Klipsch rf82

Παιδιά πήγα σήμερα στην Μαρασλή που μου είπε ο παραπάνω φίλος και άκουσα τα klipsch rf82. Παιδιά έχετε δίκιο δεν είναι για το σαλόνι μου τσιρίζουν παρά πολύ λόγο των κορνων δεν μου άρεσε ο ήχος τους. Έφυγα και πήγα σε άλλο κατάστημα στο Orpheus audio. Παιδιά άκουσα τα focal chorus 716 αριστούργημα φοβερό ηχείο βέβαια τα άκουσα με ενισχυτή της naim για αυτό θα πάω αύριο με τον Yamaha μου να τα ξανά ακούσω αλλά εντυπωσιάστηκα παρά πολύ με τον ήχο τους.

Και το 726 σηκώνει ο χώρος σου..μη τα φοβηθεις.
Βέβαια κρατά μικρο καλάθι με τον yamaha κακά τα ψεματα

Επίσης για τα rf7 καμια σχέση το ενα με το άλλο ηχείο..εγώ τουλαχιστον με λάμπα τα λατρεψα

Πάρε τον ενισχυτή και στον Ορφέα να βάλεις όσα πιο πολλα ηχεια σε παίρνει η ώρα. Ενα δισκαι πάρε μαζι σου με 10 τραγουδιά που ξέρεις, δεν χρειάζεσαι παραπάνω...ειναι ευκαιρια τωρα να μαζέψεις εμπειρίες έτσι ώστε να αξιολογήσεις καλύτερα τι ειναι αυτο που σου αρέσει και το ηχείο που σου το προφέρει.

Στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσες να απευθυνθείς και στη Mythos Audio. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Ο Πάρης (ιδιοκτήτης) πιστεύω ότι θα μπορέσει να σε βοηθήσει.

Υπάρχει ακομα η Μύθος στην Θεσ/νικη?

Υπάρχει.

Τελευταία συζήτηση που είχα μαζί τους μου είχαν πει ότι θα αφήσουν το Budget κομμάτι και θα παράγουν μόνο τις ακριβές σειρές. Στην Ελλάδα δεν πολυακούγονται. Για έξω μάλλον το ίδιο.

Έχουν κάποιες εταιρίες που αντιπροσωπεύουν όπως η Vitus η Mel audio (αν δεν κάνω λάθος) και λίγες ακόμα.

Επίσης υπήρχε στην Θεσσαλονίκη και η Oikosound η οποία δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά πήγα σήμερα στην Μαρασλή που μου είπε ο παραπάνω φίλος και άκουσα τα klipsch rf82. Παιδιά έχετε δίκιο δεν είναι για το σαλόνι μου τσιρίζουν παρά πολύ λόγο των κορνων δεν μου άρεσε ο ήχος τους. Έφυγα και πήγα σε άλλο κατάστημα στο Orpheus audio. Παιδιά άκουσα τα focal chorus 716 αριστούργημα φοβερό ηχείο βέβαια τα άκουσα με ενισχυτή της naim για αυτό θα πάω αύριο με τον Yamaha μου να τα ξανά ακούσω αλλά εντυπωσιάστηκα παρά πολύ με τον ήχο τους.

Ξεκινάς καλά.

Όσο για τα klipsch αν δεν συνδυαστούν με τον σωστό ενισχυτή σίγουρα δεν θα παίξουν σωστά. Είχα τα RF-3 (τα μεταγενέστερα RF-82) και δεν ακούστηκαν ποτέ σκληρά. Μετά είχα πάρει τα RF-7 άλλη κατηγορία...

Τέλος πάντων. Κάνε αρκετές ακροάσεις με δικά σου θέματα που τα ξέρεις και μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα. Τα ηχεία που έχω τώρα τα άκουγα επί τρεις ημέρες πριν καταλήξω.

Καλή συνέχεια και να διαλέξεις αυτό που σε καλύπτει καλύτερα.

Υπάρχει.

Τελευταία συζήτηση που είχα μαζί τους μου είχαν πει ότι θα αφήσουν το Budget κομμάτι και θα παράγουν μόνο τις ακριβές σειρές. Στην Ελλάδα δεν πολυακούγονται. Για έξω μάλλον το ίδιο.

Έχουν κάποιες εταιρίες που αντιπροσωπεύουν όπως η Vitus η Mel audio (αν δεν κάνω λάθος) και λίγες ακόμα.

Επίσης υπήρχε στην Θεσσαλονίκη και η Oikosound η οποία δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμα.

