klipsch rf-82 και ενισχυτης.

iwantyou

New member
25 March 2008
13
κερατσινι
Καλησπερα σε ολους.Εχω τα παραπανω ηχεια και θελω τα φωτα σας.Μπορειτε να μου προτεινετε ενισχυτες που μπορουν να τα οδηγησουν ευκολα χωρις να κοστιζουν μια περιουσια(απο 600-1000Ε)?Τα ηχεια ειναι 8Ω,150W,98DB.

Φιλε μου τα klipsch ειναι "ευκολα" ηχεια. Πιστευω οτι ολοι οι ενισχυτες της κατηγοριας που θες μπορουν να σε καλυψουν. Θα προτιμουσα τον Pioneer VSX-LX52 ή τον Denon AVR-3310 (λιγο ποιο ακριβως νομιζω) ή τον ONKYO TX-NR 807 (απο Γερμανια).

Φιλε μου τα klipsch ειναι "ευκολα" ηχεια. Πιστευω οτι ολοι οι ενισχυτες της κατηγοριας που θες μπορουν να σε καλυψουν. Θα προτιμουσα τον Pioneer VSX-LX52 ή τον Denon AVR-3310 (λιγο ποιο ακριβως νομιζω) ή τον ONKYO TX-NR 807 (απο Γερμανια).

Εύκολα στην οδήγηση..όχι και τόσο εύκολα στο ταίριασμα με ενισχυτικά.

το πραγματικο σου προβλημα ειναι αυτο που περιγραφει ο κυριος Νανοπουλος και οχι η οδηγηση του ηχειου σου. ειναι γεγονος οτι ειναι ευκολα σαν ηχεια αλλα πολυ ιδιαιτερα στο ταιριασμα τους με πολυκαναλους της χαμηλης και μεσης κατηγοριας τιμης. η δικη μου αποψη ειναι αν μπορεις να τα ακουσεις με διαφορους ενισχυτες και μετα να επιλεξεις. χωρις να θελω να σε επηρεασω δεν θα τα ταιριαζα με yamaha h pioneer διοτι ο συνδιασμος αυτος αναδυκνυει την επιθετικοτητα τους σαν ηχεια και μπορει να σε εντυπωσιασει σε ταινιες αλλα θα σε κουρασει γρηγορα στην μουσικη (προσωπικη αποψη παραθετω παντα ) τον καλυτερο ηχο απο τα συγκεκριμενα τον εχω ακουσει με marantz που αν και εχει χασει δρομο σε σχεση με τους ανταγωνιστες της κατα την αποψη μου θα σου δωσει ενα πιο γλυκο και ρυθμικο ηχο. ως δευτερη επιλογη θα εβαζα τους ονκυο ενοοειται απο γερμανια.
ελπιζω να σε βοηθαω και οχι να σε μπερδευω. καλες ακροασεις να σου ευχηθω και να μας ενημερωσεις οταν εχεις νεα.

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Θα ηθελα να διευκρινισω οτι η χρηση ειναι μονο ταινιες και καθολου μουσικη.Αλλαζει κατι αυτο?Επισης εχω παρατηρησει οτι δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη εκτιμηση στους harmankardon..η ετσι μου φαινεται?Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω μπερδευτει αναμεσα στους onkyo 807,denon 3310,pioneer lx52 ενω ριχνω και κλεφτες ματιες στον hk360...sorry που σας ζαλισα

Για χρήση αποκλειστικά Home Cinema, τα Klipsch θα σε ικανοποιήσουν. Μεταξύ των παραπάνω ενισχυτών θα επέλεγα τον VSX-LX52.

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω προς τον pioneer κοιταζω...το μονο που με κραταει ειναι οτι επειδη εχω χωρο για δυο ακομα μπροστινα ηχεια υψους η πλατους ο συγκεκριμενος ενισχυτης δεν υποστηριζει prologicIIz.