Klipsch series RF-52 με Marantz 6300

Αυγερινός Παπαδάκης

AVClub Addicted Member
29 November 2006
1,621
Νέα Ιωνία, Αθήνα
Ενδιαφέρομαι για την αγορά αυτού του σέτ. Οι ερωτήσεις είναι αν έχει κανείς εμπειρία για τα συγκεκριμένα ηχεία και ιδιαίτερα σε Home Cinema χρήση και βέβαια πώς θα ταίριαζαν με τον συγκεκριμένο ενισχυτή. Ο ενισχυτής είναι μάλλον μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα, διότι θέλω τις δύο HDMI out για προβολέα - LCD TV. Μιλάμε πάντα για πακέτο ηχείων - ενισχυτή μέχρι 3000 και για χρήση 80-20 Ταινίες - μουσική.Αν έχεται να προτείνεται κάτι καλύτερο, ελεύθερα!-bye-

Ενδιαφέρομαι για την αγορά αυτού του σέτ. Οι ερωτήσεις είναι αν έχει κανείς εμπειρία για τα συγκεκριμένα ηχεία και ιδιαίτερα σε Home Cinema χρήση και βέβαια πώς θα ταίριαζαν με τον συγκεκριμένο ενισχυτή. Ο ενισχυτής είναι μάλλον μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα, διότι θέλω τις δύο HDMI out για προβολέα - LCD TV. Μιλάμε πάντα για πακέτο ηχείων - ενισχυτή μέχρι 3000 και για χρήση 80-20 Ταινίες - μουσική.Αν έχεται να προτείνεται κάτι καλύτερο, ελεύθερα!-bye-
εχω το σετακι που αναφερεις τωρα και 3 μηνες , οι εντυπωσεις ειναι οι εξης ... ειναι οντως πολυ ευαισθητα γιατι με ενα yamaha rxv 360 5χ60 (λεμε τωρα ) ανεβαζουν ικανοποιητικες εντασεις ενα χωρο ~ 30τμ . μου αρεσει το ταιριασμα που εχουν τα LCR και τα διπολα πισω ειναι ανω του μεσου ορου ικανοποιητικα . το sub ειναι εξαιρετικο . αν ειχα και ενα πιο δυνατο ενησχυτη σιγουρα θα επαιζαν καλυτερα .για ταινιες τα θεωρω εξαιρετικο σετ ,οσον αφορα μουσικη θα τα χαρακτηριζα λιγο σκληρα απο τις μεσαιες και πανω . ισως τα αμεσως επομενα RF62 που εχουν λιγο μεγαλυτερο ογκο να ειναι πιο ισοροπημενα (για LR μιλαω παντα) . να γνωριζεις οτι ειναι made in china αλλα απο ποιοτητα ειναι πολυ ικανοποιητικα . νομιζω οτι στη τιμη τους ( γυρω στα 1900 ) δεν θα βρεις κατι καλυτερο . αντιπροταση το σετ B&W 685 Theatre

Εχω ενα σετ 7.1 της Klipsch και μπορεις να ερθεις να το ακουσεις αν θες.
Η λαλακια ειναι οτι δεν εχω κολωνες για l&r. Οποτε για μουσικη δεν...
Οσο αφορα το home cinema μπορω να σου πω πως ειναι φανταστικα!! Να ακουσεις μονο την σκηνη απο το Spiderman 3 οπου παγιδευει με τους σωληνες τον "μαυρο spiderman" και θα καταλαβεις τι εννοω...

καλημερα, εχω το σετ της klipsch left,right,center,dipole της σειρας 82. τι να σου πω ..εγω ειμαι υπερευχαριστημενος και απο την τελεια πραγματικα αποδοση τους σε homecinema και απο την που καλη αποδοση των κολώνων σε μουσική.παντως θα σου προτεινα να πας στη σειρα 62 αν μπορεις -bye-