Πάντως από όσο ξέρω, ο Πάρης ακόμη και αν έχει αφήσει κατά μέρος τα "φθηνά" ηχεία, κατόπιν παραγγελίας μπορεί να τα φτιάχνει, όπως είχα κάνει εγώ πριν κάποια χρόνια με το Ivory, αλλά και σε πρόσφατη σχετικά συζήτηση που είχα μαζί του αυτό μου είχε αναφέρει.

Χαίρομαι που το παλεύουν ακομα τα παιδιά στην Μύθος.

Όλες οι σχεδιάσεις που έχει τύχει να ακούσω είναι απλά εξαιρετικές! Πολύ υψηλού επιπέδου! Αχ Ελλάδα που τρως τα παιδιά σου.

Φίλε Argy περιμένουμε εντυπώσεις από την επόμενη ακρόαση.

Re: Απάντηση: Re: Klipsch rf82

Όλες οι σχεδιάσεις που έχει τύχει να ακούσω είναι απλά εξαιρετικές! Πολύ υψηλού επιπέδου! Αχ Ελλάδα που τρως τα παιδιά σου.

Και οι Έλληνες,γιατί αν αγοράζαμε τα προιόντα τους;;;;

Εμένα ρωτάς για να σου απαντήσω για όλους τους Έλληνες;;;;;

Έχουν περάσει αρκετά μηχανάκια από Έλληνες από τον χώρο μου τους έχω στηρίξει και από το Blog μου αλλά και από παρουσιάσεις στο φόρουμ.... Τι να σου πω. Ο καθένας ότι μπορεί κάνει. Άλλοι δεν κάνουν τίποτα....

Σόρυ για το :offtopic:

Η αλήθεια είναι οτι οι νεώτερες (μετα το 2009) ακριβές σειρές της, ηταν σε κοστολογια αρκετα ψηλά για τα νέα εγχώρια δεδομενα. Αν και εξαιρετικές, τουλαχιστον σε φινίρισμα. Βέβαια είμαστε λίγο οφτοπικ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Klipsch rf82

Εμένα ρωτάς για να σου απαντήσω για όλους τους Έλληνες;;;;;

Έχουν περάσει αρκετά μηχανάκια από Έλληνες από τον χώρο μου τους έχω στηρίξει και από το Blog μου αλλά και από παρουσιάσεις στο φόρουμ.... Τι να σου πω. Ο καθένας ότι μπορεί κάνει. Άλλοι δεν κάνουν τίποτα....

Σόρυ για το :offtopic:

Το σχολιό μου δεν ήταν επί προσωπικού επιπέδου,γενικά τοποθετήθηκα,να εκθέσω έναν προβληματισμό μου

Ουτε το δικό μου leo ένιωσα πως ρώταγες εμένα αλλά η τοποθέτησή μου είναι γενική. Είναι γεγονός ότι δεν υποστηρίζουμε σαν Έλληνες τα δικάας προϊόντα.

Η αλήθεια είναι οτι οι νεώτερες (μετα το 2009) ακριβές σειρές της, ηταν σε κοστολογια αρκετα ψηλά για τα νέα εγχώρια δεδομενα. Αν και εξαιρετικές, τουλαχιστον σε φινίρισμα. Βέβαια είμαστε λίγο οφτοπικ...

Όσες υλοποιήσεις της mythos είχα ακούσει ήταν εξαιρατικές.

Ουτε το δικό μου leo ένιωσα πως ρώταγες εμένα αλλά η τοποθέτησή μου είναι γενική. Είναι γεγονός ότι δεν υποστηρίζουμε σαν Έλληνες τα δικάας προϊόντα.

Όσες υλοποιήσεις της mythos είχα ακούσει ήταν εξαιρατικές.

Εγώ πάντως ακόμα με Mythos είμαι και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος.

Επίσης να ξέρεις ότι αυτό που άκουσες από τον Naim δεν θα το πάρεις από τον Yamaha.

Πολύ σωστός!

Καλησπέρα παιδιά χρονια πολλα και καλη χρονια να έχουμε με υγεία πάνω απ όλα!!!

Παιδιά πήρα τα focal chorus 716 φοβερό ηχείο και μου έχει καλύψει τον χώρο μου, κι από ήχο φανταστικό δεν περίμενα να βγάλει τόσο ωραίο ήχο σπίτι μου, γιατί λες στο Orpheus audio που τα ακούς τα ακούς σε στούντιο το οποίο είναι μονωμενο και δεν χάνεται ο ήχος. Αλλά όντως έβγαλε εξίσου πολύ ωραίο ήχο στον δικό μου χώρο. Πολύ ωραίο μπάσο πολύ ωραία πρίμα και τα μεσαία; Απίστευτα.