Klipsch ProMedia 2.1

ευχαριστω.εχοντας διαβασει πολλες κριτικες και συζητησεις για monitor ηχεια εχω μπερδευτει.καποιοι υποστηριζουν οτι τα monitor τα χρειαζονται επαγγελματιες μονο και οτι βγαζουν εναν ουδετερο ηχο και φαινονται σκληρα σε αυτον που τα θελει για να απολαμβανει υψηλης ποιοτητας μουσικη οπως και εγω.ενω τα computeroηχεια βγαζουν πιο studiako ηχο προσιτο στο ειδος ακροατων που προανεφερα.ισχυει αυτο?τι παιζει με τα συγκεκριμενα?δεν θελω να δωσω 200ευρω και να απογοητευτω.ευχαριστω.

ευχαριστω.εχοντας διαβασει πολλες κριτικες και συζητησεις για monitor ηχεια εχω μπερδευτει.καποιοι υποστηριζουν οτι τα monitor τα χρειαζονται επαγγελματιες μονο και οτι βγαζουν εναν ουδετερο ηχο και φαινονται σκληρα σε αυτον που τα θελει για να απολαμβανει υψηλης ποιοτητας μουσικη οπως και εγω.ενω τα computeroηχεια βγαζουν πιο studiako ηχο προσιτο στο ειδος ακροατων που προανεφερα.ισχυει αυτο?τι παιζει με τα συγκεκριμενα?δεν θελω να δωσω 200ευρω και να απογοητευτω.ευχαριστω.

Υ.Γ θα χρειαστει να αγορασω και καποιο ειδος ενισχυτη?με την onboard καρτα ηχου(realtec hd)ειμαι καλλυμενος η θα χαραμιστουν τα ηχεια?

Απάντηση: Re: Klipsch ProMedia 2.1

Υ.Γ θα χρειαστει να αγορασω και καποιο ειδος ενισχυτη?με την onboard καρτα ηχου(realtec hd)ειμαι καλλυμενος η θα χαραμιστουν τα ηχεια?

Ενισχυτή δεν χρειάζεται να αγοράσεις γιατί έχουν ενσωματωμένο μέσα τα ηχεία. Γιαυτό και λέγονται ενεργά. Κάρτα ήχου όμως θα σού πρότεινα να αγόραζες γιατί οι ενσωματωμένες on board κάρτες δεν είναι και ότι καλύτερο... (συγκεκριμένα είναι ότι χειρότερο)
Εάν σε ενδιαφέρει η ποιότητα τού ήχου καλύτερα να πάρεις μια εξωτερική USB κάρτα ήχου.

Τα Klipsch 2.1 GMX ειναι εξαιρετικά για Pc Speakers , Πολύ Καθαρές Φωνές , καλή τοποθέτηση των οργάνων στο χώρο. Το sub δένει πολύ καλά με τα ηχεία και μπορεί να φτάσει σε μεγάλες εντάσεις χωρίς να θολώνει. Θέλει προσοχή στην τοποθέτηση των ηχείων για καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.
Πολύ μουσικά αλλά εάν η ποιότητα (πχ. χαμηλό bit rate MP3) της πηγής δεν είναι καλή τότε αυτό γίνεται αμμέσως αντιληπτό.

Ακροάσεις :
Pink Martini (Διάφορα) - Ακούγονται Καταπληκτικά
Led Zep. Whole Lotta Love - Εξαιρετικά
Metallica - One : Killer Bass
Miles Davis & John Coltrane - Round Midnight - Απολαυστικά
Norah Jones - Sunshine: Δυσκολεύτηκα πολύ να το ρυθμίσω δεν μου άρεσε ο ήχος μάλλον λόγω κακού mp3