπορείς να βγάλεις συμπερασμα απο αυτό ..
και τα 2 πρακτικά είναι κορυφαία , εγώ έχω σπίτι 3 mitsubishi 10 ετίας και έχουν βγεί σκυλιά
σαν τα ψυγεία είναι και αυτά μου φένετε .. λαχείο ..