klipsch KL 650 thx ultra 2 Vs jamo D7 thx ultra 2

Ξερεις πολυς κοσμος επειδη το βλεπει ευκολο οδηγητο ηχειο νομιζει οτι κανει κατι και με λιγα βατ.Η απαντηση ειναι στην κονκαρδα που φοραγε ο ιδιος ο κλιπς.Πολλες εταιριες στην αμερικη περνουν κλιπς για να δουνε πως πανε οι ενισχυτες τους.Κατι κακο, ακομα και δυνατο να ειναι κανει την κορνα καραμουζα.Δεν φταιει το παιχνιδι ,ο παικτης φταιει(αμερικανικη παροιμια)

Οσο αφορα τις μεσαιες αμα πειραχτει το κροσοβερ μαζευεις πολλα.Αλλα αν ειναι να παρεις αυτο το ηχειο και να το κουρδισεις χαρνγουερικα - μην το παρεις καθολου.Χαλας την εικονα του.

Τον Yamaha Ζ7 τον πήρα για προ, αλλά τελικά τα οδηγεί τόσο καλά τα Klipsch, που άφησα καινούριο Audionet AMPIII να κάθεται.

Οι κόρνες χρειάζονται καλή συνέργεια με τους τελικούς, αλλά αν την πετύχεις είναι απίστευτο τι μπορούν να κάνουν.

Ο Earthquaqe Cinenova τι μουσικό χαρακτήρα έχει; Τείνει προς το ουδέτερο;
Η αίσθησή μου είναι ότι το γλυκό θα δέσει όταν οδηγήσει ο cinenova τα Teufel 10.

Από την εμπειρία μου τα Klipsch θα έπαιζαν πολύ καλά μ' έναν Adcom GFA-7705 που στρογγυλεύει τα άκρα στα υψηλά. Όπως φυσικά και με Aaron τελικούς που δένουν γάντι με Klipsch (πετυχαίνουν τον συνδυασμό αναλυτικού και ζεστού ήχου).

Απάντηση: Re: klipsch KL 650 thx ultra 2 Vs jamo D7 thx ultra 2

Τον Yamaha Ζ7 τον πήρα για προ, αλλά τελικά τα οδηγεί τόσο καλά τα Klipsch, που άφησα καινούριο Audionet AMPIII να κάθεται.

Οι κόρνες χρειάζονται καλή συνέργεια με τους τελικούς, αλλά αν την πετύχεις είναι απίστευτο τι μπορούν να κάνουν.

Οι κόρνες είναι περίεργη ιστορία....η τις λατρεύεις η τις μισείς....ακριβώς δηλαδή όπως γίνεται και με πολλά ακριβά αρώματα!!!
Προσωπικά νοιώθω ότι τις παντρεύτηκα, και θεωρώ ότι στο σινεμά δείχνουν όλο το μεγαλείο τους.......δηλαδή γιά εμένα στο σινεμά ο παράδεισος φαντάζουν ως η ιδανική λύση σε σχέση με το κόστος και τον συγκεκριμένο χώρο.

Απάντηση: Re: klipsch KL 650 thx ultra 2 Vs jamo D7 thx ultra 2

Ο Earthquaqe Cinenova τι μουσικό χαρακτήρα έχει; Τείνει προς το ουδέτερο;
Η αίσθησή μου είναι ότι το γλυκό θα δέσει όταν οδηγήσει ο cinenova τα Teufel 10.

Από την εμπειρία μου τα Klipsch θα έπαιζαν πολύ καλά μ' έναν Adcom GFA-7705 που στρογγυλεύει τα άκρα στα υψηλά. Όπως φυσικά και με Aaron τελικούς που δένουν γάντι με Klipsch (πετυχαίνουν τον συνδυασμό αναλυτικού και ζεστού ήχου).
Κοιτα πριν τον ερθ ειχα αρκετους τελικους.Ο πιο σοβαρος ηταν ο ροτελ 1090
οπως ξερεις ηταν 2χ 380 βατ στα 8 ομ και dual mono.Κατω απο ακριβως τις ιδιες συνθηκες με τον ερθ ηταν λιγο χειροτερος προς το μεγεθος της σαουντ στειντζ .Ο ερθ οπως γραφουν ειναι gentle giant .Καλος ο ροτελακος με τα σανκεν αλλα ο ερθ ειναι καλυτερος.Ολα αυτα σε 2καναλο προγραμα.Σε σινε καταστασεις ο ερθ ειναι πιο αυθεντια .Δυστυχως ειναι ο πρωτος που υπαρχει στην ελλαδα (ειδικα η αναβαθμισμενη εκδοση).Τελος αν βρεθεις αθηνα ξερεις τι πρεπει να κανεις.

Τα ηχεια επεστρεψαν στην αντιπροσωπια.Ευχαριστω για ακομα μια φορα τον Γιαννη Λαιο για την ευγενικη παραχωρηση των ηχειων.

Re: Απάντηση: Re: klipsch KL 650 thx ultra 2 Vs jamo D7 thx ultra 2

Κοιτα πριν τον ερθ ειχα αρκετους τελικους.Ο πιο σοβαρος ηταν ο ροτελ 1090
οπως ξερεις ηταν 2χ 380 βατ στα 8 ομ και dual mono.Κατω απο ακριβως τις ιδιες συνθηκες με τον ερθ ηταν λιγο χειροτερος προς το μεγεθος της σαουντ στειντζ .Ο ερθ οπως γραφουν ειναι gentle giant .Καλος ο ροτελακος με τα σανκεν αλλα ο ερθ ειναι καλυτερος.Ολα αυτα σε 2καναλο προγραμα.Σε σινε καταστασεις ο ερθ ειναι πιο αυθεντια .Δυστυχως ειναι ο πρωτος που υπαρχει στην ελλαδα (ειδικα η αναβαθμισμενη εκδοση).Τελος αν βρεθεις αθηνα ξερεις τι πρεπει να κανεις.

Εδω να σου θυμίσω οτι τα σανκεν δεν είναι εντελώς της πλάκας , αλλά τρανζιστορς ικανά για 200w rms το καθένα , ειδικά τα μεγάλα που φοράει ο rotel.Τώρα αν δεν ακούγονται ετσι δεν φταίνε αυτά αλλά τα ρεύματα που δεν βγάζει ο ροτελάκος, απο τροφοδοτικό.

Ο συγκεκριμενος ειναι dual mono και απο ρευματα δεν πασχει.Γυρω στο 2000 το hi tech τον ειχε βγαλει 390 βατ στο καναλι στα 4 ομ.

Λαθος μου στα 8 ειναι τα 390 βατ, το αναφερω και στο 26 νατο. Κοιτα πριν τον ερθ ειχα αρκετους τελικους.Ο πιο σοβαρος ηταν ο ροτελ 1090

Last edited:
Τελος θα ηθελα να ακουσω τα ιδια ηχεια με ενα ενισχυτη rotel 1075. Δεν ειναι θεμα ισχυος αλλα μουσικοτητας, οι κορνες συνηθως θελουν λιγα βατ και μουσικα.