Klipsch RF-82 & μουσική..

jhal

Senior Member
7 February 2007
566
Έχω το σύστημα 5.1 Klipsch RF-82 το οποίο οδηγείται απ'τον πολυκάναλο Yamaha RXV-3800. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε χρήση home cinema..
Σε δικάναλη λειτουργία για ακρόαση μουσικής η αλήθεια είναι ότι ο ήχος xρειάζεται βετλίωση..

Αν πήγαινα σε λύση Tripath πχ Kingrex θα υπήρχε βελτίωση σε σχέση με τον Rxv-3800 και επίσης είναι ικανός να παίξει σε σχετικά υψηλές εντάσεις τα RF-82 ?

Γενικά όποιες προτάσεις καλοδεχούμενες ξεκινώντας με χαμηλό κόστος και ανεβαίνοντας..

jhal, ο ενισχυτής που έχεις, αν και πολυκάναλος, δεν ειναι ευκαταφρόνητος... Oι Yamaha, απ' όσο ξέρω, έχουν ενα mode για δικάναλο που παρακάμπτει όλο το τμήμα της ψηφιακής επεξεργασίας και παει κατευθείαν στα σταδια εξόδου. Μάλλον direct ή pure direct λέγεται...Κοίτα αν το έχεις ενεργοποιήσει.

jhal, ο ενισχυτής που έχεις, αν και πολυκάναλος, δεν ειναι ευκαταφρόνητος... Oι Yamaha, απ' όσο ξέρω, έχουν ενα mode για δικάναλο που παρακάμπτει όλο το τμήμα της ψηφιακής επεξεργασίας και παει κατευθείαν στα σταδια εξόδου. Μάλλον direct ή pure direct λέγεται...Κοίτα αν το έχεις ενεργοποιήσει.

Φίλε μου πολύ σωστά το λες, υπάρχει η λειτουργία pure direct καθώς και η music enchancer η οποία κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά έλεγα για κάτι ακόμα καλύτερο.. Απο γκάζια δεν έχω παράπονο ..

Να σημειώσω ότι η πηγή μου είναι htpc απο coaxial και αρχεία flac και mp3..

Γιατι δεν αγοραζεις εναν μικρο λαμπατο που θα συνεργαζεται τελεια με τα Klipsch να εχεις και μια αποκλειστικη μουσικη ενισχυση και να γνωρισεις και τον ηχο της λαμπας ?

Παρε τον trends με κλειστα τα ματια.
Ειδικα με klipsch ειναι ο ενας για τον αλλον.

Γιατι δεν αγοραζεις εναν μικρο λαμπατο που θα συνεργαζεται τελεια με τα Klipsch να εχεις και μια αποκλειστικη μουσικη ενισχυση και να γνωρισεις και τον ηχο της λαμπας ?

Έχεις καμιά πρόταση να ξεκινήσω απο κάπου ?-bye-

Παρε τον trends με κλειστα τα ματια.
Ειδικα με klipsch ειναι ο ενας για τον αλλον.

Ερωτησεις:
1) Θα μπορεί να παίζει σε αξιοπρεπείς στάθμες τα RF-82 ?
2) Για δικάναλη λιετουργία θα παρακάμπτω τον AV και θα στέλνω τον ήχο απ'το htpc στον trends μέσω πχ usb ? Αν ναι υποστηρίζει flac ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρω...

Ερωτησεις:
1) Θα μπορεί να παίζει σε αξιοπρεπείς στάθμες τα RF-82 ?
2) Για δικάναλη λιετουργία θα παρακάμπτω τον AV και θα στέλνω τον ήχο απ'το htpc στον trends μέσω πχ usb ? Αν ναι υποστηρίζει flac ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρω...

Αξιοπρεπεις σταθμες ναι , παρτυ οχι.
Αν ο ενισχυτης σου εχει pre outs τοτε βαζεις τον τρεντς σαν τελικο.